DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Horoskopski znakovi Žena Strijelac u horoskopu
Baner
Žena Strijelac u horoskopu E-mail
Žena strijelac u horoskopsku

ŽENA STRIJELAC U HOROSKOPUPuna života, vedra, zabavna i šarmantna – takva je žena Strijelac. Ona ne voli biti ograničena uskim okvirima, i zato će rado putovati kad god joj se pruži prilika. Žena Strijelac je radoznala, željna novih znanja i ideja; ne pokušavajte ju zarobiti u četiri kućna zida, jer ona ne podnosi rutinu i monotoniju.

Kad kažem da voli putovati i istraživati nove prostore, onda ne mislim samo na putovanja po stranim zemljama, s dva ili tri kofera u ruci; ne, žena Strijelac voli i duhovna putovanja, voli istraživati ono što je neobično, mistično i na prvi pogled sakriveno. Nemojte njoj govoriti da postoji samo ono što se može opipati, jer ženu rođenu u horoskopskom znaku Strijelca zanima i religija, filozofija i astrologija!

Neustrašiva žena StrijelacŽena Strijelac vjeruje u sebe i ne boji se izazova; čak i kad doživi udarac, ne pada u depresiju nego uvijek pronalazi neku svijetlu točku koja joj daje snage da ide dalje. Ona je pravi izvor energije, i zato ju njeni prijatelji vole – jer i njih diže onda kada posustanu. Pa tko bi mogao biti tužan u blizini tog izvora vedrine!

Naravno, njezine najveće prednosti postat će – u slučaju da ih ne kontrolira dovoljno – i njezine najveće mane. Samopouzdanje ponekad može biti i preveliko (iako ja još uvijek tvrdim da u tome ipak nema ništa loše), a zaigranost se može pretvoriti u površnost. Ali čini se da sve ovisi o tome koga pitate: dok će drugi ženi Strijelcu predbacivati neozbiljnost, ona će im uzvratiti nazivajući ih smrtno ozbiljnima i nemaštovitima. I tu je rasprava s njom gotova: što god mislili o njoj, sigurno ju nikad nećete moći nazvati dosadnom!

Žena Strijelac u ljubaviZa kraj ćemo spomenuti – razumije se samo po sebi – ljubav... Dakle, istina je da svi Strijelci u horoskopu imaju snažnu crtu šarma i zavodljivosti, ali postoji ipak razlika između muškaraca i žena rođenih u ovom horoskopskom znaku!

Dok muškarci šarmiraju otvorenije i neselektivnije, žena Strijelac pametnije bira kome će pokloniti svoju ljubav (ili barem poneki osmijeh). I to je dobro - jer bi u suprotnom bilo puno više slomljenih srca na ovome svijetu!

Dragi naši muški čitatelji, ako vas ikada sreća nanese na put ženi Strijelcu, uživajte u svakom pojedinom trenutku. A ako stvari odu još malo dalje, otkrit ćete da je seks sa ženom rođenom u ovom horoskopskom znaku zaista nezaboravno iskustvo. Ne budite previše samouvjereni, ne hvalite se svojom snagom i izdržljivošću – žena Strijelac bi vas mogla izmoriti mnogo više nego realno budete spremni izdržati!Podijeli s prijateljima