DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Škorpiona i Bika

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Škorpiona i Bika E-mail


Ljubavni horoskop Bika i ŠkorpionaKako se slažu Bik i Škorpion? Kao i svaki drugi par koji se nalazi na različitim stranama horoskopa, ponekad kao da će se poubijati a ponekad kao da su jedna duša u dva tijela.

Ali Škorpija i Bik ipak idu korak dalje, i zato ovo nije još jedan par „kao i svaki drugi“: oni su ipak posebni, i teško da ćete pronaći još koju ovako eksplozivnu kombinaciju bilo gdje drugdje u horoskopu. Ljubavni horoskop Škorpiona i Bika izgleda kao da ste stavili bačvu benzina i ostavili je kraj same vatre. Baš toliko napeta je veza Bika i Škorpiona, što naravno može dovesti do njenog pucanja, ali i držati je svježom godinama, kao da su se tek jučer sreli i zaljubili.

Ljubav Škorpiona i Bika je ljubav između znaka kojim vlada Mars (za Škorpiju), planet snage, muške energije i seksa - i s druge strane znaka kojim vlada Venera (za Bika) koja je planeta ženske energije, senzualnosti i ljubavi. S te je strane njihov odnos savršen, a posebno će se to odnositi na seks, gdje će se poklopiti jednostavno savršeno. Pitanje je samo koji će prvi posustati i zamoliti za malo odmora!

Kako se slažu Škorpion i BikOdnos Bik – Škorpion je, osim već opisane strasti, ujedno i odnos dva fiksna i tvrdoglava horoskopska znaka, navikla da njihova uvijek bude zadnja. I kada sad to povežete s dinamičnošću koju smo ranije spomenuli, ili s benzinom i vatrom, onda je jasno da će Škorpion i Bik i u svađama pokazivati jednaku vatrenost kao i u dobrim trenucima. Kod ovo dvoje je uvijek ništa ili sve, nema nikakve sredine!

Kako se slažu Škorpion i Bik: ili prekrasno, kad ne postoje loše teme koje bi ih razdvajale, ili užasno ako se oko nečega ne mogu složiti! Nemojte se čuditi ako se u jednom trenutku spremaju međusobno zadaviti, a onda se već u sljedećem trenu ljube i ne mogu jedno bez drugoga.

Ljubav Bika i Škorpiona je ljubav između zemljanoga i vodenog horoskopskog znaka. I baš kao u prirodi, tako će se i ovdje njih dvoje slagati, pa će voda natapati zemlju i činiti je još plodnijom, dok će zemlja usmjeravati vodu koja bi inače imala tendenciju da se raspline i izgubi.

Veza Škorpiona i Bika je upravo takva kakav je i odnos vode i zemlje: stabilniji Bik će uvijek usmjeravati i zaustavljati ponekad neumjerenog Škorpiona, dok će Škorpija omekšavati krutost Bika i iz njega izvlačiti onu ugodniju, mekšu stranu.Podijeli s prijateljima