DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Djevice i Bika

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Ljubavni horoskop Djevice i BikaLjubavni horoskop Bika i DjeviceKako se slažu Bik i Djevica? Vjerojatno sasvim dobro, ako pitate nas. Naravno, ima tu i poneki "ali", no krenimo redom...

Ljubavni horoskop Djevice i Bika izgleda na prvi pogled vrlo dobro. Veza Bika i Djevice je veza dva zemljana znaka, praktična, koja stoje s obje noge čvrsto na zemlji. Oni se neće gubiti u kojekakvim maštanjima, ići na živce jedan drugome kada odlutaju u zemlju snova, niti će se izluđivati maštarijama od kojih ionako ne može biti ništa. Oni znaju što im je cilj, što trebaju napraviti, i to će postići s više ili manje truda. Pri tome će naravno Bik biti onaj koji će uložiti manje truda, jer Bikovi vole uspjeh - ali ako do njega mogu doći kakvom prečicom, to će i napraviti.

Ljubav Djevice i Bika krenut će vjerojatno polako, i to prvenstveno radi oprezne Djevice. Bikom upravlja Venera, planeta senzualnosti i emotivnosti, i ona će ga tjerati da u vezu uđe brzo i da se jednako tako brzo preda partneru. Bikovi kada vole, onda vole čitavim srcem, često i na svoju vlastitu štetu. Djevice su ipak drugačije.

Kako se slažu Djevica i BikOdnos Bik – Djevica bit će zato odnos jednog neopreznog horoskopskog znaka (Bika), i jednoga kojim više upravlja razum (Merkur). Daleko od toga da su Djevice nekakva proračunata i hladna čudovišta bez srca - i one znaju itekako voljeti i predati se partneru. Međutim, u odnosu na Bika, one su ipak nešto opreznije i treznije glave.

Kako se slažu Djevica i Bik: uglavnom dobro. Pozitivno je što oba pripadaju istim energijama (zemljanoj), pa će se nadopunjavati i bolje slagati nego recimo s lepršavim zračnim znakovima. Međutim, sada je ipak došlo vrijeme da se posvetimo onome "ali".

Ljubav Bika i Djevice doći će, dakle, ipak s vremena na vrijeme na kušnju zbog već opisane razlike u temperamentu. Bikovi su eksplozivniji, isključiviji, kod njih je uvijek sve ili ništa: Djevice su "razumnije", a to se neće svidjeti vatrenim Bikovima koji će ih baš zbog tog razuma optuživati za proračunatost. A Djevice? E, pa njima se neće svidjeti Bikovska "ludost", jer s Bikovima je ponekad zaista teško.

Veza Djevice i Bika ima odlične uvjete da uspije, ali samo ako prihvate da njihov partner ne mora biti identična kopija njih i njihovoga karaktera. Prihvate li pak njegove mane (koje se možda samo njima čine kao mane, uzgred budi rečeno), vidjet će kako će odjednom pronaći bezbroj zajedničkih tema i sitnica koje će ih snažno povezivati.Podijeli s prijateljima