DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Ljubavni horoskop Rakovi u seksu
Baner

E-mail

Rakovi u seksu

Rakovi u seksu

Od Rakova ne očekujte seksualne vratolomije: oni su pomalo zatvoren, konzervativan znak, i radije se drže poznatog terena nego da riskiraju fijasko tamo gdje ne osjećaju da su kod kuće… Ili barem tako izgleda na prvi pogled.

Rakovi u seksuNa drugi pogled, kad ih upoznamo malo bolje, morat ćemo ipak ispraviti ono što smo napisali maloprije: dakle, Rakovi zaista često jesu zatvoreni i ne ulaze u nesigurne vratolomije, ali to vrijedi samo dok vratolomije partner ne predloži prvi! E, tad se njihova zatvorenost ruši poput kule od pijeska, konzervativnost (ili sramežljivost?) nestaje, a od ljubavnika nesklonog eksperimentima dobivate pravoga vražićka koji će vam pokazati što sve zna i umije.

Pa zato, ako kojim slučajem završite pod plahtama s takvim sramežljivim Rakom, onda budite spremni da vi povučete prvi potez i predložite nešto novo: ali naravno budite taktični, jer će ga prevelika doza vulgarnosti odbiti i onda ste opet na početku.

Vruće igre


Postoji zapravo jedna stvar koju će Rakovi rado prihvatiti, ali vjerojatno ćete morati zadobiti njihovo povjerenje prije nego se dovoljno opuste i priznaju vam što ih pali. Radi se o igri dominacije.

Neki od njih će rado prihvatiti podređenu ulogu, a drugi dominantnu: volite li se i vi igrati sličnih stvari, Rakovi su pravi izbor za vas! Samo se na vrijeme dogovorite tko će biti na kojoj strani, tko će biti snažan a tko se pretvarati da je slab. Ovakva podjela nestat će, razumije se, čim izađete iz kreveta – ali dok ste tamo, uživajte!

Erogene zone jednoga RakaI Rakovi i Račice imaju jednu zanimljivu slabost: to su njihova prsa. I oni i one voljet će da ih nježno milujete, ljubite i grickate baš po tome dijelu tijela, a isto će naravno ponuditi i oni vama.

U seksu su inače nježni, a nježnost će cijeniti i kod vas. Ipak, kad se stvari zakuhaju i atmosfera postane zaista vruća, pristat će i na određenu razinu grubosti – ali kad će to biti i koliko daleko možete ići, to ćete ipak morati otkriti sami.

Pa ne možemo vam baš sve otkriti na početku!

Žena i muškarac Rak


Žena Rak: Zasigurno najnježniji horoskopski znak koji postoji u zodijaku, bilo da je riječ o ljubavi ili o seksu. Njima treba dosta dugo vremena da se opuste, no tada postaju gotovo ovisne o fizičkom kontaktu. Ipak, to se odnosi samo na to kad su u stalnim vezama jer samo sa stalnim partnerom mogu osjetiti potpuno zadovoljenje. Njihovo cijelo tijelo je jedna velika erogena zona koju možete posebno nadražiti nježnim poljupcima, pretežito u dijelu grudi.

Muškarac: Rakovi su, ako ništa drugo, uvijek spremni na seks. Kod njih je jedini problem što često fizičku privlačnost znaju miješati sa ljubavlju, zbog čega se ponekad zaletavaju u odnose koje ne bi trebali. Njihove erogene zone su prsa, i - eto sad nečeg novog! - uši.Podijeli s prijateljima