STRIJELAC je promjenjivi vatreni znak kojim vlada Jupiter, planeta koju se oduvijek povezivali s dobrom srećom i otvorenošću. Jesu li zato Strijelci sretni ljudi? Provjerite u tekstu Strijelac u horoskopu.
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Jarca i Ovna

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Ljubavni horoskop Jarca i OvnaLjubavni horoskop Ovna i JarcaKako se slažu Ovan i Jarac? Ne baš sjajno i ne baš lako, mora se priznati. Ova dva horoskopska znaka imaju mnoge karakterne crte koje ih razdvajaju, a čak i one koje su im zajedničke mogle bi se pretvoriti u kamen spoticanja.

Veza Ovna i Jarca je veza dva horoskopska znaka koja se već u startu potpuno razlikuju. Dok je Ovan sav u znaku akcije, ponekad čak i nepromišljene, za to je vrijeme Jarac ozbiljniji i uvijek će prvo skočiti a tek onda reći „hop“.

Ljubav Jarca i Ovna zato će karakterizirati česta međusobna podbadanja i prigovaranja: Jarac će Ovnu predbacivati nestrpljivost i nepromišljenost, dok će Ovan pak Jarcu prigovarati zbog sporosti. I kako sad to pomiriti? Srećom, postoji način.

Odnos Jarac – Ovan ipak će funkcionirati ako se oboje pomire s međusobnim razlikama, odnosno ako nauče prihvaćati partnerove „mane“ (koje uostalom samo vama mogu izgledati negativno, a nekome drugom sasvim prihvatljivo).

Ne budite isključivi, ne budite sebični, nemojte tvrditi da je samo vaše razmišljanje najbolje na svijetu: poštujte činjenicu da postoje i drugačiji od vas. Što je, doduše, lakše reći nego učiniti.

Ljubav Ovna i Jarca svejedno bi se, upravo zbog navedenih razlika, mogla pokazati teškom ili čak nemogućom. A zapravo bi puno mogli naučiti jedan od drugog, jednako kao što bi i njihova veza mogla biti veza u kojoj bi se partneri lijepo nadopunjavali, odnosno gdje bi jedan pružao baš ono što drugome nedostaje.

Kako se slažu Jarac i OvanKako se slažu Jarac i Ovan: teško, zbog svega što smo vam već napisali. Jarac je zemljani znak, a Ovan vatreni. Ako vatra nemilosrdno bude pržila zemlju (odnosno ako Ovan bude stalno nametao svoje mišljenje), onda će zemlja izgorjeti i od nje neće ostati ništa nego ispucala pustinja.

S druge strane, ako pak zemlja bude zatrpavala vatru (odnosno ako Jarac pretjera u želji za „smirivanjem“ Ovna), onda će se vatra osjetiti se sputanom u ovoj vezi i na kraju ugasiti.

Veza Jarca i Ovna nije najlakša na svijetu, i toga morate biti svjesni. Uspjet ćete tek ako oboje uložite dovoljno truda, ali čak i onda morate računati kako ćete se svako malo sukobljavati zbog različitih brzina kojima vozite. Ako imate strpljenja i snage, onda nastavite, a ako nemate onda će biti bolje da potražite kompatibilnijeg partnera.Podijeli s prijateljima