NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list. Donosimo vam besplatni program pa provjerite kako izgleda vaša online natalna karta.
Home Horoskopski znakovi Najopasniji horoskopski znakovi

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Najopasniji horoskopski znakovi

HOROSKOP KRIMINAL


NAJGORI ZNAKOVI U HOROSKOPU - 2. dioVage su majstori korupcije


U usporedbi s ostalim zračnim znakovima, Vage u svojim redovima imaju najviše kriminalaca. Uključeni su u poslove nepotizma, korupcije i raznih namještanja, a specijalnost im je privredni kriminal. Vrlo su promišljeni i lako surađuju s ljudima kojima daju mito ili ga od njih primaju. Puštaju pipke na sve strane i svuda imaju veze pa se često izvuku čak i ako ih otkriju.
VIŠE O VAGAMA:
>> VAGA U HOROSKOPU
>> ŽENA VAGA
>> VAGA LJUBAVNI HOROSKOP

Škorpioni su plaćeni ubojice


Škorpioni su tek deveti na FBI-ovoj listi najčešćih kriminalaca. Ipak, ako pogledamo prosjek serijskih ubojica i psihopata, njih je najviše među Škorpionima. Škorpioni nemaju milosti, što ih čini idealnim plaćenim ubojicama, a na zločin ih često navodi ljubomora ili povređen ego.
VIŠE O ŠKORPIONIMA:
>> ŠKORPION U HOROSKOPU
>> ŽENA ŠKORPIJA
>> ŠKORPION LJUBAVNI HOROSKOP


Strijelci najduže ‘leže’


Osobe rođene u znaku Strijelca treće su na listi po broju uhvaćenih kriminalaca, a upravo oni najčešće idu u zatvor. Bave se različitim prevarama, ali su i vrlo vješti pljčkaši. Zanimljivo je što Strijelci vrlo rijetko ozlijede svoje žrtve, što govori da se bave kriminalom isključivo iz financijskih razloga.
VIŠE O STRIJELCIMA:
>> STRIJELCI U HOROSKOPU
>> ŽENA STRIJELAC
>> STRIJELAC LJUBAVNI HOROSKOP

Jarac je mafijaš


Pripadnici ovog znaka vrlo su snalažljivi i svestrani kriminalci. Kao i u ostalim područjima života, Jarčevi su vrlo ambiciozni pa im je važno biti na dobroj poziciji. Najskloniji su financijskom kriminalu, a najviše uhićenih Jarčeva bavi se organiziranim kriminalom. Dobro prikrivaju svoje tragove, a kada su otkriveni, bježe od zakona.
VIŠE O JARCIMA:
>> JARCI U HOROSKOPU
>> ŽENA JARAC
>> JARAC LJUBAVNI HOROSKOP


Vodenjaci su hakeri


Originalni i domišljati Vodenjaci i nisu neki veliki kriminalci. Prema FBI-evoj statistici nalaze se tek na 11. mjestu po broju uhićenih. Ipak, ako se upuste u kriminal, najvjerojatnije će postati hakeri ili vođe sekte. Na taj će način manipulacijom izvlačiti novac iz drugih i povećavati svoju moć. Na zločin ih često privuče i želja za osvetom.
VIŠE O VODENJACIMA:
>> VODENJACI U HOROSKOPU
>> ŽENA VODENJAK
>> VODENJAK LJUBAVNI HOROSKOP

Ribe švercaju drogu


Pripadnici ovog znaka najčešće se povezuju s drogom, dilanjem ili švercanjem. Često prepordaju i rijetke životinje, ljude ili cigarete, a njihovi zločini su uvijek pomalo bizarni, pa i smiješni. Na listi kriminalaca nalaze se na osmom mestu, a kada završe u zatvoru, tamo se sprijateljuju s moćnm zločincima i od sitnih vrlo lako postaju veliki kriminalci.
VIŠE O RIBAMA:
>> RIBE U HOROSKOPU
>> ŽENA RIBA
>> RIBA LJUBAVNI HOROSKOP

PRVI DIO, OSVETA HOROSKOPSKIH ZNAKOVA (OVAN - DJEVICA)Podijeli s prijateljima