Dobrodošli u HOROSKOP CENTAR! Na ovim vam stranicama donosimo najbolje horoskope i najnovije vijesti iz svijeta astrologije.
Nismo šoping centar, nismo ni sportski centar, ali smo pravi i jedini HOROSKOP CENTAR!
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Blizanca i Ovna

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Ljubavni horoskop Blizanca i OvnaLjubavni horoskop Ovna i BlizancaKako se slažu Ovan i Blizanac? Jako dobro, pri čemu će Ovan vrlo vjerojatno ipak preuzeti vodeću ulogu a lepršavi Blizanac se neće zamarati s nevažnim natezanjem oko pitanja „tko je glavni u vezi“. Možda možemo čak reći da ljubav između Blizanca i Ovna ovisi prvenstveno o Blizancu, jer će on morati (barem naizgled) malo popustiti, a Ovan će uvijek ostati isti s malo izgleda da će se ikada promijeniti.

I Blizanac i Ovan vole da se nešto događa, ne vole beskonačno sjediti pred televizorom, i zato će se pronaći u zajedničkoj ljubavi prema kretanju i muvanju. Inače horoskopski znakovi koji se u horoskopu razlikuju za dva mjesta (kao na primjer Ovan i Blizanac) obično imaju dobru komunikaciju, uz tek nekoliko časnih iznimaka. Srećom, veza Ovna i Blizanca ne spada u te iznimke.

Par Ovan – Blizanac ima potencijala: energičnost Ovna bit će zanimljiva Blizancu, a Ovna će pak fascinirati ljubav prema slobodi koju gaji Blizanac. Tu ipak postoji jedna opasnost: Ovan je često posesivan, njegova mora biti prva i zadnja, a ako Blizanac pokaže previše želje za slobodom ljubomorni Ovan će mu brzo dati do znanja da takvo ponašanje neće tolerirati. I onda se opet vraćamo na savjet Blizancu – popustite malo Ovnu, a za sebe izvucite protuuslugu na drugoj strani!

Veza Blizanca i Ovna ima dobre preduvjete za uspjeh. Horoskopski Blizanac je pod utjecajem Merkura, a horoskopski Ovan pod utjecajem Marsa. I dok je Mars planeta rata, energije, nepopustljivosti i seksa, dotle je Merkur puno mekši i k tome Blizancima daje dar govora, odnosno inteligencije. Zato će pametni Blizanac znati umiriti svojeg vatrenog Ovna, pa makar ga baš i morao povremeno malo prevariti ili mu laskati. No što je to za trajni mir u kući?


Kako se slažu Blizanac i OvanKako se slažu Blizanac i Ovan: Blizanac je zračni znak, a Ovan vatreni. To samo govori kako Blizanac svojim zrakom može pomoći Ovnu da razgori svoj plamen, da pokaže sve potencijale, a Ovan će s druge strane svojom vatrom ugrijati Blizančev zrak i pokazati mu nove razine ljubavnog odnosa. Posebno se to odnosi na seks (da, pogodili ste), gdje će Ovan koji uživa u seksu ugrijati svojeg partnera do krajnjih granica.

Ljubav Blizanca i Ovna ima jako dobru priliku i definitivno može uspjeti, ali za uspjeh se ovdje ipak potrebno malo pomučiti. Ovan će morati prihvatiti karakter Blizanca i dati mu više zraka, slobode i neovisnosti, dok će se Blizanac morati naučiti nositi s povremenim izljevima „viška energije“ (i viška svojeglavosti) svojega Ovna.

Kao i u svakoj vezi, s vremena na vrijeme morat će popustiti oba, ali budimo ipak realni – malo više se popuštanja očekuje od horoskopskog Blizanca. Blizanci, ako na to niste spremni, ne upuštajte se radije u vezu u kojoj ćete izgorjeti!Podijeli s prijateljima