NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. Što god da se događalo s vama, u velikoj će mjeri ovisiti upravo o onome što je zapisano u natalnoj karti.
Home Horoskopski znakovi Strijelac kao horoskopski znak

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Strijelac kao horoskopski znak E-mail

Strijelac u horoskopu

Strijelac je promjenjivi vatreni znak kojim vlada Jupiter, planeta koju se oduvijek povezivali s dobrom srećom i otvorenošću.

Zato ste i vi rođeni optimist, vedra i pozitivna osoba. Zapravo bi vas najbolje bilo opisati kao idealistu, entuzijastu spremnog pomoći i svojom energijom osvježiti sve oko sebe.

Jupiter je na vama ostavio dubok trag. Čak i kad svima drugima situacija izgleda beznadno crna, vi ste sposobni okrenuti glavu na drugu stranu i zabavljati se s nekim svojim mislima. Ako i razmišljate o problemu, ne dižete paniku nego smireno tražite izlaz.

Vaša je životna misija izbjegavati stres kad god je moguće, i umjesto toga provoditi što više vremena u uživanju. Od života želite izvući ono najbolje, i ne propuštate priliku za dobru zabavu!


Optimistični Strijelac

Volite druženja, volite putovati i upoznavati daleke zemlje, jednako kao i život ljudi koji tamo žive. Vrlo ste ekstrovertni i direktni u komunikaciji, pa ponekad nehotice povrijedite osjetljivijeg sugovornika – ali svi vam brzo oproste kad vide da ne postupate u lošoj namjeri.

Nešto je manje sretan vaš partner, jer jednako neobavezno pristupate i ljubavnim vezama...

NAPOMENA:

Ovo je skraćeni tekst. Cjeloviti prikaz Strijelca (u kojemu je pojašnjeno kako se treba nositi s rođenima u ovom horoskopskom znaku, kakvi su Strijelci u ljubavi, seksu i uopće u životu) slijedi uz kompletnu natalnu kartu.

Tekstovi o drugim horoskopskim znakovima
Podijeli s prijateljima