STRIJELAC je promjenjivi vatreni znak kojim vlada Jupiter, planeta koju se oduvijek povezivali s dobrom srećom i otvorenošću. Jesu li zato Strijelci sretni ljudi? Provjerite u tekstu Strijelac u horoskopu.
Home Horoskop blog Najseksipilniji znak horoskopa

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Najseksipilniji znak horoskopa E-mail
Najseksipilniji znak horoskopa


NAJSEKSIPILNIJI ZNAK HOROSKOPAJeste li primijetili našu anketu, smještenu lijevo ispod glavnoga izbornika? E pa tamo vas čeka jedno jednostavno pitanje, ali od životne važnosti – koji je po vašem iskustvu najseksi znak. Odgovora je do sada već puuuno preko 70 tisuća, što našu anketu čini najboljom, najrelevantnijom, najozbiljnijom... Evo ponestalo nam je superlativa da nastavimo hvaliti sami sebe:)

Šalu na stranu, činjenica je da nakon 75 tisuća glasova imamo puno pravo proglasiti tko je sexy, a tko baš i nije.

Škorpion, taj mračni kralj seksaNa prvome mjestu – nema iznenađenja. Čini se da su istinite sve one glasine o Škorpionima koji su taaako sexy! I zaista (a mi ćemo ovo prvi potvrditi) upravo su muški i ženski Škorpioni ti koji će najprije svojim čarobnim pogledom istopiti otpor suprotne strane, a onda kada vas jednom osvoje i uvuku u svoju mrežu priuštiti vam strast koja nećete osjetiti uz nikoga drugog!

Onima koji su osjetili ubod škorpionskog žalca to sjećanje nikad neće izblijediti, a svim drugima možemo samo poručiti – pa što još čekate? Potražite svojeg Škorpiona i provjerite o čemu svi pričaju!

Vatreni Lavovi i neumorni BikoviNa drugome mjestu, doduše sada sa već pet tisuća glasova zaostatka, su još jedni legendarni ljubavnici – vatreni Lavovi. Lavovima inače upravlja samo Sunce, a tako se nekako ponašaju i oni očekujući da im se svi dive i da se sve vrti oko njih. To samouvjerenost može ponekad biti iritantna ali na kraju će vas ipak osvojiti njihova snaga i drskost... A kada vas osvoje, Lavovi će vam pokazati zbog čega su na glasu kao fantastični ljubavnici!

Na treće mjesto smjestio se (iznenađujuće?) jedan zemljani znak – Bik. Kažemo iznenađujuće jer su druga dva zemljana znaka, Djevica i Jarac, inače uvjerljivo zadnji pa bi to kao upućivalo na zaključak da su zemljani znakovi dosadni i neseksi. Pa, o tome ćete presuditi vi, no za neumorne i nezaustavljive Bikove očito vrijedi potpuno suprotno. Za Bikove doduše rijetko kada govore kako su šaljivi i razigrani, no s druge je strane silovitost kojom se bacaju na svoje ljubavnike ili ljubavnice legendardna. Topla preporuka!

...a onda i svi drugiDalje slijede preostala dva vatrena znaka (energični Ovan i razigrani Strijelac), između kojih se ugurala šarmantna i emotivna Riba. Nakon toga slijede tri zračna znaka (Vaga, Blizanac i Vodenjak) dok su se na samo dno plasirali Rak te već spomenuti Djevica i Jarac.

Anketa ide dalje, pa ako želite osigurati pobjedu za sada vodećima glasajte i ne dozvolite da ih preskoče oni koji to ne zaslužuju!

Ako pak smatrate da je vaš znak sasvim nezasluženo pri dnu i da vam tako kvari ugled (pa nećete valjda dopustiti da vas ismijavaju!), onda pod hitno alarmirajte prijatelje i sve istomišljenike, navratite na stranice Horoskop Centra i s lijeve strane ostavite svoj glas... Samo požurite, da vam drugi ne odjure predaleko!

I za kraj – imate li kakav prijedlog za neku novu anketu koju biste htjeli vidjeti na našim stranicama, pošaljite nam prijedlog a mi ćemo vam ispuniti želju. Pusa od jednog muškog Škorpiona i jednoga Lava, te od jedne Bikice... I tko će nam sada vjerovati da anketa nije namještena? :)Podijeli s prijateljima