DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Raka i Bika

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Raka i Bika E-mail


Ljubavni horoskop Bika i RakaKako se slažu Bik i Rak? Jako dobro, jer to je veza dva horoskopska znaka koji će jedan drugoga nadopunjavati i podržavati. Što više proučavamo parove i njihove odnose, tim nam se kombinacija Bik – Rak čini boljom.

Ljubavni horoskop Raka i Bika izgleda sasvim dobro: veza Bika i Raka je veza dva horoskopska znaka koje vežu mnoge zajedničke karakterne crte: oba su nježni i brižljivi, oba vole maziti i naravno biti maženi, oba iznad svega cijene bliskost i iskrenu povezanost. Uz poneku iznimku, oba više vole mirne večeri u toplome domu nego lude provode od sumraka do zore, i tako svaku večer. Ponekad će doduše otići na zabavu i istresti višak energije, ali to je samo s vremena na vrijeme.

Ljubav Raka i Bika je ljubav dva horoskopska znaka kojima upravlja Venera (za Bika), planeta senzualnosti, fizičkog užitka, bliskosti, i Mjesec (Rak) koji traži istu takvu nježnost, doduše uz povremene „neobjašnjive“ promjene raspoloženja.

Kako se slažu Rak i BikOdnos Bik – Rak bit će zato veza dva partnera koji znaju što je ljubav, predanost i odanost.

Oni neće lijetati od jedne do druge afere, samo da bi se pohvalili prijateljima ili da bi nahranili svoj ego. Ne, oni su pouzdani, iskreni, i vole svim srcem. Da napomenemo još da je Venera simbol plodnosti, a Rak obožava obiteljski život: pa ako to dvoje ne napuni kuću mališanima, ne znamo onda tko hoće!

Kako se slažu Rak i Bik: odlično. Bik je zemljani znak, a Rak vodeni. I baš kao u prirodi, tako će se i ovdje njih dvoje slagati, pa će voda natapati zemlju i činiti je još plodnijom, dok će zemlja usmjeravati vodu koja bi inače imala tendenciju da se raspline i izgubi.

Ljubav Bika i Raka je upravo takva kakav je i odnos vode i zemlje: stabilniji Bik će uvijek usmjeravati i zaustavljati ponekad neumjerenog Raka, dok će Rak omekšavati krutoga Bika i iz njega izvlačiti onu ugodniju, mekšu stranu.

Veza Raka i Bika bit će, sve u svemu, veza dva partnera potpuno odana zajedničkoj vezi, kao i domu kojega će zajednički stvarati. Oba su pouzdana i sklona da se postave zaštitnički prema partneru, pa će biti pravi par koji će od samoga početka biti stvoren da traje zauvijek.Podijeli s prijateljima