DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Horoskopski znakovi Žena Škorpion u horoskopu
Baner
Žena Škorpion u horoskopu E-mail
Žena Škorpion u horoskopsku

ŽENA ŠKORPION U HOROSKOPUPomalo mračna, podosta tajanstvena i nadasve magnetski privlačna – to je žena Škorpion. Naravno, ona dobro zna da muškarci vole vjerovati kako zapravo oni zavode i osvajaju, i zato će pametno odigrati svoju ulogu; ali ne dajte se zavarati, jer pravila igre ipak određuje ona.

Žena Škorpion dopustit će onome za koga procijeni da zavrjeđuje njezinu pažnju da naizgled vodi igru, da se razmeće i da uživa u svojim zavodničkim sposobnostima – dok će ga s druge strane vješto namamiti u mrežu u koju će ušetati sam i svojom voljom. Ali jednom kad uđe, teško će pronaći izlaz...

Magnetska privlačnost žene ŠkorpionaNjezino je najsnažnije oružje svakako njezin prodoran pogled – njime će nemilosrdno probijati i najtvrđi oklop. Muškarac koji joj se približi s namjerom da ju zavede hrpom laži vrlo brzo će odustati od takvih ideja, jer će se pod žarom tih magičnih očiju rastopiti i izbrbljati i ono što nije ni u snu namjeravao reći. Da bi to postigla, žena Škorpion neće morati reći ništa: umjesto riječima, slomit će foliranta snagom volje i svojom hipnotičkom energijom.

Dragi muškarci, ne očekujte da vam se žena rođena u znaku Škorpiona vješa oko vrata i da pred prijateljima vitlate njom kao nekim trofejem! Ne, ona će uvijek zadržati pravu dozu suzdržanosti i dati vam do znanja da se imate osjećati sretnima što je odabrala baš vas.

Žena škorpion i njezina mračna stranaAko ju pak povrijedite, spremite se da upoznate njezinu mračnu stranu. Malo je reći da je žena Škorpion zlopamtilo – jer ona zaista nikad ne zaboravlja, i jako teško oprašta. Čak i kad svi drugi odmahnu rukom i kažu "ma pusti, nije više važno" ona i dalje ne zaboravlja čime ste ju točno povrijedili.

Kad voli, onda voli cijelim bićem – i isto očekuje od svojeg partnera. Ako ste u vezi sa ženom Škorpijom, zapamtite da za vas smije postojati samo ona, i to podjednako fizički kao i psihički. Za nju nisu moderne veze u kojoj svaki partner zadržava svoj dio slobode; ne, ona voli vezu u kojoj će muškarac biti samo njen, sve dok ih smrt ne rastavi (ili ona ne odluči da je vrijeme za razlaz).

Ljubomora Škorpionke već je postala legendarna, i čvrsto vam preporučamo da ne provjeravate na svojoj koži koliko ima istine u tim pričama – jer bi lekcija mogla biti vrlo bolna!

Svoj će intimni život ljubomorno čuvati od drugih; žena Škorpion ne voli da joj se njuška po segmentima života za koje smatra da se tiču samo nje. Jedna od takvih svakako je i njezin seksualni život. Pa ako ste muškarac i ako ste sve ovo pročitali samo zato što vas zanima ima li u pričama o vatrenosti žene Škorpiona zaista istine – savjetujemo vam da budete oprezni: u vezi sa Škorpionkom ćete sasvim sigurno ostati bez daha, u prenesenom i u doslovnom smislu te riječi!

Ako ništa drugo niste naučili iz ovog teksta, već se zbog ove informacije isplatilo pročitati ga do kraja.Podijeli s prijateljima