Dobrodošli u HOROSKOP CENTAR! Na ovim vam stranicama donosimo najbolje horoskope i najnovije vijesti iz svijeta astrologije.
Nismo šoping centar, nismo ni sportski centar, ali smo pravi i jedini HOROSKOP CENTAR!
Home Ljubavni horoskop Bik u seksu

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Bik u seksu

Bik u seksu

Kakav je Bik u seksu? Pa, kad bismo ga već morali opisati s jednom jedinom rečenicom, onda bismo rekli: takav da uživa u maženju i dodirivanju. Aha, zaboravili smo još i Bikovsku izdržljivost! Ma dobro, znamo da su to već dvije rečenice, ali što možemo kad se o Bikovima ima toliko toga za reći?

Žena Bik u seksu


Za Bikove se (potpuno opravdano) kaže da vole maziti i još više vole biti maženi. I zato, ako budete sretne ruke pa vam neka Bikica zaluta među plahte, nemojte odmah navaliti na nju kao sivonja! Potrudite se i napravite posebnu atmosferu, zapalite pokoju svijeću ili mirisni štapić radi ugođaja. Sad kreće prava umjetnost.

Svlačite je nježno i polako, a onda prstima ili usnama istražujte njeno tijelo. Nježno ju masirajte, počevši od vrata prema dolje, preko svih oblina i tajni koje njeno tijelo krije. Kad dođete blizu onog osjetljivog područja, vratite se na početak i krenite ispočetka... Tek nakon što drugi ili treći put stignete TAMO, onda napokon prijeđite tu zadnju granicu.

Do tog trenutka ona će već biti dovoljno nestrpljiva i izluđena vašim poigravanjem: potrudite se da joj pokažete kako je vrijedilo čekati i priuštite joj nezaboravnu večer!

Muškarac Bik u seksu


Muškarac rođen u ovom horoskopskom znaku jednako uživa u maženju kao i žena Bik, jedino će biti nešto nestrpljiviji da napokon počne prava akcija. Ne popuštajte mu i izludite ga čekanjem!

Mazite ga, ljubite ga, dodirujte po cijelom tijelu. Koliko god on pokušavao radnju premjestiti na ono najzanimljivije mjesto, budite neuhvatljivi i izmičite njegovim nestrpljivim rukama. Sva ova borba isplatit će se na kraju, jer su Bikovi snažni i izdržljivi ljubavnici – samo ih treba znati pokrenuti!

Još jednom o ženama i muškarcima rođenima u ovome znakuŽena: Možda će vam na prvi pogled izgledati smireno i pitomo, no ono što ćete doživjeti od žene Bika u krevetu sve je samo ne to! Seksualni nagoni žene Bika su vrlo jaki, pa nikad ne biste pomislili da je riječ o zapravo romantičnim dušama. One su jako strastvene, ne libe se preuzeti inicijativu i zavrtjeti vam pamet. Upozorenje: žene Bikovi se brzo zasite jedne poze pa ih tijekom seksualnih odnosa vole promijeniti nekoliko.

Muškarac: Riječ je o muškarcu koji je, unatoč tome što ostavlja dojam smirenosti i samouvjerenosti, poprilično nesiguran, bolje rečeno stidljiv. No, to ne znači da je loš ljubavnik - čak naprotiv! Uz nekoliko riječi ohrabrenja kraj sebe biste mogli imati jako potentnog partnera koji će uživati u igrama dominacije i ostalim seksualnim pikanterijama.Podijeli s prijateljima