PODZNAK govori kako nas ljudi vide, i kako s druge strane želimo izgledati okolini. To je horoskopski znak koji se nađe na istočnom horizontu u trenutku našega rođenja. Bacite pogled na naš kalkulator za računanje podznaka!
Home Horoskop blog Muškarac Blizanac

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Muškarac Blizanac

Muškarac Blizanac


MUŠKI BLIZANCIMuškarac rođen u znaku Blizanac oduševit će vas svojom rječitošću: da ne bude zabune, neće vas on opterećivati razgovorima o vremenu, politici ili tko zna kakvim bezveznim temama. Ne, on će uvijek znati što i kako reći, jer muškarac Blizanac je inteligentan, duhovit, šarmantan - taman toliko da poželite ostati s njim u društvu još barem pola sata ili pola dana, ne primjećujući kako on za to vrijeme plete mrežu oko vas i sprema se uloviti vas prije nego se snađete.

SLATKORJEČIVI I ŠARMANTNI BLIZANCIDa se razumijemo, ima i drugih horoskopskih znakova koje krase inteligencija i slatkorječivost, no Blizanac je specifičan po tome što „ima dva lica“. Baš kao da je taj jedan muškarac podijeljen na dva prava blizanaca, na dvojicu braće od kojih je jedan smiren i ozbiljan, dok je drugi pravi vražićak čijih se trikova morate dobro paziti! I zato ga je teško uhvatiti na krivoj nozi, naći mu slabu točku i pobjeći mu. Ako osjeti da vam trenutno više odgovara mirnoća istoga će časa zatomiti onu svoju divlju stranu i naglasiti mirniju, da bi već minutu kasnije (kada osjeti da je pridobio vaše povjerenje) opet krenuo s nestašnijim pristupom.

I zato očekujte svašta: u jednome će trenutku muški Blizanac šaputati o osjećajima, o istočnjačkoj filozofiji i dubljem razumijevanju svijeta, da bi vas već u sljedećem času pogledao čvršće i naglo zaokrenuo razgovor riječima „ali pustimo sada to, što kažeš da nas dvoje odemo na malu šetnju“? I što vam onda drugo preostaje nego da se i vi munjevito prebacujete iz jednoga raspoloženja u drugo, ili da se jednostavno predate tom slatkorječivom šarmeru!

DOPUNA: SLATKORJEČIVI, ŠARMANTNI I NESTAŠNI BLIZANCIE sad, kad smo već spomenuli riječ šarmer, onda je red i da vas upozorimo na činjenicu kako muški Blizanac nije baš na glasu kao najvjernije biće, nego je poznat baš po tome da taj svoj šarm rado dijeli uokolo i leti kao pčelica od cvijeta do cvijeta. Što naravno ne mora biti problem ako ste i samni poželjeli tek malo zabave i ako ste svjesni da su njegovi osjećaji površni, a potreba za slobodom ogromna. U suprotnome, ako želite trajnu vezu i iskrene emocije, morat ćete potražiti nekoga drugog ili pričekati da taj nestašni i zaigrani dječarac odraste.

A dobra je vijest da će se to odrastanje napokon i dogoditi, odnosno da će nakon razdoblja mladenačkoga ludovanja u jednom trenutku shvatiti kako sreća ipak ne leži u neprestanom mijenjanju djevojaka. Kada će se taj trenutak točno dogoditi ne možemo vam na žalost reći – neki će se Blizanac smiriti već u ranim dvadesetim godinama, no većini će ipak trebati koja godina (pa i desetljeće) duže. Eto, upozoreni ste!

I BLIZANCI ODRASTU... NAPOSLIJETKUAko ipak izdržite sva njegova ludovanja i ostanete uz njega dok iz dječaka ne izraste u pravoga muškarca, očekuje vas vrijedna nagrada. Jer njegova nestalnost ostat će zauvijek dijelom njegove osobnosti, samo što više neće mijenjati partnerice i pogledavati druge žene nego će naći hrpu zanimljivih poslova i hobija. On neće biti tip koji se beskrajno izležava pred televizorom i uz kojega će vam se vrijeme besciljno vući, nego će i vas održavati mladom i svježom vodeći vas posvuda, tražeći uvijek nove i zanimljmive stvari koje će veseliti i vas i njega.

Nije s njim lako, ali se može! Zapamtite ipak da će on svejedno ostati jedan nemirni leptir, a leptira ne smijete zatvoriti u četiri zida nego mu dajte prostora i on će vas razveseliti ljepotom svoje duše.Podijeli s prijateljima