Dobrodošli u HOROSKOP CENTAR! Na ovim vam stranicama donosimo najbolje horoskope i najnovije vijesti iz svijeta astrologije.
Nismo šoping centar, nismo ni sportski centar, ali smo pravi i jedini HOROSKOP CENTAR!
Home Horoskopski znakovi Žena Bik u horoskopu

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Žena Bik u horoskopu

Žena Bik u horoskopsku

ŽENA BIK U HOROSKOPUStojite čvrsto na zemlji, i volite sve ono što je postojano i opipljivo. Sanjarenje nije za Vas – Vaš osjećaj za praktičnost je snažniji od želje za bijegom od realnosti. Nikad ne vjerujete slatkim obećanjima, kojekakvim iluzijama i fantazijama.

Bik nikad ne zaboravlja

Dobar ste i vjeran prijatelj, ali odanost tražite i od suprotne strane. A što ako Vas netko iznevjeri? Tada nećete burno reagirati jer su Vaše reakcije polagane i manje vidljive, ali zato beskrajno duboke. Ako ste uvjereni da se netko prema Vama loše ponio, ili da je povrijedio Vašu dobronamjernost, to mu nikada nećete oprostiti. Veliko ste zlopamtilo.

Niste pristalica promjena i preokreta, ni bilo čega što može poremetiti ustaljeni tijek vašeg života ili – još gore! - dovesti u opasnost Vaš komfor. Držite se svojih principa, toliko tvrdoglavo da to graniči s predrasudama. Stoga se često oglušujete na tuđe savjete i upozorenja. Tvrdoglavo nastavljate po svojem, čak i onda kad sve govori u prilog suprotnim teorijama. Vama to nije važno!

Vaša sklonost prema komforu ponekad prerasta u pasivnost i lijenost. Ali takvi ste! Ne volite previše komplikacija, kao ni bezrazložnu užurbanost i bezglavost. To nije Vaš stil.

Žena Bik u ljubavi

Ljubav igra veliku ulogu u Vašem životu. Za Vas ona nije sinonim strasti, bura, razdiranja ili romantizma, već nježnosti i uživanja. Kako ste pristalica ustaljenih formi i svega onog što se odnosi na materijalnu stvarnost, kod muškarca Vas prije svega privlači njegov fizički izgled. Što se krije iza njegove vanjštine – otkrivat ćete kasnije.

Kad upoznate osobu koja Vam se sviđa krenut ćete u osvajanje, iako se i Vi želite osjetiti osvajani. Razdoblje promatranja i procjenjivanja kod Vas dugo traje (ponekad i predugo). To nije iznenađujuće, jer odluke donosite nakon dugog i zrelog razmišljanja – pa čak i one vezane uz ljubav.

Iako izgledate kao hladna osoba, u suštini ste veoma senzibilni. Ne vezujete se lako. Ljubav u vašem srcu sporo sazrijeva, i ovisit će o nježnosti i toplini koju osjećate (ili ne osjećate) od strane partnera.

Iako nerado pokazujete osjećaje u javnosti, vrlo ste isključivi i ljubomorni - pa čak i posesivni! Ne podnosite prisutnost druge žene, bila to makar i kolegica Vašeg partnera. U toj ste borbi vrlo vješti: isplest ćete mrežu oko voljenog muškarca i istisnuti sve druge žene iz njegovog života.

A ako on ipak Vas prevari? Vratit ćete žestoko, kako samo Vi to znate!Podijeli s prijateljima