STRIJELAC je promjenjivi vatreni znak kojim vlada Jupiter, planeta koju se oduvijek povezivali s dobrom srećom i otvorenošću. Jesu li zato Strijelci sretni ljudi? Provjerite u tekstu Strijelac u horoskopu.
Home Horoskop blog Žena Vaga

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Žena Vaga E-mail


ŽENA VAGAOpćenito o ženi VagiŽena Vaga utjelovljuje pravednost, pravdu i ravnotežu te je krasi savršena sposobnost prosuđivanja, besprijekornost i potpunost. Vage su i inače društvene i imaju dar za komunikaciju te vole biti okružene prijateljima i obitelji, a osobito je žena Vaga karizmatična i očaravajuća zbog čega nevjerojatnom prirodnom lakoćom privlači ljude sebi. Predstavlja yin i yang, odnosno ima fascinirajuću osobnost koja je mješavina racionalnosti i logičnosti te nestalnih emocija.

Zbog toga će žena Vaga rado ući u raspravu i pobiti nečije mlako mišljenje pri čemu će joj, uz njenu 'hladnu glavu', pomoći i šarm. Međutim uvijek je otvorena za tuđe argumente, te će zbog svoje dobroćudne naravi i sposobnosti da sagleda stvari iz različitih perspektiva priznati vlastite pogreške ako je se logičnim objašnjenjem može uvjeriti da je u krivu.

Seks & VezeŽena Vaga traži čvrstu vezu i partnera koji će je obasipati malim znakovima pažnje, poput papirnatih srčeka i svježega cvijeća. Iako se čine smirene i staložene, kad se opuste žene Vage mogu biti vrlo zaigrane i romantične, a idealnog ljubavnog partnera naći će u Vodenjaku ili Blizancu. No umne igrice u ljubavi kod Vage su strogo zabranjene.

Ona će iskreno reći što joj je na umu što znači da će nekad biti i bolno iskrena. Žena Vaga će izabranom muškarcu biti potpuno odana, a zauzvrat će tražiti potporu i savjet. Seks doživljava kao mentalnu vježbu te voli dobro proučiti što partner voli u krevetu. Ljubiteljica je zavođenja, duge predigre i dugog šaputanja na jastuku prije samog čina seksa.

PrijateljstvoZbog karakterne osobine da konstantno važu različite argumente i mišljenja, žene Vage često su neodlučne. Njihove prijatelje takav karakter može frustrirati, primjerice kad ne može izabrati koji film želi gledati... No njeno kolebanje ustvari ide u korist Vaginim prijateljima jer jednako tako kako uzima u obzir vlastiti ukus, potrebe i želje, pazit će i na ukus, potrebe i želje svojih prijatelja.

Tu sposobnost imaju zahvaljujući svojem poznatom osjećaju za pravednost i zbog toga je žena Vaga odlična prijateljica. Srdačna i ljubazna kakva je, obožava upoznavati ljude s kojima ima zajedničke interese. Neraskidivo prijateljstvo najprije će doživjeti s Lavom ili Strijelcem.


Izgled

Ženu Vagu prepoznat ćete po eleganciji kojom zrači svaka njena kretnja i pokret. Ona je savršeno prirodna, ljupka, graciozna i uvijek samo svoja. Njene vanjske karakteristike su pravilne crte lica, jamice na obrazima, širok blistav osmijeh, lijepi zubi, vitak struk i naglašeni bokovi. Žena Vaga je perfekcionistica i uvijek je sređena, uredne frizure i njen cjelokupni outfit uvijek je uravnotežen i suptilan.

Njoj se gotovo nikada neće dogoditi da nema što za odjenuti ili da je odjenula nešto potpuno pogrešno jer će za odabir prave odjevne kombinacije izdvojiti vrijeme. Urođeno joj je da zna kako se odjenuti za svaku priliku i kako se predstaviti u najboljem svijetlu gdje god bila.


Stil

Žena Vaga obožava modu, ali neće je slijepo slijediti, već će posljednji modni stil prilagoditi sebi tako da joj odjeća što bolje pristaje. Pa čak i kada se odjene kao i svi ostali ova kreativka imat će na sebi nešto zbog čega će se isticati iz mase, poput neobičnog prstena ili unikatne narukvice. Najizbirljivija je kad je riječ o dobrim, kvalitetnim trapericama i posvetit će se potrazi za parom koji joj savršeno stoji. Ne voli pretjerivati s modnim detaljima, a dobra torba ili cipele najviše će je usrećiti.

Žene Vage vole dugu kosu, ošišanu slojevito i prošaranu svijetlim pramenovima. Šminka je lagana, prirodna i svjetlucava, a u toaletnoj torbici neizostavno je sjajilo za usne s voćnim okusom. Vaga neće izaći iz kuće ako na sebi nema barem kap parfema jer je za mirisima jednostavno luda i voli mirisati lijepo.

Stil kupovine

Vage kupuju studiozno i pažljivo, vole fine stvari pa će radije kupiti skuplju i kvalitetniju torbu nego jeftinu i manje kvalitetnu. Kad idu u šoping obavezno će napraviti pauzu u kafiću kako bi razmislile kupiti određenu stvar ili ne. U svojoj omiljenoj trgovini žena Vaga će se zbližiti s prodavačem i uvijek ga pitati za savjet.

Stilska ikonaPlanet Venera koji vlada Vagom obdario je ovaj horoskopski znak izuzetnim osjećajem za estetiku i nepogrešivim okom za lijepo. Stoga ne čudi da su se na listi dvadeset najbolje odjevenih žena svih vremena koju je sastavio časopis Elle našle tri slavne Vage, glumice Gwyneth Paltrow, Marion Cotillard i Brigitte Bardot.

Modni svijet osvojile su svojim otmjenim i super ženstvenim stilom koji nikad ne izlazi iz mode. I pjevačica Gwen Stefani jedna je od stilskih ikona ovog znaka, a ono što kod nje posebno očarava je uvijek besprijekoran make-up i porculanski ten. Iako je pjevačica rock benda, kod Gwen nema ni traga nemarnoj rokerici. Njene rokerske odjevne kombinacije pomno su složene što je u skladu s njenim znakom, a i u najžešćem izdanju i dalje zrači nježnošću.

Stilske ikone rođene u ovom zračnom znaku su i Monica Bellucci, Kate Winslet, Catherine Zeta Jones i Catherine Deneuve.

Idealan parfem: Za Vage su idealni ženstveni i elegantni mirisi naglašenih ženstvenih nota. Žena Vaga uvijek ostavlja prepoznatljiv, ali ne i nametljiv mirisni trag. Givenchy Dahlia Divin, Chloe Signature, Si Giorgio Armani.

Saznajte više:

   = VAGA HOROSKOPSKI ZNAK
   = VAGA KAO PODZNAK
   = DNEVNI HOROSKOP ZA VAGUPodijeli s prijateljima