PODZNAK govori kako nas ljudi vide, i kako s druge strane želimo izgledati okolini. To je horoskopski znak koji se nađe na istočnom horizontu u trenutku našega rođenja. Bacite pogled na naš kalkulator za računanje podznaka!
Home Horoskopski znakovi Rak kao horoskopski znak

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Rak kao horoskopski znak E-mail

Rak u horoskopu

Rak je kardinalni vodeni znak kojim upravlja Mjesec – nebesko tijelo varljivih i burnih emocija.

Ako bi se u nekoliko riječi trebala opisati vaša osobnost, onda bi ona bila – brižni emotivac, spreman pomoći prijateljima i štititi svoj dom, obitelj i sve one vrijednosti koje su mu duboko u srcu. Ta se emotivnost ne mora uvijek iskazati plakanjem uz tužne filmove ili pisanjem ljubavnih pjesama; neki će Rakovi svoje emocije iskazivati otvoreno, a neki će ih držati duboko zakopanima u sebi. Zajedničko im je ipak da se vrlo emotivno postavljaju prema problemima koji se tiču njih i onih koje vole.

Na sve oko sebe reagirate prije svega instinktom, a tek poslije i razumom. To je sasvim razumljivo imajući na umu vaš emotivni sklop. Kasnije, kad analizirate situaciju, promijenit ćete prvobitnu odluku ako zaključite da nije bila dobra. Čini se da Mjesec koji upravlja vašim znakom prenosi sve svoje mijene i na vas, pa će vaše raspoloženje i razina energije izrazito varirati od dana do dana. Na istu ćete stvar reagirati na potpuno različit način ovisno o tome kako se trenutno osjećate.


Emotivni Rakovi

Zato vas okolina često naziva iracionalnim emotivcem i zamjera vam nepredvidljivost reakcija. S obzirom na činjenicu da vam je stalo što drugi misle o vama, često ćete zažaliti što svoje emocije niste bolje sakrili.

Na isti način funkcionirate i u ljubavi...

NAPOMENA:

Ovo je skraćeni tekst. Cjeloviti prikaz Raka (u kojemu je pojašnjeno kako se treba nositi s rođenima u ovom horoskopskom znaku, kakvi su Rakovi u ljubavi, seksu i uopće u životu) slijedi uz kompletnu natalnu kartu.

Tekstovi o drugim horoskopskim znakovima
Podijeli s prijateljima