DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Škorpiona i Ovna
Baner
Ljubavni horoskop Škorpiona i Ovna E-mail


Ljubavni horoskop Ovna i ŠkorpionaKako se slažu Ovan i Škorpion? Uh, bit će tu itekakve borbe, letjet će i tanjuri s vremena na vrijeme, ali vama ionako treba akcije i dosadno vam je kada sve ide glatko.

Veza Ovna i Škorpiona je veza dva tvrdoglava i snažna znaka, gdje bi i jedan i drugi htjeli biti glavni. Ovan je naviknuo da se pred njim otvaraju vrata, odnosno da ih otvara nogom ako treba, i zato će ga naljutiti ako mu se Škorpija odmah ne preda. Ali namjerio se na tvrdi orah, jer je Škorpion jednako tvrdoglav i uvjeren da polaže barem jednaka prava na položaj „onoga glavnog“, ako ne još i veća.

Ljubav Škorpiona i Ovna zato će ponekad biti ispunjena galamom, i to onda kad poludi Ovan, a ponekad nemilosrdnim durenjem i nevjerojatnim psihološkim igricama, za kakve su sposobne Škorpije. I tako svako malo, sve dok jedan ne popusti i ne pomiri se s podređenim položajem u vezi, što se naravno neće dogoditi apsolutno nikada. Nema šanse.

Odnos Škorpion – Ovan je odnos dva horoskopska znaka kojima vlada ista planeta, a to je vatreni i svadljivi Mars.

S druge strane, Škorpion je pokupio upravo dovoljno negativnih utjecaja onih tajanstvenih i dalekih planeta na vanjskome rubu Sunčevog sustava (Uran, Neptun i naravno Pluton) da bi u sebi razvio podjednako tajanstvenu energiju, prigušenu vatru koja kao da i ne postoji a onda odjednom provali i opeče vam prste.

Kako se slažu Škorpion i Ovan: jedino što vam sa sigurnošću možemo reći je da će biti vatreno. U krevetu će se pak savršeno slagati, jer Ovan i Škorpion u seksu su jedan od onih parova kod kojih niti jedan ne zna reći da je dosta. Libido Ovna i perverznost Škorpiona zapalit će ovaj par preko svih granica, a da su pretjerali, znat će tek kada pet dana za redom izostanu s posla jer navodno imaju temperaturu.

Kako se slažu Škorpion i OvanVeza Ovna i Škorpiona je veza jednog vatrenog znaka (Ovan) i jednog vodenog (Škorpija). Iz toga se zaista vidi kako ova veza neće biti jednostavna.

Kao i u prirodi, tako se i ljubav Ovna i Škorpiona može pokazati nemogućom ako Ovan sa svojom vatrom presnažno navali na vodu (pa će ova nestati, pretvoriti se u paru), ili ako Škorpija svojom vodom prekrije vatru i u potpunosti je ugasi.

Ili, što je puno vjerojatnije, ako Ovan slučajno izazove ljubomoru Škorpiona, a to je barem lako postići, ili ako Škorpion izludi Ovna svojim psihološkim igricama, ili ako zadave jedan drugoga za vrijeme neke od svađa, a svađa će (kako smo vam već i najavili) sasvim sigurno biti.Podijeli s prijateljima