Mučite se, gladujete, a prekobrojni kilogrami nikako da odu? Pokušajte onda Horoskop dijetom! Odaberite najbolji način prehrane prema svojem horoskopskom znaku i smršavite bez previše odricanja. Više o HOROSKOP DIJETI...
Home Ljubavni horoskop Ovan u seksu

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Ovan u seksu

Ovan u seksu

Seks s Ovnovima nikad nije dosadan. Njihova strastvena vatrena narav, i spremnost da istražuju nove stvari čini ih vrlo zanimljivim ljubavnicima!

Takvi su općenito Ovnovi: prvi znak horoskopa, vatreni znak kojim upravlja Mars, puni su energije koju jednostavno moraju negdje utrošiti. A gdje? Pa to njima barem nije problem, jer seks im je vrlo visoko na listi zabavnih aktivnosti!

Omiljeni seksualni položaji OvnovaDo sada ste već stvorili određenu predodžbu o Ovnovima, pa vas vjerojatno neće iznenaditi što vole upravo one seksualne položaje u kojima mogu pokazati dominaciju.

Rado će preuzeti inicijativu, a kad od partnerice čuju prijedlog koji im se sviđa (doduše njima će se svidjeti gotovo sve) neće pobjeći od izazova. Živjelo eksperimentiranje, dolje dosada!

Negativna strana Ovnova može biti njihova sebičnost. Svoje će želje i potrebe staviti na prvo mjesto, a to se neće svidjeti svakome: zapravo svidjet će se najviše onim partnerima koji izrazito u slabijem ili jačem osjećaju podčinjenosti.

Nepredividost ovog horoskopskog znakaSad kad znate što možete očekivati od njih, na vama je da razmislite odgovara li vam takva veza. Neke će karakter Ovnova oduševiti spontanošću i nepredvidljivošću, dok će odbiti one koji više cijene smirenost i pouzdanost koju je od Ovnova nerealno očekivati!

Ali stavimo ruku na srce – pa kome je još uopće do smirenosti kad se radi o tako vatrenoj temi kao što je seks? A kad se još prisjetimo i da tko ne riskira – ne profitira, što onda još reći nego: živjela Ovnovska vatrenost!

Žena i muškarac Ovan


Žena: Ovnice seksu pristupaju direktno i potpuno otvoreno jer je njima seks jedna od najvažnijih, ako ne i najvažnija stvar u vezi. Zbog toga, ako ženi Ovnu ne odgovarate seksualno, teško ćete je zadržati uz sebe! Međutim, sretnici koji u tome ipak uspiju jako dobro znaju da ova dama često sama inicira seksualne odnose, da je zaista vatrena ali i da se u trenu može transformirati u pravu mazu. Ženskim Ovnovima najbolje odgovara položaj kada je ona na muškarcu i kada vodi igru.

Muškarac: Iako ga se smatra jednim od najboljih ljubavnika u Zodijaku, muškarac Ovan zna imati nezgodnu manu - često ne misli na svoju partnericu. Njih krasi velika seksualna energija koju ponekad koriste prebrzo i presnažno, ali to nije ništa što se ne bi moglo korigirati uz malo (oprezne) kritike. S druge strane, u vezi s Ovnom ne morate strahovati od tabua: oni su raspoloženi za seks bilo kad i bilo gdje, a nisu izbirljivi ni po pitanju poza.Podijeli s prijateljima