STRIJELAC je promjenjivi vatreni znak kojim vlada Jupiter, planeta koju se oduvijek povezivali s dobrom srećom i otvorenošću. Jesu li zato Strijelci sretni ljudi? Provjerite u tekstu Strijelac u horoskopu.
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Jarca i Bika

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Jarca i Bika E-mail


Ljubavni horoskop Bika i JarcaKako se slažu Bik i Jarac? Sasvim dobro, sudeći prema horoskopu.

Njih dvoje imaju više sličnosti nego razlika, a kako se razlike privlače samo u poslovicama (dok se u stvarnom životu privlače sličnosti), to znači da veza Bika i Jarca ima jako dobre izglede da uspije.

Ljubavni horoskop Jarca i Bika izgleda tako dobro zato što oba dijele iste poglede na život. Oni nisu ludi sanjari, ne love uzbuđenja samo radi uzbuđenja i nisu adrenalinski ovisnici. Oni su ipak više posvećeni realnom životu i ciljevima koje odluče dostići.

Veza Bika i Jarca je veza dva zemljana horoskopska znaka, a zemljani znakovi nikada u potpunosti ne gube doticaj s majčicom Zemljom i s realnošću. Čak i kada vole, ne gube glavu – ili to barem vrijedi za Jarca, dok je s Bikom nešto drugačija priča. Bikovima upravlja Venera, planeta ljubavi, senzualnosti i pritajene strasti, dok Jarcima upravlja ozbiljni i suzdržani Saturn.

Kako se slažu Jarac i BikLjubav Jarca i Bika će se zbog toga razvijati različitim brzinama za ova dva partnera.

dok će Saturn usporavati Jarca i pozivati ga na oprez (sve dok ne bude sasvim siguran da je upoznao onoga pravog ili pravu), dotle će Venera tjerati Bika da se što prije preda i da u vezu uđe bez ikakve zadrške. Ovo bi mogao biti prvi uzrok sukoba, jer će Bik zamjerati Jarcu nezainteresiranost i hladnoću.

Odnos Bik – Jarac je odnos dva znaka koji osim realističnog pogleda na život dijele i ogroman seksualni apetit. Koliko god Jarci možda djelovali hladno kada su u većem društvu, toliko će biti nezasitni ljubavnici u intimi svojega doma. Legende o seksualnoj izdržljivosti Jaraca su već dobro poznate, ali ni Bikovi neće zaostajati!

Kako se slažu Jarac i Bik: dobro, samo ako uspiju pomiriti male razlike između svoja dva karaktera. Pozitivno je što oba pripadaju istim energijama (zemljanoj), pa će se nadopunjavati i bolje slagati nego recimo s lepršavim zračnim znakovima.

Ljubav Bika i Jarca mogla bi ipak doći u krizu ako pretjeraju u toj svojoj ozbiljnosti i neprestanom lovu na ambiciozno postavljene ciljeve. Osobito su Jarci na glasu kao pretjerano ambiciozni, čak i na štetu svoga privatnog života. Ako ovo dvoje bude mislilo samo na posao, naravno da će si na kraju dosaditi, što bi zapravo bila šteta.

Veza Jarca i Bika je veza dva slična znaka, ali koji će morati iz sebe izvući romantiku (u Biku manje sakrivenu, u Jarcu ipak dublje) pa da tako održe vezu svježom i zanimljivom. I još nešto – ne budite tako strašno tvrdoglavi, nego popustite partneru s vremena na vrijeme. Bolje je da ponekad izgubite u raspravi, nego da ste uvijek u pravu ali da na kraju završite sami!Podijeli s prijateljima