DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Ljubavni horoskop

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

Ljubavni horoskop

E-mail

Djevica - ljubav u horoskopu

Djevica ljubav horoskop U kojim su znakovima rođeni najbolji, a u kojima najgori ljubavni partneri za Djevicu? Pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astrološki kriterij slaganja, ali pruža dobru orijentaciju. Pogledajte stoga našu ljestvicu kompatibilnih, neutralnih i nekompatibilnih partnera za aktualni znak!

Više...

 

E-mail

Ovan ljubavni horoskop

Ključna riječ za sve Ovnove je akcija, jer Ovan je kardinalni vatreni znak (kardinalni = pokretač). Svi rođeni u tom horoskopskom znaku su uvijek spremni na akciju, ili pak burnu reakciju (osobito ako im se nešto, ili netko, ne svidi). Pogledajte kako se slažu s drugim horoskopskim znakovima.

Više...

 

E-mail

Bik ljubavni horoskop

Bik je fiksni zemljani znak, kojim vlada Venera. Bikovi su izrazito čvrsti i praktični, s obje noge na zemlji i s nepokolebljivom snagom volje. A sad upozorenje: tvrdoglavi su i kad si jednom zacrtaju nešto, teško ili nikako ne odustaju. Pogledajte kako se slažu s drugim horoskopskim znakovima.

Više...

   

E-mail

Blizanac ljubavni horoskop

Blizanac je promjenjivi zračni znak i njime upravlja Merkur – planeta komunikacije i intelekta. Stoga su prije svega puni pozitivne energije koju rado dijele s drugima. Vole aktivno provoditi život, vole raznovrsnost, a najviše ih plaši monotonija i rutina. Pogledajmo sada kako se slažu s drugim horoskopskim znakovima.

Više...

 

E-mail

Lavovi u seksu

Lav horoskop u seksu U seksu s Lavovima vrebaju mnoge opasnosti, ali njihovo umijeće definitivno nije upitno: kad im dopadnete u ruke, sijevat će munje i tresti će se kreveti pod vama! Ako do kreveta uopće dođete, jer Lavovi mogu biti zaista nepredvidivi pa će vas zaskočiti bilo gdje i bilo kad...

Više...

   

E-mail

Rakovi u seksu

Rak u seksu Od Rakova ne očekujte seksualne vratolomije: oni su pomalo zatvoren, konzervativan znak … Ili barem tako izgleda na prvi pogled.

Više...

 

E-mail

Blizanci u seksu

Blizanac u seksu Blizanci su, kao što svi vrlo dobro znamo, jedan od "lepršavijih" znakova horoskopa. Uz njih vam neće biti dosadno! Pročitajte kakvi su horoskopski Blizanci u seksu i vidjet ćete da se (unatoč ponekoj mani) ipak isplati imati posla sa njima...

Više...

   

E-mail

Bik u seksu

Bik u seksu Kakav je Bik u seksu? Kad bismo ga već morali opisati jednom rečenicom onda bismo rekli: takav da uživa u maženju i dodirivanju. Aha, zaboravili smo još i Bikovsku izdržljivost! Znamo da su to već dvije rečenice, ali što možemo?

Više...

 

E-mail

Ovan u seksu

Ovan u seksu Seks s Ovnovima nikad nije dosadan. Njihova strastvena vatrena narav, i spremnost da istražuju nove stvari čini ih vrlo zanimljivim ljubavnicima!

Više...

   

E-mail

Ljubavni horoskop Blizanca i Raka

Ljubavni horoskop Blizanca i Raka Ljubavni horoskop otkriva dalje! Kako se u ljubavi slažu Blizanci i Rakovi? Jesu li kompatibilni u horoskopu?

Više...

 

E-mail

Ovan i Bik u ljubavnoj vezi

Ljubav u horoskopu Kako se u ljubavi slažu Ovan i Bik? Provjerite jeste li kompatibilni po ljubavnom horoskopu!

Više...

   

E-mail

Usporedni ili partnerski horoskop – sinastrija

Ljubavni horoskopSinastrija je jedan od najstarijih vidova upotrebe horoskopa, odnosno poznavanja astrologije. Često se još naziva i usporedni ili partnerski horoskop, a ako vas veseli slobodno ga nazovite i ljubavni horoskop (iako će se astrolozi – čistunci namrštiti nad takvim nazivom).

Više...

 

E-mail

Ljubavni horoskop i trajnost veze

Ljubavni horoskop Kad god skrenemo na temu ljubavnog horoskopa, moji me dragi sugovornici često pitaju – ma ne često, nego uvijek! – hoće li njihova veza ili brak potrajati, i hoće li oni u toj vezi biti sretni. Pa koliko god moćan bio horoskop, postoji razlog zbog kojeg je nemoguće sa sigurnošću predvidjeti budućnost veze.

Više...

   

E-mail

Ljubavni horoskop dva Ovna

Kako se slažu Ovan i Ovan Kako se slažu Ovan i Ovan? Najprije da kažemo - kada se zaljube dva Ovna, bit će vatrometa. Ovnovi će se uvijek međusobno natjecati, što može biti zanimljivo, ali i vrlo izazovno.

Više...

 

E-mail

Ljubavni horoskop Bika i Ovna

Kako se slažu Bik i Ovan Kako se slažu Ovan i Bik? Kad se nađu Ovan i Bik, njihova veza postat će spoj ljubavi koju predstavlja Bik, i strasti koju predstavlja Ovan. Ne kažemo pri tome da Bik nije strastven ili da Ovan ne može voljeti, ovo je tek naše predviđanje tko će predvoditi u kojemu polju.

Više...

   

E-mail

Ljubavni horoskop Blizanca i Ovna

Kako se slažu Blizanac i Ovan Kako se slažu Ovan i Blizanac? Jako dobro, pri čemu će Ovan vrlo vjerojatno ipak preuzeti vodeću ulogu a lepršavi Blizanac se neće zamarati s nevažnim natezanjem oko pitanja „tko je glavni u vezi“. Možda možemo čak reći da ljubav između Blizanca i Ovna ovisi prvenstveno o Blizancu, jer će on morati (barem naizgled) malo popustiti, a Ovan će uvijek ostati isti s malo izgleda da će se ikada promijeniti.

Više...

 

E-mail

Ljubavni horoskop Raka i Ovna

Kako se slažu Rak i Ovan Kako se slažu Ovan i Rak? Uglavnom dobro, iako ponekad ne baš savršeno: no mi znamo da se u većini slučajeva usklađuju sasvim OK, pa je na vama da ili pokažete zrelost i postavite svoju vezu na noge, ili da pokažete najgore od svojega karaktera pa da od svoje ljubavi napravite pravu katastrofu.

Više...

   

E-mail

Ljubavni horoskop Lava i Ovna

Kako se slažu Lav i Ovan Kako se slažu Ovan i Lav? Najbolji bi opis bio – žestoko. To je spoj dva horoskopska znaka od kojih oba posjeduju snažnu želju za dominacijom, za time da se izbore za dominantan položaj, a s druge strane nisu spremni na nikakva popuštanja. U takvoj vezi jednostavno će morati (s vremena na vrijeme) doći do sukoba!

Više...

 

E-mail

Ljubavni horoskop Djevice i Ovna

Kako se slažu Ovan i Djevica Kako se slažu Ovan i Djevica? Ne baš sjajno, barem ne bez dodatnog truda i razumijevanja s obje strane. Par Ovan - Djevica kao da nema ništa zajedničko, niti se mogu složiti niti naučiti živjeti zajedno. Ali nije ipak sve tako crno.

Više...

   

E-mail

Ljubavni horoskop Vage i Ovna

Kako se slažu Ovan i Vaga Kako se slažu Ovan i Vaga? Kada se nađe ovo dvoje, do izražaja će doći sve njihove sličnosti i razlike, pri čemu ovih drugih svakako ima više (što uopće ne mora biti loše).

Više...

 

E-mail

Ljubavni horoskop Škorpiona i Ovna

Kako se slažu Ovan i Škorpion Kako se slažu Ovan i Škorpion? Uh, bit će tu itekakve borbe, letjet će i tanjuri s vremena na vrijeme, ali vama ionako treba akcije i dosadno vam je kada sve ide glatko.

Više...

   

E-mail

Ljubavni horoskop Strijelca i Ovna

Kako se slažu Ovan i Strijelac Kako se slažu Ovan i Strijelac? Jako dobro, jer ta dva vatrena znaka imaju toliko zajedničkih interesa i dijele takvu zajedničku energiju da čine jedan od najkompatibilnijih parova horoskopa. Ovom paru nikada neće nedostajati uzbuđenja, niti će biti dosadno!

Više...

 

E-mail

Ljubavni horoskop Jarca i Ovna

Kako se slažu Ovan i Jarac Kako se slažu Ovan i Jarac? Ne baš sjajno i ne baš lako, mora se priznati. Ova dva horoskopska znaka imaju mnoge karakterne crte koje ih razdvajaju, a čak i one koje su im zajedničke mogle bi se pretvoriti u kamen spoticanja.

Više...

   

E-mail

Ljubavni horoskop Vodenjaka i Ovna

Kako se slažu Ovan i Vodenjak Kako se slažu Ovan i Vodenjak? Jako dobro, jer će se energičnost Ovna odlično kombinirati s kreativnošću i potporom koju će dobivati od partnera rođenoga u znaku Vodenjaka - što je odlična kombinacija.

Više...

 

E-mail

Ljubavni horoskop Ribe i Ovna

Kako se slažu Ovan i Riba Kako se slažu Ovan i Riba? Ne baš sjajno, i ne bez dodatnoga truda. Ribi će doduše goditi Ovnova snaga, ali ona je ipak osjetljiv horoskopski znak i lako bi se moglo dogoditi da Ovnovu energičnost protumači kao grubost, a onda će svemu biti kraj.

Više...

   

E-mail

Ljubavni horoskop Bika i Bika

Kako se slažu Bik i Bik Kako se slažu Bik i Bik? Sasvim u redu, bez većih trzaja i problema. Ipak je Bik ozbiljan horoskopski znak, stabilan, s obje noge na zemlji. Uvijek postoje i iznimke, razumije se, ali na Bika možete računati, pa ako vam on da riječ, onda će je se sigurno držati.

Više...

 

E-mail

Ljubavni horoskop Blizanca i Bika

Kako se slažu Blizanac i Bik Kako se slažu Bik i Blizanac? Ne baš sjajno, i ne bez dodatnoga truda. Ipak su to dva jako različita znaka, kako to već znaju biti susjedni horoskopski znakovi. Jedan je stabilan, čvrst, jak, dok je drugi lepršav i površniji. Blizanac će prekršiti dogovore ako dobije priliku učiniti nešto zabavnije, a Bik takvo ponašanje neće tolerirati.

Više...

   

E-mail

Ljubavni horoskop Raka i Bika

Kako se slažu Rak i Bik Kako se slažu Bik i Rak? Jako dobro, jer to je veza dva horoskopska znaka koji će jedan drugoga nadopunjavati i podržavati. Što više proučavamo parove i njihove odnose, tim nam se kombinacija Bik – Rak čini boljom.

Više...

 

E-mail

Ljubavni horoskop Lava i Bika

Kako se slažu Lav i Bik Kako se slažu Bik i Lav? Na ovo se pitanje ne može tek tako odgovoriti, jer odnos Lav - Bik može krenuti i na dobro i na loše, ovisno o tome koliko su partneri spremni pripitomiti svoje iskonske potrebe i prilagoditi se onome drugom.

Više...

   

E-mail

Ljubavni horoskop Djevice i Bika

Kako se slažu Bik i Djevica Kako se slažu Bik i Djevica? Vjerojatno sasvim dobro, ako pitate nas. Naravno, ima tu i poneki "ali", no krenimo redom...

Više...

 

E-mail

Ljubavni horoskop Vage i Bika

Kako se slažu Bik i Vaga Kako se slažu Bik i Vaga? Poprilično dobro, iako se njihov karakter jako razlikuje. Ipak su tu tvrdoglavi Bik i popustljiva Vaga - kako ih obično opisuje horoskop - iako u stvarnosti mogu čak i zamijeniti uloge.

Više...

   

E-mail

Ljubavni horoskop Škorpiona i Bika

Kako se slažu bik i Škorpion Kako se slažu Bik i Škorpion? Kao i svaki drugi par koji se nalazi na različitim stranama horoskopa, ponekad kao da će se poubijati a ponekad kao da su jedna duša u dva tijela. Ali Škorpija i Bik ipak idu korak dalje, i zato ovo nije još jedan par „kao i svaki drugi“: oni su ipak posebni, i teško da ćete pronaći još koju ovako eksplozivnu kombinaciju bilo gdje drugdje u horoskopu.

Više...

 

E-mail

Ljubavni horoskop Strijelca i Bika

Kako se slažu Bik i Strijelac Kako se slažu Bik i Strijelac? Ne baš idealno, barem ne od početka: između njih postoje neke neriješene sitnice koje moraju najprije raščistiti, prije nego li krenu graditi pravu i trajnu vezu.

Više...

   

E-mail

Ljubavni horoskop Jarca i Bika

Kako se slažu Bik i Jarac Kako se slažu Bik i Jarac? Sasvim dobro, sudeći prema horoskopu. Njih dvoje imaju više sličnosti nego razlika, a kako se razlike privlače samo u poslovicama (dok se u stvarnom životu privlače sličnosti), to znači da veza Bika i Jarca ima jako dobre izglede da uspije.

Više...

 

E-mail

Ljubavni horoskop Vodenjaka i Bika

Kako se slažu Bik i Vodenjak Kako se slažu Bik i Vodenjak? Prema svemu što se može vidjeti, ovo dvoje se uopće ne bi trebalo slagati dobro. Pa ipak, iz našega iskustva, ovaj par (unatoč svemu) ponajčešće uspijeva funkcionirati zajedno i još k tome stvoriti prekrasnu ljubavnu vezu.

Više...

   

E-mail

Ljubavni horoskop Ribe i Bika

Kako se slažu Bik i Riba Kako se slažu Bik i Riba? Sasvim dobro, s obzirom da jedan ima ono što drugome nedostaje. Dapače, njihova veza izgleda na papiru toliko dobro da se bojimo kako će im na kraju postati dosadno! Ali možda je problem samo u nama, jer mi volimo veze u kojima se stalno nešto kuha...

Više...

 

E-mail

Ljubavni horoskop Blizanca i Blizanca

Kako se slažu Blizanac i Blizanac Kako se slažu Blizanac i Blizanac? Jako dobro, jer to dvoje je puno života i ponekad se čini kako samo Blizanac može pratiti drugoga Blizanca u njegovim avanturama. S njima vam nikada neće biti dosadno, u to budite sigurni!

Više...

   

E-mail

Ljubavni horoskop Blizanca i Raka

Kako se slažu Blizanac i Rak Kako se slažu Blizanac i Rak? Kao i svi drugi parovi koji su tako blizu u horoskopu (a Blizanci i Rakovi su u horoskopu susjedi) ovdje su moguće uspješne veze, ali još prije potpune katastrofe. Ali krenimo redom.

Više...

 

E-mail

Ljubavni horoskop Blizanca i Lava

Kako se slažu Blizanac i Lav Kako se slažu Blizanac i Lav? Jako dobro, jer oni dijele jednaku vedrinu i optimističan pogled na život. To je crta koja će ih spajati više od ijedne druge, i kad čujete da ovakav par govori o svojoj vezi, uvijek će vam reći „s njim/ s njom mi je strašno zabavno“.

Više...

   

E-mail

Ljubavni horoskop Blizanca i Djevice

Kako se slažu Blizanac i Djevica Kako se slažu Blizanac i Djevica? Ne baš sjajno, jer duboko u njihovim karakterima postoje mnoge razlike. Naravno, ovo ne znači da je veza između Blizanca i Djevice nemoguća (niti jedna kombinacija nije nemoguća), ali znači da će povremeno dolaziti do trzavica i problema. Na vama je da ih riješite što prije, ili da se na njih pripremite ako tek razmišljate o ovakvoj vezi.

Više...

 

E-mail

Ljubavni horoskop Blizanca i Vage

Kako se slažu Blizanac i Vaga Kako se slažu Blizanac i Vaga? Dobro, jer kao dva horoskopska znaka koja pripadaju istom elementu (zrak) dijele mnoge zajedničke crte i jednake poglede na put kojim bi se njihova veza trebala dalje razvijati.

Više...

   

Stranica 1 od 2

<< Početak < « 1 2 » > Kraj >>