STRIJELAC je promjenjivi vatreni znak kojim vlada Jupiter, planeta koju se oduvijek povezivali s dobrom srećom i otvorenošću. Jesu li zato Strijelci sretni ljudi? Provjerite u tekstu Strijelac u horoskopu.
Home Horoskop blog Najopasniji horoskopski znakovi!

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Najopasniji horoskopski znakovi! E-mail
HOROSKOP KRIMINAL


NAJOPASNIJI HOROSKOPSKI ZNAKOVIOvan voli oružje


Prema FBI-ovoj statistici, pripadnici ovog vatrenog znaka posjeduju najviše oružja. Ako se bave kriminalnim radnjama, najvjerovatnije to rade po ugovoru, odnosno drugi ih plaćaju za to, bilo da su utjerivači dugova, ucjenjivači ili plaćene ubojice.
VIŠE O OVNOVIMA:
>> OVAN U HOROSKOPU
>> ŽENA OVAN
>> OVAN LJUBAVNI HOROSKOP

Bik voli novac


Bik je drugi znak s najvećom sklonosti prema kriminalu. Osobe rođene u ovom znaku obično su upletene u poslove koji podrazumijevaju malo rada, a veliku zaradu, poput pranja novca i krađe. Najčešće rade sami i nikome ne govore o tome. Ako ih uhvate na djelu, pokajat će se i pokušati izazvati milost riječima “jednostavno nisam mogao odoljeti.”
VIŠE O BIKOVIMA:
>> BIK U HOROSKOPU
>> ŽENA BIK
>> BIK LJUBAVNI HOROSKOP


Blizanci varaju


Pripadnici ovog znaka u svakodnevnom su životu pravi vragolani, no po FBI-evoj statistici pri samom su dnu po broju uhićenih. Ako se i bave kriminalom, najčešće je riječ o prevarama. Blizanci ne hodaju uokolo prijeteći pištoljem, njihovo su oružje lažna obećanja. Kada ih uhvate, svim se silama pokušavaju spasiti, makar i odavanjem imena pomagača. No, čak je i tada moguće da lažu samo kako bi se izvukli.
VIŠE O BLIZANCIMA:
>> BLIZANAC U HOROSKOPU
>> ŽENA BLIZANAC
>> BLIZANAC LJUBAVNI HOROSKOP

Najviše kriminalaca ima među Rakovima


Prema FBI-ovoj statistici, najviše kriminalaca je rođeno u znaku Raka. Rakovi su skloni nasilju u trenucima potpune psihičke rastrojenosti, a najčešće je riječ o ubojstvima iz strasti ili osvete i otmicama. budući da teško kontroliraju svoj temperament, Rakovi su prvi koji su u stanju ubiti svog šefa zbog otkaza. Kada ih uhvate, Rakovi djeluju izgubljeno, no i dalje smatraju kako su njihove žrtve to “zaslužile.”
VIŠE O RAKOVIMA:
>> RAK U HOROSKOPU
>> ŽENA RAK
>> RAK LJUBAVNI HOROSKOP


Lavovi su nagli, a često i prenagli


Nakon Ovnova, osobe rođene u znaku Lava spadaju među one koji najčešće nose ili posjeduju oružje. Nisu im strane ni provale, a ni hakiranje. Problem je njihova implzivnost: usprkos dobro razrađenom planu (ako im se da zamarati s detaljima), najčešće vrlo loše prođu jer ih činjenica da su uhvaćeni potpuno šokira pa brzo sve priznaju.
VIŠE O LAVOVIMA:
>> LAV U HOROSKOPU
>> ŽENA LAV
>> LAV LJUBAVNI HOROSKOP

Djevice najbolje planiraju


Među pripadnicima zemljanih znakova, Djevice su najmanje sklone kriminalu. Ako se i uključe u mutne poslove, to će biti pomno razrađeno. Kao i drugi pripadnici zemljanih znakova, najskloniji su financijskim prevarama. Zbog svega toga su Djevice kao kriminalci vrlo opasni. Oni se neće upuštati u sitne prekršaje; ako već riskiraju svoju slobodu, to rade iz velike koristi ili radi slave.
VIŠE O DJEVICAMA:
>> DJEVICA U HOROSKOPU
>> ŽENA DJEVICA
>> DJEVICA LJUBAVNI HOROSKOP

DRUGI DIO, NAJGORI HOROSKOPSKI ZNAKOVI (VAGA - RIBA)Podijeli s prijateljima