NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. Što god da se događalo s vama, u velikoj će mjeri ovisiti upravo o onome što je zapisano u natalnoj karti.
Home Horoskopski znakovi Žena Djevica u horoskopu

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Žena Djevica u horoskopu E-mail
Žena Djevica u horoskopsku

ŽENA DJEVICA U HOROSKOPUInteligentna, temeljita, elegantna i prije svega ženstvena – to je žena Djevica u horoskopu. Ona nije uragan koji će zgrabiti muškarca na prepad i držati ga u konstantnom strahu; žena Djevica je lagani povjetarac koji će mu se malo po malo uvući pod kožu sve dok jednog dana ne shvati da više ne može zamisliti život bez nje.

Taj muškarac ne može biti bilo tko: ona je izbirljiva i zainteresirani pripadnici jačeg spola će se itekako pomučiti dok ne zavrijede njezin pogled, a kamoli nešto više! Žena Djevica je skromna ali jako dobro poznaje svoju pravu vrijednost – i zato će sebe pokloniti samo onome tko dokaže da ju zaista zavrjeđuje.

Žena Djevica u horoskopu

Žena Djevica ima odličan ukus i zna prepoznati lijepe stvari na prvi pogled. Naravno, ona smatra da nije njezina krivnja ako je komad nakita ili odjeće koji je odabrala istovremeno i papreno skup – ona zna tek da zaslužuje samo najbolje! Djevici njezin horoskopski znak jednostavno ne dopušta da se zadovoljava prosjekom.

Treba biti pošten i priznati da je jednako stroga i prema drugima i prema sebi samoj. Posao će uvijek obaviti najbolje što može, a strašno ju nerviraju ljudi koji zadatke odrađuju preko volje.

Žena Djevica neće stati sve dok sama ne bude zadovoljna rezultatom, i bit će prava šteta ako njen šef ne uspije prepoznati njezine prave potencijale!

Što traži žena Djevica

Žena rođena kao Djevica ne voli gubiti vrijeme na pusta maštanja – to prepušta drugim horoskopskim znacima. Ona je prije svega realist, nenapadna ali ipak odlučna žena koja zna što hoće. Treba reći i da će se lako sukobiti s ljudima iz okoline, jer od svih traži ono što i sama daje – samo najbolje. Naravno da to neće biti svima po mjeri!

Ako ste žena Djevica, učinite sebi uslugu i prigušite barem malo taj perfekcionizam. Svijet ionako ne možete promijeniti, a sebe ćete poštedjeti nepotrebnog nerviranja!

Muškarci koji odluče osvojiti Djevicu morat će biti svjesni da to nije lak zadatak: tu nema brzog i lakog puta. Žena Djevica voli sklad i harmoniju, i zato ćete se pomučiti dok ne stvorite pravu atmosferu u kojoj bi se ona mogla do kraja opustiti.

Nju nećete osvojiti prljavim autom ili mangupski izgužvanom košuljom – ona sanja o sobi osvijetljenoj diskretnim svjetlom svijeća i ispunjenoj tihom glazbom. Potrudite se i upotrijebite svu svoju maštu – jer žena Djevica je nagrada za koju se zaista vrijedi pomučiti!Podijeli s prijateljima