DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Horoskopski znakovi Vaga u horoskopu

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Vaga u horoskopu E-mail

Vaga u horoskopu

Vaga je kardinalni zračni znak kojim upravlja Venera, planeta šarma, udobnosti i ljepote.

Baš taj zračni element u kojem Venera djeluje daje joj lakoću i ponešto opušteniji pogled na život, pa ste i vi pokupili upravo takve karakteristike: vrlo ste komunikativni i šarmantni, puni ideja i širokih pogleda na život.

Sugovornike uglavnom osvajate na prvi pogled, ali isto tako i vi volite društvo drugih. Naravno da vam može biti ugodno i unutar četiri kućna zida, ali sigurno to nije način na koji biste htjeli provesti duže vrijeme: vrlo brzo počnete osjećati unutarnji nemir i jednostavno morate izaći među ljude. Jednom riječju, niste tip samotnjaka nego pravo društveno biće.

Osim komunikacije s ljudima, izrazito vam je važna pravednost. Imate snažno izražen osjećaj za pravdu, i suosjećate s ljudima koji su u problemima (osobito ako su u njih upali bez svoje krivice, ali i inače). To je posljedica sposobnosti da sagledavate stvari iz kuta drugih, a ne samo iz svoje točke gledišta. Ponekad se toliko uživite u tuđe emocije da zaboravite na svoje vlastite interese i postupate sebi na štetu. Vama nisu strani kompromisi i ne smatrate da ste uvijek u pravu.


Šarmantne Vage

Vi ste zapravo idealan kandidat za diplomatsku službu ili za neki sličan posao koji se bave rješavanjem tuđih problema. Problem koji prati vaš karakter je neodlučnost u koju povremeno upadate, a koja je izravna posljedica vaganja velikog broja međusobno suprotnih argumenata. Svaka velika odluka znači zanemarivanje jednih interesa za račun drugih, a to vama jednostavno ne leži.

U ljubavi se može reći da ne trčite za avanturama, ali problem je u vašoj komunikativnosti i šarmu kojima magnetski privlačite osobe suprotnog spola...

NAPOMENA:

Ovo je skraćeni tekst. Cjeloviti prikaz Vage (u kojemu je pojašnjeno kako se treba nositi s rođenima u ovom horoskopskom znaku, kakve su Vage u ljubavi, seksu i uopće u životu) slijedi uz kompletnu natalnu kartu.

Tekstovi o drugim horoskopskim znakovima
Podijeli s prijateljima