NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list. Donosimo vam besplatni program pa provjerite kako izgleda vaša online natalna karta.
Home Horoskop blog Mjesec Strijelaca

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Mjesec Strijelaca E-mail


Vladavina StrijelacaDani jure, sati lete, i tako nam je evo stiglo vrijeme Strijelaca. Svim našim Strijelcima i posebno Strijelčicama čestitamo rođendane unaprijed, pa neka svakako zapamte tko im je čestitao prvi! Ako nas pak poželite pozvati na tortu – svakako to napravite... Najviše volimo torte i kolače od čokolade, ali ako ponudite i dobro društvo nećemo biti previše izbirljivi :)

Strijelci u horoskopuO Strijelcima se više-manje sve zna pa da se ne ponavljamo bez potrebe. U tekstu Strijelac kao horoskopski znak napisali smo: „Strijelac je promjenjivi vatreni znak kojim vlada Jupiter, planeta koju se oduvijek povezivali s dobrom srećom i otvorenošću. Zato ste i vi rođeni optimist, vedra i pozitivna osoba. Zapravo bi vas najbolje bilo opisati kao idealista, entuzijasta spremnoga pomoći i svojom energijom osvježiti sve oko sebe.“

I zaista, Strijelci uvijek u sebi zadržavaju tu pozitivnu energiju, pa čak i kada ih život ne mazi. Tada naravno mogu razviti i gorčinu, i ciničnost, i pesimizam, ali u njima ipak nikada nećete prepoznati onaj isti mrak kakav je nekim drugim znakovima gotovo pa prirodan. Izdržljivi su ti naši Strijelci, pa se i u najtežim trenucima uspijevaju nekako dočekati na noge i opet krenuti iznova.

Što je još važno za Strijece? Pa recimo činjenica da vole druženja, i putovanja, i da vole upoznavati daleke zemlje i tamošnje stanovnike. Osim toga Strijelci jako vole znanje: to ne znači naravno da će svi imati petice u školi, nego da će rado promišljati o onom dubljemu smislu života. Strijelcima nije dovoljno da znaju samo ono što pročitaju na prvim stranicama knjige, njih zanima cijela priča i zato će zagrepsti dublje od samog površinskog sloja.

To je upravo ona najviša, najprofinjenija razina znanja – ne bubanje suhoparnih činjenica i onda recitiranje napamet, nego povezivanje raznih (naizgled nepovezanih) činjenica koje Strijelci pametno uspijevaju sklopiti u smislenu cjelinu.

Pod negativno bi im mogli, ali naravno nećemo brojati to što su direktni u komunikaciji. Premda tom svojom bezazlenošću nehotice znaju povrijediti osjetljivijeg sugovornika... No ako ništa drugo, s njima barem znate na čemu ste. Ako ste im simpatični, to će vam pokazati, a ako im idete na živce pokazat će vam i to.

Strijelac u ljubaviKao i o drugim znakovima, tako smo posljednjih godina puno pisali i o Strijelcima. Jako vam se svidio naš tekst o ženi Strijelcu možda i zato što smo se tamo osvrnuli i na Strijelce u ljubavi, pa smo onda napisali da „...svi Strijelci imaju snažnu crtu šarma i zavodljivosti, iako postoji ipak razlika između muškaraca i žena rođenih u ovom horoskopskom znaku! Dok muškarci šarmiraju otvorenije i neselektivnije, žena Strijelac pametnije bira kome će pokloniti svoju ljubav (ili barem poneki osmijeh).“ Iza ove izjave inače i dalje stojimo, na uzorku od svih onih Strijelčica koje smo do sada imali zadovoljstvo upoznati.

Ako vas pak zanimaju Strijelci u ljubavi i ljubavna kompatibilnost drugih znakova s njima, onda svratite kod naših prijatelja iz Sretnih veza za koje smo još davno pisali o svim mogućim kombinacijama i ljubavnom horoskopu (i ne samo Strijelaca)..

O Strijelcima smo govorili i u tekstu o podznaku i tako dalje i tako dalje... Ako vas zanima više, skoknite na našu tražilicu i potražite gdje se sve spominju Strijelci.

Najgori muževi / partneri horoskopa?Za kraj, nekoliko zanimljivosti. Kao prvo, o Strijelcima smo pisali i kao najgorim muževima odnosno partnerima u horoskopu. Ako se kojim slučajem premišljate trebate li ući u vezu s nekim Strijelcem, onda ćemo vas ipak utješiti – ne radi se o nekakvim strašnima manama nego tek o činjenici da Strijelcima (zbog već spomenute radoznalosti) začas može dosaditi rutina, a kako su k tome jako šarmantni mogli bi odlutati u zabranjene vode... Pripazite dakle na njih i potrudite se da im ne bude dosadno uz vas!

No ako ipak odlučite upustiti se u vezu sa Strijelcem, nećete zažaliti. Doduše u našoj legendarnoj anketi gdje je svoj glas ostavilo već 70.000 ljudi Strijelci se nisu plasirali osobito visoko među najseksipilnijim znakovima horoskopa. S osvojenih 5.200 glasova tek su na petome mjestu, no možda je stvar samo u slaboj reklami? Želite li stoga ispraviti nepravdu, odnosno pohvaliti seksipil jednoga ili možda čak svih Strijelaca, potražite anketu na lijevome rubu naše stranice (odmah ispod glavnoga izbornika) i ostavite svoj glas. Pa neka se napokon čuje prava istina!Podijeli s prijateljima