STRIJELAC je promjenjivi vatreni znak kojim vlada Jupiter, planeta koju se oduvijek povezivali s dobrom srećom i otvorenošću. Jesu li zato Strijelci sretni ljudi? Provjerite u tekstu Strijelac u horoskopu.
Home Horoskopski znakovi Žena Vodenjak u horoskopu

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Žena Vodenjak u horoskopu E-mail
Žena vodenjak u horoskopsku

ŽENA VODENJAK U HOROSKOPUŽena Vodenjak je inteligentna, ženstvena i nježna – ali na svoj osebujan način. Ne pokušavajte joj nametnuti stroga pravila i ne očekujte od nje da radi ono što joj nije po volji: ona će uvijek ostati samo svoja i do krajnosti posebna, uvijek original a nikada kopija.

Kako ćete prepoznati ženu koja je u horoskopu Vodenjak? Vjerujem da tu neće biti problema, jer će vam već svojom vanjštinom dati do znanja da ne želi slijepo slijediti trendove. Ma ne kažem sada da će bježati od mode i da ju uopće neće zanimati što je u kojem trenutku moderno i što se nosi, ali žena Vodenjak će uvijek ubaciti barem neki detalj po kojemu će odskakati iz gomile. Ludi šešir, ili šal kakav bi stavila samo ona, ili tetovaža neobičnog oblika i na neobičnom mjestu – žena Vodenjak nikada neće biti običan klon kakve modna industrija izbacuje s tekuće trake!

Neovisna žena VodenjakPrava neovisnost žene Vodenjaka vidjet će se tek kada zagrebete ispod površine i kada ju upoznate malo bolje. Toliko iskrenosti i neglumljenog prijateljstva teško ćete naći u bilo kojem drugom horoskopskom znaku. Ako joj niste po volji, dat će vam to do znanja – ali ako joj se svidite steći ćete prijatelja na kojeg se možete osloniti bilo kada i o bilo čemu se radilo.

Muškarcima koji bi htjeli osvojiti srce žene ovog horoskopskog znaka preporučit ćemo da zaborave na otrcane fraze koje inače "uvijek pale". Žena Vodenjak je inteligentna i pronicava, pa će njezin analitički um začas prozreti kroz laži koje joj želite podvaliti. Ako nam ne vjerujete, probajte – ali bit će vam ipak bolje da od početka budete iskreni i da nastupate otvorenog srca.

Žena Vodenjak u ljubaviJoš jedno upozorenje za pripadnike jačeg spola: veza s ženom Vodenjakom rijetko će biti lagana plovidba mirnim jezerom, a mnogo češće borba s nabujalim riječnim brzacima. Jednoličnost i rutina njoj brzo dosade, pa će uvijek predlagati nešto novo i još malo izazovnije. Želite li beskrajne mirne večeri pred televizijskim ekranom? E, onda će vam ipak biti bolje da takvu partnericu potražite negdje drugdje.

U ljubavi žena Vodenjak je odana i iskrena, iako to neće naglašavati usiljenim gugutanjem i neće glumiti krhku princezu. Zapamtite da ona jako cijeni svoju slobodu i uvijek će nastojati zadržati barem dio vremena ili prostora samo za sebe, a istu će slobodu dati i svome partneru. Ipak, nemojte ni slučajno njezinu neposesivnost shvatiti kao zeleno svjetlo za nekakve izlete sa strane, jer ona uz svu svoju nekonvencionalnost svejedno cijeni i mnoge staromodne vrijednosti – a vjernost je visoko na listi takvih!

Pružite joj dovoljno intelektualne stimulacije i dopustite joj da se osjeti slobodnom, a ona će vam uzvratiti strašću i vjernošću. Da, znam da sa ženom Vodenjakom nije lako, i znam da se treba potruditi… Ali sve će vam se isplatiti na kraju!Podijeli s prijateljima