Mučite se, gladujete, a prekobrojni kilogrami nikako da odu? Pokušajte onda Horoskop dijetom! Odaberite najbolji način prehrane prema svojem horoskopskom znaku i smršavite bez previše odricanja. Više o HOROSKOP DIJETI...
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Raka i Bika

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Ljubavni horoskop Raka i BikaLjubavni horoskop Bika i RakaKako se slažu Bik i Rak? Jako dobro, jer to je veza dva horoskopska znaka koji će jedan drugoga nadopunjavati i podržavati. Što više proučavamo parove i njihove odnose, tim nam se kombinacija Bik – Rak čini boljom.

Ljubavni horoskop Raka i Bika izgleda sasvim dobro: veza Bika i Raka je veza dva horoskopska znaka koje vežu mnoge zajedničke karakterne crte: oba su nježni i brižljivi, oba vole maziti i naravno biti maženi, oba iznad svega cijene bliskost i iskrenu povezanost. Uz poneku iznimku, oba više vole mirne večeri u toplome domu nego lude provode od sumraka do zore, i tako svaku večer. Ponekad će doduše otići na zabavu i istresti višak energije, ali to je samo s vremena na vrijeme.

Ljubav Raka i Bika je ljubav dva horoskopska znaka kojima upravlja Venera (za Bika), planeta senzualnosti, fizičkog užitka, bliskosti, i Mjesec (Rak) koji traži istu takvu nježnost, doduše uz povremene „neobjašnjive“ promjene raspoloženja.

Kako se slažu Rak i BikOdnos Bik – Rak bit će zato veza dva partnera koji znaju što je ljubav, predanost i odanost.

Oni neće lijetati od jedne do druge afere, samo da bi se pohvalili prijateljima ili da bi nahranili svoj ego. Ne, oni su pouzdani, iskreni, i vole svim srcem. Da napomenemo još da je Venera simbol plodnosti, a Rak obožava obiteljski život: pa ako to dvoje ne napuni kuću mališanima, ne znamo onda tko hoće!

Kako se slažu Rak i Bik: odlično. Bik je zemljani znak, a Rak vodeni. I baš kao u prirodi, tako će se i ovdje njih dvoje slagati, pa će voda natapati zemlju i činiti je još plodnijom, dok će zemlja usmjeravati vodu koja bi inače imala tendenciju da se raspline i izgubi.

Ljubav Bika i Raka je upravo takva kakav je i odnos vode i zemlje: stabilniji Bik će uvijek usmjeravati i zaustavljati ponekad neumjerenog Raka, dok će Rak omekšavati krutoga Bika i iz njega izvlačiti onu ugodniju, mekšu stranu.

Veza Raka i Bika bit će, sve u svemu, veza dva partnera potpuno odana zajedničkoj vezi, kao i domu kojega će zajednički stvarati. Oba su pouzdana i sklona da se postave zaštitnički prema partneru, pa će biti pravi par koji će od samoga početka biti stvoren da traje zauvijek.Podijeli s prijateljima