STRIJELAC je promjenjivi vatreni znak kojim vlada Jupiter, planeta koju se oduvijek povezivali s dobrom srećom i otvorenošću. Jesu li zato Strijelci sretni ljudi? Provjerite u tekstu Strijelac u horoskopu.
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Lava i Bika

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Lava i Bika E-mail


Ljubavni horoskop Bika i LavaKako se slažu Bik i Lav? Na ovo se pitanje ne može tek tako odgovoriti.

Naime odnos Lav - Bik može krenuti i na dobro i na loše, ovisno o tome koliko su partneri spremni pripitomiti svoje iskonske potrebe i prilagoditi se onome drugom.

Ljubavni horoskop Bika i Lava je do vrha ispunjen njihovim potrebama i željama, da ne kažemo baš razmaženošću. Veza Bika i Lava je veza između dva horoskopska znaka koja izrazito vole pažnju: Lav je, naravno, potpuno ovisan o tome da mu se dive i uzdižu ga na prvo mjesto, dok je Bik tek malo manje željan da se izbori za mjesto onoga koji će biti glavni u vezi. I tu bi, razumije se, brzo moglo doći do sukoba ako oboje ostanu jednako čvrsti u traženju da se baš NJIHOVIM željama udovoljava.

Ljubav Lava i Bika bi, dakle, mogla krenuti u pogrešnome pravcu, ali jednako tako bi mogla procvasti u prekrasnu vezu.

Naposljetku, planeta koja vlada Bikom je Venera, planeta ženske energije, nježnosti i senzualnosti. Između ostalog, Venera diktira i veliku želju za maženjem i paženjem partnera, a svaki trenutak u kojem se Bik posveti partneru Lav sa zadovoljstvom prihvatiti.

Kako se slažu Lav i BikOdnos Bik – Lav je odnos u kojemu će zapravo sve ovisiti o tome na koliko su kompromisa partneri spremni. Nevolja je što su to dva jaka, čvrsta znaka, koja se nerado prilagođavaju drugima. Vladar Lava je samo Sunce, a nećete valjda od Sunca očekivati da se nekome prilagođava? E, pa ako želi imati sretnu vezu, morat će.

Kako se slažu Lav i Bik: dobro, ali samo pod uvjetom da su spremni staviti zajedničke interese ispred svojih sebičnih.

A možda se iz te njihove snage - jer i Bik i Lav su fiksni znakovi, dakle snažne volje i neskloni promjenama - može roditi nešto dobro, jer će se partneri (nakon što se najprije naljute) ipak diviti snazi onoga drugog?

Ljubav Bika i Lava doći će u opasnost i zbog prirođene želje Bika za mirnim večerima, on će radije biti pred televizorom nego u kinu, dok je Lav energičniji i više željan ludih provoda. Tu će zaista morati pronaći sredinu.

Veza Lava i Bika je veza jednoga zemljanog znaka (Bik) i jednoga vatrenog (Lav). I ovdje je jasna analogija: ako zemlja, koja označava smirenost i postojanost, bude previše zatrpavala vatru, ona će se ugasiti. S druge strane, ako vatra (koja znači dinamičnost, energičnost) bude previše pržila zemlju, ona će se posušiti i prestati biti onako plodna kakva je bila.Podijeli s prijateljima