DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Raka i Ovna

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Raka i Ovna E-mail


Ljubavni horoskop Ovna i RakaKako se slažu Ovan i Rak? Uglavnom dobro, iako ponekad ne baš savršeno: no mi znamo da se u većini slučajeva usklađuju sasvim OK, pa je na vama da ili pokažete zrelost i postavite svoju vezu na noge, ili da pokažete najgore od svojega karaktera pa da od svoje ljubavi napravite pravu katastrofu.

Ovan je živa vatra, temperamentan: ako vam se tako i ne čini na prvi pogled, pričekajte malo pa ćete vidjeti kakva vatra tinja ispod mirne površine. Rak je s druge strane emotivna i nježnija duša, spremna da voli i da prima ljubav, pa će se lako opeći na Ovnovoj vatri, samo ako ovaj ne pripazi na svoj temperament.

Veza Ovna i Raka može biti ugodna ako i jedan i drugi pokažu malo spremnosti za kompromisom. Horoskopski Ovan može svoju energiju (vladar njegovog horoskopskog znaka je Mars) koristiti tako da bude grub, neugodan, divlji, ali može s druge strane biti i vatren na pozitivan način (evo na primjer u seksu, tu će njegova vatrenost biti sasvim prihvatljiva).

Za razliku od njega, Rak može biti izluđujuće promjenjivog raspoloženja, s iznenadnim i neshvatljivim usponima do krajnje pozitive pa onda opet pada u negativu.

To nije njegova hirovitost, nego mu je takav karakter (i utjecaj Mjeseca, koji je vladar njegovog horoskopskog znaka). Ali horoskopski Rak može naučiti i kontrolirati svoje promjene raspoloženja, i radije pokazati svoju dobru stranu, a to je nježnost, brižnost, pažljivost. Tada će ljubav Ovna i Raka biti sasvim ugodan spoj.

Kako se slažu Rak i OvanKako se slažu Rak i Ovan: u horoskopu Rak je vodeni znak, a Ovan vatreni, i tu se jasno vidi sva neprilika njihove veze: kao i u prirodi, tako se i ljubav Raka i Ovna može pokazati nemogućom ako Ovan svojom vatrom presnažno navali na vodu (pa će ova nestati, pretvoriti se u paru), ili ako Rak svojom vodom prekrije vatru i u potpunosti je ugasi.

Veza Raka i Ovna može, dakle, krenuti u dva smjera: ili će svaki tjerati po svojem, pa se nikako neće slagati, ili će naučiti slušati i poštivati potrebe onoga drugog pa će se složiti prema uzoru na izreku „suprotnosti se privlače“.

Samo na vama je da dokažete može li ovako „teška“ veza zaista i funkcionirati. Mi znamo mnoge slučajeve gdje par Ovan i Rak sasvim dobro djeluje, pa Ovan svojom vatrenošću podiže Raka i gura cijeli par, unoseći u vezu strast, dok Rak zauzvrat daje sigurnost, smirenost i ugodan dom. Budite i vi takav par!Podijeli s prijateljima