STRIJELAC je promjenjivi vatreni znak kojim vlada Jupiter, planeta koju se oduvijek povezivali s dobrom srećom i otvorenošću. Jesu li zato Strijelci sretni ljudi? Provjerite u tekstu Strijelac u horoskopu.
Home BESPLATNI HOROSKOP
Baner
BESPLATNI HOROSKOP E-mail

Besplatni horoskop


Besplatni horoskop

Horoskop Centar vam ponovno poklanja besplatni horoskop! Ako vas zanima budućnost, zdravlje, kakve će vam biti financije i hoćete li pronaći pravu ljubav – onda nas pitajte i Horoskop Centar će odgovoriti.

Ali naravno, nećemo uspjeti odgovoriti baš svima: kad smo prošli put pokrenuli akciju dijeljenja besplatnog horoskopa, javljalo nam se po desetak tisuća zainteresiranih svaki mjesec. I tko bi onda svima odgovorio?

Zbog toga smo ovo zamislili kao malu nagradnu igru. Sve što morate napraviti je da "lajkate" našu stranicu (tipka "Like" ili "Sviđa mi se" se nalazi pri vrhu naše Facebook stranice), a mi ćemo onda svaki tjedan odabrati sretnog dobitnika ili dobitnicu i nagraditi ga besplatnim horoskopom po izboru!

Napomena: vaše podatke nećemo objavljivati, odnosno napisat ćemo javno samo ono što nam sami dozvolite. Eto tako, sad smo valjda sve rekli: zato lijepo lajkajte i ako vas odaberemo pitajte što vas zanima, a mi ćemo vam zauzvrat odškrinuti mali prozorčić u budućnost... Pa sretno vam bilo!

Ovdje inače možete vidjeti rezultate nagradne igre i provjeriti koji su to raniji dobitnici, a ako nešto nismo dobro objasnili tu je stranica s najčešćim pitanjima...


Svima koji nam se budu javili želimo puno sreće, i molimo ih da se ne ljute se ako ne stignemo odgovoriti baš njima! U svakom slučaju ne gubite nadu, i lajkajte, lajkajte, lajkajte... sve dok ne uspijete!

A dok čekate rezultate tjednog izbora, pogledajte usput što vaš horoskopski znak govori o vama, ili kakve su Ovnice, Bikice, Blizanke i sve druge žene u horoskopu!Podijeli s prijateljima