DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Horoskopski znakovi Žena Lav u horoskopu

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Žena Lav u horoskopu

Žena Lav u horoskopsku

ŽENA LAV U HOROSKOPUŽena Lav rođena je da bude u centru pažnje – pa ako još ta pažnja dolazi od muškog dijela populacije, tim bolje! Ona će jako dobro osjetiti svaki pogled kojeg privuče, i čak ako joj zbog toga postane pomalo neugodno, brzo će se prilagoditi. Sve je bolje nego da ju izguraju i ignoriraju negdje na rubu događanja, dok se drugi ludo zabavljaju bez nje.

Žena Lav posjeduje urođenu eleganciju, zaigranost i snažnu energiju. Kad voli, onda voli punim srcem i predaje se u potpunosti partneru. Ali jao njemu ako joj ne uzvrati istim intenzitetom i pažnjom (i još malo energičnije)!

Kako ukrotiti Lavicu

Senzualna je i odlučna – i ako muškarci oko nje ne pripaze, začas će ih pokoriti svojim neodoljivim šarmom. Ali to nije ono što ona zaista želi! Njoj treba pravi muškarac koji će ju znati obuzdati na pravi način. Ne dajte se zavarati ako naiđete na Lavicu koja izgleda krhko i slabo, jer se u njoj krije više snage nego što uopće možete zamisliti!

Ispod vatrene površine žene Lava krije se beskrajna emotivnost i toplina. Na ljubav i sitne znakove pažnje znat će vam uzvratiti odanošću. Kad smo već kod znakova pažnje, da ne zaboravimo: da, ona jako voli lijepe poklone, i ne, ti pokloni ne moraju nužno biti skupi – ali se ona neće buniti ako ipak budu!

Jer svaki Lav, a posebno žena Lav vole povremeno uživati u luksuzu i imaju profinjen ukus. Osjetljivi su na svoj izgled i na sliku koju ostavljaju u društvu. Žena Lav jednostavno se voli osjećati posebnom! A zapravo i je posebna, pa ćete zato Lavicu prepoznati u sobi punoj drugih žena. Savjet muškarcima: ako ste jako ljubomorni, razmislite da li je baš ona prava za vas, jer će se oko nje uvijek vrtjeti poneki udvarač.

Žena Lav u kući

Kad jednom pronađe muškarca svoga života, žena Lav će ga znati usrećiti. Ona može biti odlučna poslovna žena, i u isto vrijeme sposobna domaćica. Posebno će zasjati na zabavama koje bude priređivala, jer će s lakoćom podizati atmosferu i dobro raspoloženje.

Svoj dom će urediti ukusno i sa stilom, iako njezin odabranik mora računati s tim da sve lijepe stvari imaju visoku cijenu. Zato, dragi muškarci, budite spremni malo dublje posegnuti u novčanik kad Lavica kupuje, samo tako ćete ju učiniti istinski zadovoljnom.

Žena Lav dobra je majka: djecu odgaja s puno ljubavi, ali ipak ne previše popustljivo. U njezinoj obitelji znat će se red. Djeca će joj uvijek biti uredna i lijepo obučena, i rado će se pohvaliti s njima – baš kao i s partnerom. Naravno da ona cijeni unutrašnju ljepotu, ali nikad ne zanemaruje ni onu vanjsku!

I za kraj naravno - seks

Da ne zaboravimo još jednu stvar: žena Lav jako, jako voli seks! I zato, dragi muškarci, popijte pokoji vitamin prije izlaska s njom. Trebat će vam snage!Podijeli s prijateljima