Slobodni bi Škorpioni već u prvom dijelu godine mogli upoznati vrlo zanimljivu osobu (sa zračnim horoskopskim znakom ili podznakom) koja će ih osvojiti originalnošću i šarmom. Pročitajte cijeli GODIŠNJI HOROSKOP ZA ŠKORPIONA.
Home Dnevni horoskop
Baner

E-mail

Dnevni horoskop za Ovna


Dnevni horoskop za Ovnove:

Pročitajte još:
   - Ovnovi u horoskopu
   - Žena Ovan
   - Odredite svoj podznak

Ovan dnevni horoskop - općenitoDnevni horoskop ima neka ozbiljna ograničenja koja jednostavno ne mogu biti izbjegnuta. Mi dnevni horoskop ne radimo napamet, "tek tako", ali se ovako napravljen horoskop svejedno ne može uspoređivati s pravim horoskopom rađenim posebno za vas.

Podijeli s prijateljima

Ljubav i brak Dijeta recepti

Pomalo dosadna razmatranja o maloj stvarčici zvanoj dnevni horoskop... ovo više nije dnevni horoskop, ali pročitajte ako vas baš zanima što nam se mota po glavi ;)

Dnevni horoskop pod povećalomO točnosti, ili čak smislenosti dnevnih horoskopa već dugo se vodi rasprava. Ima li u njima uopće istine, ili je dnevni horoskop tek zabava iza koje ne stoji ništa ozbiljno? Hm, teško pitanje...

I sad bismo mi kao astrolozi trebali naravno braniti dnevni horoskop, a s druge strane će stati skeptici pa udariti po nama sa svojim najjačim argumentima. No mi ćemo ipak malo okrenuti pilu naopako.

Dakle, čak i mi koji radimo horoskope priznajemo da dnevni horoskop neće biti točan za svakoga, niti će odgovarati svakome, niti će svaki pripadnik nekog horoskopskog znaka danas imati potpuno jednak dan. Ako dnevni horoskop napiše nešto u stilu „danas vas očekuje ljubavna avantura“, naravno da neće svaki Ovan automatski doživjeti nekakvu takvu avanturu i naravno da će nekim Ovnovima ovaj dan biti uzbudljiv, a drugim sasvim dosadan i običan kao i svaki drugi - bez ikakve naznake avanture, bilo ljubavne ili uopće bilo kakve.

Jesmo vas iznenadili ovim priznanjem? Eto, zato je Horoskop Centar drugačiji od svih drugih astrologa i navodnih astrologa: mi koji pišemo dnevni horoskop upravo smo priznali da taj isti neće biti točan za sve i svakoga! Dobro, sad kad smo to obavili – stiglo je vrijeme za jedan veliki „ALI“.

Dnevni horoskop ipak ima smisla!Dakle - ALI... čak i ako neki nadobudni Ovan ne doživi danas nikakvu avanturu, i čak ako se ponada kad pročita naš dnevni horoskop pa se onda razočara na kraju dana, to ne znači da je ono što smo napisali potpuno promašeno.

Sama činjenica da ste pročitali kako vas očekuje nekakva avantura sasvim sigurno usmjerit će vaš dan u određenom smjeru; usmjerit će vaše misli, način na koji komunicirate s ljudima, vaše nade i postupke. E, to sve ne ovisi samo o vašem horoskopskom znaku (u ovom slučaju Ovan) nego i o vašem cjelokupnom karakteru, a koji je tako lijepo zapisan i opisan u vašoj natalnoj karti.

Da svi Ovnovi imaju iste natalne karte, onda bi jedan te isti dnevni horoskop vrijedio za sve vas potpuno isto: no s obzirom na činjenicu da nismo svi jednaki, i da astrološki događaji uvijek prolaze kroz filtere naše osobnosti (a koji su za svakoga Ovna različiti i jedinstveni) onda će za jednoga Ovna ispasti da je dnevni horoskop „sve pogodio“, a za drugoga „sve promašio“. Dakle niti je to istina, niti je fer ocjenjivati dnevni horoskop bez da se uzme u obzir s koliko malo informacija se taj isti radi!

No astrološki utjecaji ipak nisu mačji kašalj, i zato će dnevni horoskop (ako je napravljen dobro i pametno, kao što ga mi u Horoskop Centru naravno radimo) ipak puno češće „pogoditi“ nego što će potpuno i beznadno „promašiti“.

A ako slučajno i promašimo, neće nas uopće gristi savjest: savjeti koje donosi naš dnevni horoskop uvijek su benigni, i pozitivno usmjereni, i potiču vas na neku pozitivnu akciju. Pa ako baš kažemo da će neki Ovan ili Ovnica doživjeti uzbudljivu ljubavnu avanturu, a to se na kraju ne dogodi, barem smo vas natjerali da malo drugačije gledate na svijet i ljude oko sebe. Možda ćete malo bolje pogledati osobu koja vam se stalno mota ispred nosa, a vi ju inače ne doživljavate? Možda ćete dati priliku nekome tko vam se već duže pokušava približiti, a vi ga odbijate i držite s druge strane virtualnog zida? I tako malo po malo, doći će trenutak koji smo vam najavili. Možda s nekoliko dana zakašnjenja, ali će na kraju doći!

Što god da bilo, naš dnevni horoskop će vam na ovaj ili onaj način otvoriti oči. Ostanite zato s nama, uživajte u životu i pročitajte naš dnevni horoskop – a kad napokon dođe ta lijepa i uzbudljiva ljubavna avantura, pošaljite nam barem čokoladu. S lješnjacima, molimo vas :)

Puno pusa od vaših vrijednih astrologa iz Horoskop Centra!