DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Horoskopski znakovi Žena Jarac u horoskopu
Baner

E-mail

Žena Jarac u horoskopu

Žena jarac u horoskopsku

ŽENA JARAC U HOROSKOPUOdlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i sretna tek kad do njega dođe – to je žena Jarac. Kao nezaustavljivi vlak, ona gazi sve pred sobom. Ma koliko god bili hrabri, ne preporučam vam da joj stanete na put.

A opet, s druge strane, žena Jarac može izgledati krhko i nezaštićeno. Osobno poznajem mnogo muškaraca koji su ju podcijenili – na svoju žalost – ne sluteći koliko se energije krije u njoj. Svim pripadnicima jačeg spola savjetujem da više ne rade slične greške, jer žena rođena u ovom horoskopskom znaku u sebi nosi mnogo više nego to izgleda na prvi pogled. Pamet u glavu!

Njezin horoskop ju odajePostoji ipak nešto zbog čega je spremna žrtvovati dio svojih ambicija – a to je njezina obitelj. Ta uporna i borbena žena pretvorit će se u nježnu mamicu, i za nju do daljnjeg neće postojati ništa drugo. Ako naiđete na muškarca koji je već osvojio ženu rođenu u tom horoskopskom znaku, razgovarajte s njim i sigurno će vam potvrditi koliko ona može biti nježna kao supruga i majka!

Žena Jarac smirena je i logična – iako ju ponekad mogu nadvladati emocije. Naizgled nezaustavljiva i nedodirljiva, unutar poznata četiri zida (i uz osobu kojoj vjeruje) pretvorit će se u djevojčicu kojoj treba zaštita i pomoć. Budite uz nju i pružite joj sigurnost koju traži, a ona će već sutra biti ona stara – ratnica koja iznova juriša na stare ciljeve.

Žena Jarac izrazito drži do slike koju ostavlja u javnosti. Ne voli gubiti, to sad već znate, a još više mrzi kad ju ismijavaju ili kad dovode u pitanje njezino dostojanstvo. Više nego što bi htjela ovisna je o mišljenju drugih i baš je zato nesigurna duboko u sebi: to je njezina Ahilova peta.

Žena Jarac u ljubaviZbog ovisnosti o komplimentima često se ljuti sama na sebe, ali uzalud. Savjet muškarcima: ako joj se zaista želite približiti, osvojite ju pohvalama. Razumije se samo po sebi, bolje je da iskreno mislite ono što kažete – jer ćete se inače suočiti s njezinim gnjevom!

Ne tjerajte ju na ništa i ne požurujte njene odluke. Ona želi osjetiti da je odlučila ispravno, jer ljubav za ženu rođenu u ovom horoskopskom znaku nije tek usputna avantura. Ona svoje srce ne poklanja svakome – zapamtite i cijenite to!

Žena Jarac je romantična i nježna. Ako ju osvajate, uživat će ako zastanete iza svakog malog koraka: ona posebno voli napetost koja raste prije nego krenete dalje. To posebno vrijedi i onda kad jednom završite u postelji s njom… Barem na samom početku, dok temperatura raste i dok vam se predaje malo po malo!

A kad prijeđete točku s koje nema povratka i kad ju potpuno obuzme uzbuđenje – spremite se na pravi vatromet. Kod nje nema stajanja i odustajanja, pa to ste valjda do zapamtili do sada!Podijeli s prijateljima