NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list. Donosimo vam besplatni program pa provjerite kako izgleda vaša online natalna karta.
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop dva Ovna

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Ljubavni horoskop dva OvnaLjubavni horoskop dva OvnaKako se slažu Ovan i Ovan? Najprije da kažemo - kada se zaljube dva Ovna, bit će vatrometa. Ovnovi će se uvijek međusobno natjecati, što može biti zanimljivo, ali i vrlo izazovno.

Veza dva Ovna je kao da se gledaju u ogledalu: horoskopski znak Ovan razumije potrebu svog partnera za neovisnošću, jer i on osjeća isto. S vremena na vrijeme, međutim, barem jedan (ako ne i oba) mogu pokazati i svoju mračnu stranu – ljubomoru, posesivnost, pa čak i agresivnost, a onda će biti krša i loma. Ljubav dva Ovna neće funkcionirati ako ne nauče da se ne smiju natjecati jedan s drugim dan i noć: ako u tome uspiju, njihovo partnerstvo može biti izuzetno moćno.

Kako se slažu dva Ovna: njihova je ljubav kao mješavina dva eksploziva, intenzivna i puna optimizma. Ovan voli isprobavati nove stvari, često nerazumljive drugim horoskopskim znakovima, a i sam sa sobom ponekad ima problema jer teško kontrolira toliku energiju.

Kako se slažu dva OvnaNajveći problem u ljubavi dva Ovna je borba njihovih bezgraničnih ega, pa će zbog toga biti u stalnoj opasnosti od sukoba. Rješenje je da nauče funkcionirati zajedno, da ne budu toliko sebični, da naprave pokoji kompromis.

Horoskopski znak Ovan doduše posjeduje prirođenu otvorenost, i to ih može povezivati kad se nađu s drugim primjerkom istog horoskopskog znaka – ali ljubav dva Ovna bi jednako tako mogla upasti i u probleme ako ne nauče kako otvorenost ne znači „reci što ti prvo padne na pamet, baš te briga hoćeš li povrijediti onog drugog“. Evo za utjehu: ako ništa drugo, barem nikada neće imati problema s licemjerjem (jer kod njih je često – što na umu, to na drumu).

Odnos dva Ovna bi mogao biti problematičan i zbog povremenih ispada ili nepromišljenih odluka. Vladar Ovna je planet Mars, a kako je Mars ujedno i bog rata, tako bi se dva Ovna u horoskopu mogla ponijeti kao dva vojnika u borbi. Naravno, ako budu pametni shvatit će da je bolje da se bore zajedno, a ne jedan protiv drugog – kad im je već borba tako potrebna.

Mars predstavlja strast, pa će Ovnovi u vezi imati jako aktivan i uzbudljiv seksualan život. Dapače, njihova će se seksualnost međusobno poticati i povećavati.

Par Ovan-Ovan će vjerojatno super funkcionirati, a najbolje dolazi na kraju: prije svega, Ovan je previše otvoren da bi se durio ili ostao neraspoložen kroz duže vrijeme, a osim toga, on ima toliko energije da to drugi horoskopski znakovi teško mogu pratiti. Baš zato će se Ovnovi dobro slagati – rijetko će se jedan partner umoriti dok je drugome još do zabave.

Zaključak za kraj: ako nas pitate kako se slažu dva Ovna, onda ćemo vam reći – sasvim u redu, sve dok drže na umu da njihova ljubav nije konstantna bitka nad time tko će biti vođa, nego odnos u kojemu je jednako važan kompromis koliko i to da povremeno ispadnu u pravu. Nađite sredinu!

A koji je najbolji aspekt odnosa kad je u pitanju veza Ovan - Ovan? To što će vaša ljubav biti uzbudljiva, spontana, što ćete pronaći u partneru druga kakvog ćete teško pronaći u drugim znakovima. Naša prognoza – ili katastrofa ako oboje ostanete tvrdoglavi, ili strastven i kompatibilan odnos samo ako malo uključite pamet!Podijeli s prijateljima