NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. Što god da se događalo s vama, u velikoj će mjeri ovisiti upravo o onome što je zapisano u natalnoj karti.
Home Horoskop blog Najsvadljiviji znakovi u horoskopu

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Najsvadljiviji znakovi u horoskopu E-mail


Horoskopski znakovi koji su najveće svađaliceZnate one ljude koji, kada se šalite na njihov račun, nabace kiseli osmjeh, naljute se za najmanju sitnicu i onda vam se osvete kad najmanje očekujete? E, pa oni su po horoskopu vjerojatno neki od ova tri znaka. Ovo su najveći zodijački prgavci:

Ovan:Ovan je vatreni znak i imao vrlo kratak fitilj. Nešto što je za većinu neprimjetna sitnica, on može doživjeti kao napad na ego, a onda – spasi se tko može.

Njihove burne reakcije nekada su toliko nepromišljene i neopravdane da ćete ostati bez teksta. Ukoliko se našalite na njegov račun, a on to shvati kao prozivku u stanju je žustro reagirati i demonstrativno napustiti tulum kafić, stan, teren…

Druga varijanta je da vas uvuče u raspravu koja može trajati satima, sve dok on ne izađe kao pobjednik. On je veliko zlopamtilo, ali i osoba koju je lijepo imati u životu.


Škorpion:Njima ne treba puno da se naljute, a kada se to dogodi, spremno su na niske udarce, provociranje i bockanje, vrijeđanje, a ponekad i na fizički obračun.

Jako su labilni, njihove reakcije je nemoguće predvidjeti, a svaku svađu proživljavaju iznimno emotivno. Kada su povrijeđeni, neće biti mirni dok se ne osvete onima za koje smatraju da su im izazvali bol.

Pošto se osveta služi hladna, lukavo će je planirati i čekati pravi trenutak da je provede u djelo.


Lav:Lav i njegov inat koji ga sputava na svim životnim poljima. Lav je samoživ i voli se ponašati kao diva, pogotovo ako umisli da je oštećen ili povrijeđen na neki način.

Kada zna da nema argumente za svoje tvrdnje, napustiti će raspravu uz viku, galamu i lupanje vratima.

Čak i kada zna da je pogriješio, neće se javiti prvi, pa makar cijeli svijet izgorio.. Zbog svoje taštine žrtvuju veze i prijateljstva koje su gradili godinama.> Saznajte više:
   = NAGLI OVNOVI
   = ZLOPAMTILA ŠKORPIONI
   = GALAMDŽIJE LAVOVIPodijeli s prijateljima