NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. Što god da se događalo s vama, u velikoj će mjeri ovisiti upravo o onome što je zapisano u natalnoj karti.
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Strijelca i Ovna
Baner
Ljubavni horoskop Strijelca i Ovna E-mail


Ljubavni horoskop Ovna i StrijelcaKako se slažu Ovan i Strijelac? Jako dobro, jer ta dva vatrena znaka imaju toliko zajedničkih interesa i dijele takvu zajedničku energiju da čine jedan od najkompatibilnijih parova horoskopa. Ovom paru nikada neće nedostajati uzbuđenja, niti će biti dosadno!

Veza Ovna i Strijelca je veza dva snažna, vatrena horoskopska znaka, pri čemu će se Ovan ipak pokazati nešto tvrdoglavijim i čvršćim, dok će Strijelac češće popuštati u želji da izbjegne sukobe i svađe. I to je dobro, jer da su oba podjednako nepopustljiva, njihov bi se odnos začas pretvorio u seriju svađa.

Ljubav Strijelca i Ovna doimat će se zato češće kao ples dobro uigranih partnera, a rjeđe kao boksački meč. I jedan i drugi su energični i puni života (pa će već spomenuti ples biti češće rock and roll, a rjeđe sentiš uz prigušena svjetla), ali će se lako dogovoriti tko će voditi a tko će dobrovoljno prepustiti vodeću ulogu onom drugom.

Odnos Strijelac – Ovan će naravno biti usmjeravan planetima koji vladaju njihovim horoskopskim znakovima.

Ovnom vlada vatreni i nepopustljivi Mars, a Strijelcem puno mekši Jupiter. Naravno da će završnu riječ imati njihova slobodna volja, pa se može lako dogoditi da se ljubav Ovna i Strijelca pretvori i u potpunu suprotnost onome što smo vam rekli, odnosno da Strijelac nadvlada Ovna: važno je samo da se oboje složite s tim, i sve će biti u redu.

Kako se slažu Strijelac i OvanKako se slažu Strijelac i Ovan: s obzirom da se radi o dva vatrena znaka, bit će vatreno. U krevetu će se slagati podjednako dobro, jer će vatreni Ovan pronaći adekvatnog partnera u isto tako vatrenom Strijelcu. Predviđamo vam mnoge uzbudljive noći!

Veza Strijelca i Ovna ima zato odlične uvjete da uspije. Zajednička energija povezivat će ih i pomagati da premoste teške teme. Ali nakon svih ovih dobrih vijesti, dužni smo vam ipak jedno upozorenje za kraj: Strijelci, prigušite malo svoju potrebu za slobodom, a možda i za flertanjem. Ovan je tu isključiv i ne dopušta nikakve igrice njemu pod nosom.

Nemojte riskirati da izazovete Ovnov bijes, jer biste se mogli neugodno iznenaditi kad vidite njegovu mračnu stranu!Podijeli s prijateljima