DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Strijelca i Ovna
Baner
Ljubavni horoskop Strijelca i Ovna E-mail


Ljubavni horoskop Ovna i StrijelcaKako se slažu Ovan i Strijelac? Jako dobro, jer ta dva vatrena znaka imaju toliko zajedničkih interesa i dijele takvu zajedničku energiju da čine jedan od najkompatibilnijih parova horoskopa. Ovom paru nikada neće nedostajati uzbuđenja, niti će biti dosadno!

Veza Ovna i Strijelca je veza dva snažna, vatrena horoskopska znaka, pri čemu će se Ovan ipak pokazati nešto tvrdoglavijim i čvršćim, dok će Strijelac češće popuštati u želji da izbjegne sukobe i svađe. I to je dobro, jer da su oba podjednako nepopustljiva, njihov bi se odnos začas pretvorio u seriju svađa.

Ljubav Strijelca i Ovna doimat će se zato češće kao ples dobro uigranih partnera, a rjeđe kao boksački meč. I jedan i drugi su energični i puni života (pa će već spomenuti ples biti češće rock and roll, a rjeđe sentiš uz prigušena svjetla), ali će se lako dogovoriti tko će voditi a tko će dobrovoljno prepustiti vodeću ulogu onom drugom.

Odnos Strijelac – Ovan će naravno biti usmjeravan planetima koji vladaju njihovim horoskopskim znakovima.

Ovnom vlada vatreni i nepopustljivi Mars, a Strijelcem puno mekši Jupiter. Naravno da će završnu riječ imati njihova slobodna volja, pa se može lako dogoditi da se ljubav Ovna i Strijelca pretvori i u potpunu suprotnost onome što smo vam rekli, odnosno da Strijelac nadvlada Ovna: važno je samo da se oboje složite s tim, i sve će biti u redu.

Kako se slažu Strijelac i OvanKako se slažu Strijelac i Ovan: s obzirom da se radi o dva vatrena znaka, bit će vatreno. U krevetu će se slagati podjednako dobro, jer će vatreni Ovan pronaći adekvatnog partnera u isto tako vatrenom Strijelcu. Predviđamo vam mnoge uzbudljive noći!

Veza Strijelca i Ovna ima zato odlične uvjete da uspije. Zajednička energija povezivat će ih i pomagati da premoste teške teme. Ali nakon svih ovih dobrih vijesti, dužni smo vam ipak jedno upozorenje za kraj: Strijelci, prigušite malo svoju potrebu za slobodom, a možda i za flertanjem. Ovan je tu isključiv i ne dopušta nikakve igrice njemu pod nosom.

Nemojte riskirati da izazovete Ovnov bijes, jer biste se mogli neugodno iznenaditi kad vidite njegovu mračnu stranu!Podijeli s prijateljima