STRIJELAC je promjenjivi vatreni znak kojim vlada Jupiter, planeta koju se oduvijek povezivali s dobrom srećom i otvorenošću. Jesu li zato Strijelci sretni ljudi? Provjerite u tekstu Strijelac u horoskopu.
Home Ljubavni horoskop Lavovi u seksu

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Lavovi u seksu E-mail
Lavovi u seksu

Dvije su vrste Lavova na koje vas sretna ili nesretna sudbina može navesti: prvi su horoskopski Lavovi koji će svu svoju ljubav, seksualnost i toplinu nesebično dijeliti s vama (doduše tražeći zauzvrat poštenu nagradu), dok su drugi oni koji mogu biti do kraja sebični u traženju načina kako nahraniti svoj nezasitan ego.

Pa ako naletite na one prve predstavnike ovog horoskopskog znaka, onda će sve biti super i blago vama – ali ako kojom nezgodom nabasate baš na sebičnjake opisane u drugom dijelu rečenice, onda bježite od njih koliko vas noge nose!

Lavovi u seksu


Sad kad smo vas pošteno upozorili na potencijalne opasnosti, vrijeme je da se posvetimo malo ljubavnom umijeću horoskopskog znaka Lava. Umijeću koje uopće nije upitno: bili sebični ili ne, Lavovi će definitivno uvijek biti dobri ljubavnici i seks sa njima neće biti dosadan ili mehanički predvidiv. Čak naprotiv, sijevat će munje i trest će se kreveti pod vama!

Mislim, ako do kreveta uopće dođete: Lavovi mogu biti zaista nepredvidivi pa će vas zaskočiti u bilo kojem dijelu stana i u bilo koje doba dana. Još se niste ni snašli, a oni već trgaju odjeću sa vas!

Ima tu doduše poneka zamka koju morate izbjeći pod svaku cijenu: astrološki Lavovi, na primjer, obožavaju snažne partnere s kojima doduše mogu izaći na kraj ali se ipak moraju malo pomučiti. S druge strane ih preslabi partneri odbijaju i ne predstavljaju im dovoljan izazov... Uz to ih mogu ohladiti partneri koji se uopće ne daju "pokoriti", odnosno odbijaju im priznati veličinu i diviti im se s vremena na vrijeme. Uh, to teško i bolno pada na njihovu taštinu!

Najseksi znak horoskopa, ili tako nešto


Lavovi su inače odlični drugi na našoj ljestvici najseksi znakova horoskopa. Ispred njih su se doduše progurali perverzni Škorpioni, ali ako odlučite škorpionske sitne nastranosti proglasiti nepoštenom igrom onda slobodno Lavove smatrajte moralnim pobjednicima. Uostalom provjerite ljestvicu najuzbudljivijih horoskopskih znakova u seksu i vidjet ćete kako su snažan utisak ostavili Lavovi na bivše i sadašnje partnere!

Jedan od razloga svakako leži i u činjenici da rođeni u ovom horoskopskom znaku svakako žele ostaviti dobar dojam u svemu čega se prihvate. Zato će se istinski potruditi oko vas, dražiti vas i milovati, a sve zato što njih uzbuđuje vaše uzbuđenje i predavanje! Za njih ne vrijedi "dođi da to obavimo": ne, oni će istinski uživati tek kad vide da su vas osvojili i na seksualnom području, kad osjete vašu strast i kad im zadihano predložite "idemo još jednom". U tom će trenutku horoskopski Lavovi i Lavice procvjetati!

Zapamtite da je za mnoge horoskopske znakove seks samo sredstvo kojim se oslobađaju nakupljene napetosti prije nego se vrate dražim aktivnostima: na primjer zemljani znakovi na lošem su glasu baš zbog činjenice da im je karijera draža od akcije pod plahtama. Ali Lavovi su u nekoj sasvim drugoj priči, i to će vam dokazivati stalno i stalno iznova... Oni su rođeni za ljubav, a seks je onaj poseban dodatak koji će ljubavnoj priči dodati začin koji još nedostaje!



Podijeli s prijateljima