NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list. Donosimo vam besplatni program pa provjerite kako izgleda vaša online natalna karta.
Home Horoskopski znakovi Strijelac kao horoskopski znak

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Strijelac kao horoskopski znak E-mail

Strijelac u horoskopu

Strijelac je promjenjivi vatreni znak kojim vlada Jupiter, planeta koju se oduvijek povezivali s dobrom srećom i otvorenošću.

Zato ste i vi rođeni optimist, vedra i pozitivna osoba. Zapravo bi vas najbolje bilo opisati kao idealistu, entuzijastu spremnog pomoći i svojom energijom osvježiti sve oko sebe.

Jupiter je na vama ostavio dubok trag. Čak i kad svima drugima situacija izgleda beznadno crna, vi ste sposobni okrenuti glavu na drugu stranu i zabavljati se s nekim svojim mislima. Ako i razmišljate o problemu, ne dižete paniku nego smireno tražite izlaz.

Vaša je životna misija izbjegavati stres kad god je moguće, i umjesto toga provoditi što više vremena u uživanju. Od života želite izvući ono najbolje, i ne propuštate priliku za dobru zabavu!


Optimistični Strijelac

Volite druženja, volite putovati i upoznavati daleke zemlje, jednako kao i život ljudi koji tamo žive. Vrlo ste ekstrovertni i direktni u komunikaciji, pa ponekad nehotice povrijedite osjetljivijeg sugovornika – ali svi vam brzo oproste kad vide da ne postupate u lošoj namjeri.

Nešto je manje sretan vaš partner, jer jednako neobavezno pristupate i ljubavnim vezama...

NAPOMENA:

Ovo je skraćeni tekst. Cjeloviti prikaz Strijelca (u kojemu je pojašnjeno kako se treba nositi s rođenima u ovom horoskopskom znaku, kakvi su Strijelci u ljubavi, seksu i uopće u životu) slijedi uz kompletnu natalnu kartu.

Tekstovi o drugim horoskopskim znakovima
Podijeli s prijateljima