NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list. Donosimo vam besplatni program pa provjerite kako izgleda vaša online natalna karta.
Home Horoskop blog Najgori muževi u horoskopu

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Najgori muževi u horoskopuHoroskopski znakovi koji su najgori muževiRak:Muškarac Rak nije osoba s kojom je život lak, uprkos općem uverenju da su Rakovi kao zodijački znak vrlo ugodne osobe. Ovaj tip je moguće podijeliti u dvije grupe: u prvu spadaju muškarci koji vole svoju kuću, ali su naporni, cjepidlake i kritičari.

U drugi tip spadaju pasivni, lijeni i nezainteresirani muškarci, koji se najčešće žene iz koristi, nasljeđa ili zbog položaja, odnosno, iz bilo kojeg od razloga koji će im na jednostavan način pružiti stjecanje dobara ili položaja.

Naravno, ovaj tip je zanimljiv i simpatičan, ali samo onda kada to sam izabere. Međutim, bilo koji muž Rak, pa ma kojem tipu pripadao, provodi u svojoj kući mnogo više vremena nego ostali muškarci. Gaji duboki tradicionalni osjećaj za dom i obitelj i ima mnoge kvalitete koji se inače odnose na ženu ovoga znaka.

Da pojasnimo: promjenjivost i sentimentalnost mogu se razumjeti kao karakterne crte jedne žene, ali kada se radi o muškarcu, ove osobine nisu baš idealne, posebno kada se javljaju u velikim dozama. Iako voli i ženu i decu, on u suštini ni sa čim nije do kraja zadovoljan: uvijek može naći nešto da kritizira ili da se žali.


Ovi ljudi su jako senzualni i traže neprekidnu erotsku stimulaciju. U pravilu su dovoljno vjerni, ukoliko su njihove želje zadovoljene kod kuće. Muškarac Rak je i plašljiv, pa zato izbjegava opasnosti kad god je to moguće.

Škorpion:Ovo je muškarac s kojim je najteže ostvariti bračnu harmoniju ili uspješan zajednički život. Jedini način na koji je to ipak moguće izvesti je da njegova supruga bude uvijek u sjenci, odnosno da ga slijepo prati u svim njegovim nastojanjima. Ne podnosi dominantne žene u bilo kojem pogledu.

On je tipična staromodna duša, u kući je gotovo tiranin, kao i u ostalim vidovima društvene komunikacije. Njegove ljubavne reakcije su toliko snažne i ekstremne da poneki Škorpioni (srećom ne svi!) mogu biti skloni i nasilju.

Međutim, i ovaj znak ipak ima nekoliko šansi za sreću. Prije svega, on je često vrlo uspješan na svom poslu i sposoban je da izdržava sam, svojim radom i ženu i decu, koju najčešće obožava. On je vrlo posesivan i ljubomoran muškarac. U stvari, bez obzira na to koliko ljubavi i pažnje mu je poklonjeno, on će uvijek imati razloga za sumnju i stalno će vjerovati da netko radi protiv njega.

U dubini, njegovi osjećaji za ženu i djecu su zaista plemeniti, ali on nikada neće naučiti da ih izrazi na pravi način. Njegova sebična ljubav zagorčat će život i njemu i drugima. Seksualna neumjerenost također je dio njegove prirode. Njegove želje su ogromne, a zadovoljstvo koje traži također.

Strijelac:Ovaj tip muškarca zahtijeva mudru i taktičnu ženu. Ovo je, u stvari, karakteristika svih muževa, ali sa tom razlikom što su Strijelci pomalo cjepidlake i mnogo su skloniji primjećivanju lošijih strana i grešaka svog partnera. Nije baš „rođen“ za bračni, odnosno, obiteljski život.

Njegov interes za svijet je ogroman. Po prirodi je human, tako da će na neki način sudjelovati u radu raznih društvenih organizacija i u rješavanju praktičnih problema svoje zajednice. On je, u svakom pogledu, čovjek javnosti. Toliki je megaloman da mu često vlastiti život izgleda malen i nezanimljiv.


Ukoliko se njegovi ukusi promijene, ne vidi zašto bi nastavio sa izražavanjem simpatije prema nekoj osobi. Čak i ako mu ništa posebno ne smeta, život i ljubav promatra samo kao dio sportske igre. Naravno, on je „jak“ u braku. Njegova žena mora biti široke svijesti, lišena svake ljubomore i pomalo bezlična, čak i ako to nije njena prava priroda. Ona će morati da bude prava umjetnica kako bi u svemu mogla da ga prati i da zadovoljava njegove interese.

Sa ovim muškarcima nije nemoguće živjeti. Ali, zbog njihovog nedostatka osjećaja, velikog nestrpljenja za sve što je ograničeno ili strogo utvrđeno pravilima, supruga ovog tipa morat će proširiti svoje horizonte kako bi s njim bila na ravnoj nozi. Strasti Strijelaca su inače sportske i avanturističke. Oni su veseli i zanimljivi muškarci koji ljubav doživljavaju kao sretnu okolnost: svi njihovi osjećaji i želje usmjereni su na brzu i trenutačnu akciju, što nekome naravno može odgovarati a nekome baš i ne. Izvor: Ženski kutak

Saznajte više:
   Rakovi
   Škorpion
   StrijelacPodijeli s prijateljima