STRIJELAC je promjenjivi vatreni znak kojim vlada Jupiter, planeta koju se oduvijek povezivali s dobrom srećom i otvorenošću. Jesu li zato Strijelci sretni ljudi? Provjerite u tekstu Strijelac u horoskopu.
Home Ljubavni horoskop Blizanci u seksu

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Blizanci u seksu

Blizanci u seksu

Blizanci su, kao što svi vrlo dobro znamo, jedan od "lepršavijih" znakova horoskopa. U praksi to znači da pomalo ležerno shvaćaju ograničenja kao što su vjernost, ozbiljnost ili postojanost. Istina je doduše da to puno prije vrijedi za muške Blizance, iako i žene rođene u ovom horoskopskom znaku imaju svojih mušica i jako ih je teško uhvatiti i ukrotiti.

U našoj anketi najseksi horoskopskih znakova Blizanci inače drže sedmo mjesto, znači negdje baš oko sredine ljestvice. Možda bi bili i malo bolji, samo kad bi ostali malo duže u blizini da se uvjerimo u njihov seksipil. Ali ne, njima se uvijek nekamo žuri, pa onda kad postane stvarno vruće odu i ostave nas kratkih rukava!

Blizanci, Merkur i horoskopI tako, čim smo progovorili o nestalnosti i lepršavosti, već smo htjeli–ne htjeli stigli i do seksa... Dakle, horoskopskim Blizancima upravlja Merkur, planeta intelekta i razgovora (da ne kažemo baš brbljavosti). Upravo taj Merkur određuje različite Blizance na različite načine: jedni umiju zanimljivo pričati i tom vas pričom uvući u mrežu svojih čarolija, a drugima je priča jedino što znaju... Hm, bit će da su ih baš takvi stajali boljeg rejtinga među horoskopskim znakovima!

Onima koji nabasaju Blizancima na put vrijedit će zlata naš sljedeći savjet: iskoristite gore napisano kao njihovu ranjivu točku! Oborite i vi njih kakvom zanimljivom pričom, pokažite da ste pametni i da znate i vi beknuti koju. Kad se napokon nađete ispod zajedničkih plahti, onda tek razvezite – ali ne o svjetskoj politici ili uzgoju mađarskih krumpira, nego se odmah bacite na prljave razgovore... To vam oni vole!

Horoskopski Blizanci i seks: dolje rutina!Osim slobodnih razgovora i glasnih uzdaha (jer rođeni u ovom horoskopskom znaku, osobito ako su muškog roda, mrze tišinu!) Blizanci vole razne igrice i iznenađenja: potrudite se zato i svako malo ubacite u svoj seks poneko iznenađenje! Malo masaže, zavodljivo rublje, pa i poneku igračku ako vam takva padne u ruke – sve će biti bolje od rutine i dosade. Horoskopski Blizanci ne trpe stalno iste pokrete i u nedogled iste poze.

Blizanci nisu kao Djevice za koje se zna da vole temeljitost (i koji će jednu te istu stvar ponavljati sve dok je ne dotjeraju do savršenstva). Ma kakvi! Rođeni u ovom horoskopskom znaku cijene samo izazove, raznolikost i novosti: u suprotnom će im prije ili kasnije dosaditi vaša nemaštovitost, pa će u svom Blizanačkom stilu radije odlepršati k nekom drugom, nekom s više duha i smjelosti za avanturizam!

Žene i muškarci BlizanciŽena: Kod žene Blizanca ne očekujte strast koja će vas pomesti s nogu – barem ne odmah. Njima su na početku važniji duboki razgovori, povjerenje i razumijevanje zbog čega se teže zaljubljuju. No, onda kad ih uspijete zavesti, možete osjetiti svu nježnost koju Blizanke pružaju kao ljubavnice! Ukoliko želite probuditi vatru u njima, ljubite im ramena i vrat (što ne znači da smijete zanemariti ostatak tijela) .

Muškarci: Na prvu loptu muškarca Blizanca nećete doživjeti kao nekog fatalnog zavodnika. No, nećete se ni snaći, a već ćete se naći kod njega u stanu jer oni jednostavno ne prihvaćaju ne kao odgovor! A onda vrlo vjerojatno nećete požaliti, jer je riječ o ljubavniku koji je vrlo maštovit i osjetljiv, i ne boji se uputiti partnericu kako da mu pruži veliko zadovoljstvo. Bez brige, vratit će vam istom mjerom!Podijeli s prijateljima