DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Vodenjaka i Ovna

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Vodenjaka i Ovna E-mail


Ljubavni horoskop Ovna i VodenjakaKako se slažu Ovan i Vodenjak? Jako dobro, jer će se energičnost Ovna odlično kombinirati s kreativnošću i potporom koju će dobivati od partnera rođenoga u znaku Vodenjaka - što je odlična kombinacija.

Veza Ovna i Vodenjaka pruža baš ono što je potrebno i jednome i drugom: Vodenjak dobiva snažnog partnera, rođenog vođu, nekoga tko će ga puniti energijom onda kada sam klone duhom. Ovan pak dobiva potporu, a onda i partnera koji će ga obožavati upravo zbog toga što je i kakav je (a ne da ga proglašava za neurotika, kao što će možda učiniti pripadnici drugih horoskopskih znakova).

Ljubav Vodenjaka i Ovna mogla bi se zato pretvoriti u ugodnu vezu u kojoj će svaki partner dobivati upravo ono što mu treba, odnosno što mu nedostaje. Ovan će u Vodenjaku pronaći nekonformizam, spontanost, lakoću, dok će Vodenjak u Ovnu pak pronaći neiscrpnu energiju i dinamičnost.

Odnos Vodenjak – Ovan bit će dakle ugodan, samo ako se ispune gornji preduvjeti.

Međutim, treba reći i da se Vodenjaci ponekad mogu pretvoriti u suštu suprotnost samima sebi, pa će razočarani svijetom umjesto simpatičnih otkačenjaka postati nesretni i u sebe zatvoreni mrgudi. S druge pak strane, i Ovnovi znaju pogrešno kanalizirati svoju golemu energiju, pa će se (osobito ako od partnera ne dobivaju podršku) od rođenih vođa pretvoriti u grube i neugodne tipove.

Kako se slažu Vodenjak i OvanKako se slažu Vodenjak i Ovan: ili jako dobro, ili jako loše – a nekako se čini da sve počinje s Vodenjakom i njegovom spremnošću da trpi ne uvijek podnošljive hirove Ovna. I zaista, s Ovnom treba znati, on je kao vatra koja je dobra dok je pod nadzorom, ali i grozna kad izmakne kontroli! S druge strane Vodenjaci su prekrasni dok im dajete dovoljno zraka, ali ne podnose ukalupljivanje, neistinu i nepravdu.

Ljubav Ovna i Vodenjaka je ljubav jednoga vatrenog i jednoga zračnog znaka. Vodenjak svojim zrakom može pomoći Ovnu da se razgori, da pokaže sve svoje potencijale, a Ovan će s druge strane svojom vatrom ugrijati Vodenjakov zrak i pokazati mu nove razine ljubavnog odnosa. Posebno se to odnosi na seks (da, pogodili ste!), gdje će Ovan koji uživa u seksu ugrijati svojeg partnera do krajnjih granica.

Veza Vodenjaka i Ovna ima izvrsne potencijale i lako može uspjeti, ali se i pretvoriti u katastrofu ako se Ovnova vatra učini prejakom za Vodenjake, ili ako Vodenjak uporno pokušava ugasiti (ili barem smanjiti) Ovnovu vatru. Pronađite sredinu i imat ćete ljubav iz snova!Podijeli s prijateljima