DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Strijelca i Bika

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Strijelca i Bika E-mail


Ljubavni horoskop Bika i StrijelcaKako se slažu Bik i Strijelac? Ne baš idealno, barem ne od početka: između njih postoje neke neriješene sitnice koje moraju najprije raščistiti, prije nego li krenu graditi pravu i trajnu vezu.

Ljubavni horoskop Strijelca i Bika zaista ne izgleda idealno, jer se razlike između ovo dvoje čine gotovo nepremostivima (iako, naravno, ništa nije nemoguće). Veza Bika i Strijelca je veza između jednoga horoskopskog znaka koji voli postojanost, sigurnost i smirenost (Bik), i drugoga koji je veći avanturist i kojemu je opisana sigurnost zapravo dosadna. To će se osjetiti od prvoga dana veze, u koju će Bik uostalom krenuti bez zadrške, dok će Strijelac ipak više oklijevati da se rastane sa slobodom.

Ljubav Strijelca i Bika pod znakom je planeta koje vladaju njihovima znakovima: Bikom vlada Venera, ljubiteljica užitka, pritajene strasti i smirenosti, dok Strijelcem vlada neukrotivi Jupiter kojega emotivno vezivanje previše podsjeća na navlačenje okova. Strijelac voli svoju slobodu i spreman ju je dati partneru, ali što to vrijedi kad Bik cijeni potpuno suprotno?

Kako se slažu Strijelac i BikOdnos Bik – Strijelac u znaku je navedenih razlika, a koje će s protekom vremena izazivati sve više napetosti.

Što više Bik bude tražio da mu se Strijelac preda, tim će ovaj jače bježati i boriti se za slobodu; a što više Strijelac bude bježao, tim će ga Bik više stezati.

Kako se slažu Strijelac i Bik: tako-tako. Strijelac je horoskopski znak koji je uvijek u potrazi za nekim višim smislom, za širom slikom, ezoterijom, dok Bik s obje noge čvrsto stoji na zemlji. Biku je Strijelac naporan sa svojom „filozofijom“, dok je Strijelcu Bik često dosadno ozbiljan.

Ljubav Bika i Strijelca je veza između jednoga zemljanog znaka (Bik) i jednoga vatrenoga (Strijelac). I ovdje je jasna analogija: ako zemlja, koja označava smirenost i postojanost, bude previše zatrpavala vatru, ona će se ugasiti.

S druge strane, ako vatra (koja znači dinamičnost, energičnost) bude previše pržila zemlju, ona će se posušiti i prestati biti onako plodna kakva je bila.

Veza Strijelca i Bika donijet će obilje napetosti, jer Strijelac ni u najčvršćoj vezi ne želi odustati od igre, pa i povremenih flertova sa strane. S druge strane Bik ljubav ipak shvaća ozbiljnije, pa ako žele da od njihove veze bude nešto, morat će pronaći nekakav kompromis.Podijeli s prijateljima