DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Blizanca i Ovna
Baner
Ljubavni horoskop Blizanca i Ovna E-mail


Ljubavni horoskop Ovna i BlizancaKako se slažu Ovan i Blizanac? Jako dobro, pri čemu će Ovan vrlo vjerojatno ipak preuzeti vodeću ulogu a lepršavi Blizanac se neće zamarati s nevažnim natezanjem oko pitanja „tko je glavni u vezi“. Možda možemo čak reći da ljubav između Blizanca i Ovna ovisi prvenstveno o Blizancu, jer će on morati (barem naizgled) malo popustiti, a Ovan će uvijek ostati isti s malo izgleda da će se ikada promijeniti.

I Blizanac i Ovan vole da se nešto događa, ne vole beskonačno sjediti pred televizorom, i zato će se pronaći u zajedničkoj ljubavi prema kretanju i muvanju. Inače horoskopski znakovi koji se u horoskopu razlikuju za dva mjesta (kao na primjer Ovan i Blizanac) obično imaju dobru komunikaciju, uz tek nekoliko časnih iznimaka. Srećom, veza Ovna i Blizanca ne spada u te iznimke.

Par Ovan – Blizanac ima potencijala: energičnost Ovna bit će zanimljiva Blizancu, a Ovna će pak fascinirati ljubav prema slobodi koju gaji Blizanac. Tu ipak postoji jedna opasnost: Ovan je često posesivan, njegova mora biti prva i zadnja, a ako Blizanac pokaže previše želje za slobodom ljubomorni Ovan će mu brzo dati do znanja da takvo ponašanje neće tolerirati. I onda se opet vraćamo na savjet Blizancu – popustite malo Ovnu, a za sebe izvucite protuuslugu na drugoj strani!

Veza Blizanca i Ovna ima dobre preduvjete za uspjeh. Horoskopski Blizanac je pod utjecajem Merkura, a horoskopski Ovan pod utjecajem Marsa. I dok je Mars planeta rata, energije, nepopustljivosti i seksa, dotle je Merkur puno mekši i k tome Blizancima daje dar govora, odnosno inteligencije. Zato će pametni Blizanac znati umiriti svojeg vatrenog Ovna, pa makar ga baš i morao povremeno malo prevariti ili mu laskati. No što je to za trajni mir u kući?


Kako se slažu Blizanac i OvanKako se slažu Blizanac i Ovan: Blizanac je zračni znak, a Ovan vatreni. To samo govori kako Blizanac svojim zrakom može pomoći Ovnu da razgori svoj plamen, da pokaže sve potencijale, a Ovan će s druge strane svojom vatrom ugrijati Blizančev zrak i pokazati mu nove razine ljubavnog odnosa. Posebno se to odnosi na seks (da, pogodili ste), gdje će Ovan koji uživa u seksu ugrijati svojeg partnera do krajnjih granica.

Ljubav Blizanca i Ovna ima jako dobru priliku i definitivno može uspjeti, ali za uspjeh se ovdje ipak potrebno malo pomučiti. Ovan će morati prihvatiti karakter Blizanca i dati mu više zraka, slobode i neovisnosti, dok će se Blizanac morati naučiti nositi s povremenim izljevima „viška energije“ (i viška svojeglavosti) svojega Ovna.

Kao i u svakoj vezi, s vremena na vrijeme morat će popustiti oba, ali budimo ipak realni – malo više se popuštanja očekuje od horoskopskog Blizanca. Blizanci, ako na to niste spremni, ne upuštajte se radije u vezu u kojoj ćete izgorjeti!Podijeli s prijateljima