Mučite se, gladujete, a prekobrojni kilogrami nikako da odu? Pokušajte onda Horoskop dijetom! Odaberite najbolji način prehrane prema svojem horoskopskom znaku i smršavite bez previše odricanja. Više o HOROSKOP DIJETI...
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Blizanca i Lava

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Ljubavni horoskop Blizanca i LavaLjubavni horoskop Blizanac i LavKako se slažu Blizanac i Lav? Jako dobro, jer oni dijele jednaku vedrinu i optimističan pogled na život. To je crta koja će ih spajati više od ijedne druge, i kad čujete da ovakav par govori o svojoj vezi, uvijek će vam reći „s njim/ s njom mi je strašno zabavno“.

Ljubavni horoskop Lava i Blizanca izgleda sasvim pozitivno: neki čak kažu da su ovo dva najoptimističnija i najvedrija znaka horoskopa. Dakle, vedrina, zaigranost, spontanost, bez teških emocija – to je najbolji opis ovoga para.

Veza Blizanca i Lava nikada neće biti samo ljubavna, jer će oni ispod razine ljubavne povezanosti uvijek imati i duboko prijateljstvo. Blizanac i Lav se mogu istinski razumjeti, i bez ikakve glume mogu reći jedan drugome – razumijem te. U ovom paru zaista je moguće postići spajanje dvije duše u jednu!

Ljubav Lava i Blizanca je ljubav između jednoga znaka kojim upravlja Merkur (za Blizanca), a koja je planeta komunikacije, inteligencije, znanja, i drugoga znaka kojim upravlja samo Sunce (za Lava), koje je izvor života i životne energije.

Tako nekako će ovaj par izgledati drugima: kao središte zabave, zbivanja, oko njih će se svi okupljati i organizirati. Na obostrano zadovoljstvo.

Kako se slažu Lav i BlizanacOdnos Blizanac – Lav doći će u probleme samo ako pretjeraju u negativnim karakteristikama svojega znaka.

Blizanac zna ponekad pretjerati u svojoj zaigranosti, pa početi dobacivati zavodljive osmijehe i drugima a ne samo svojemu partneru. Kakva greška! Na ovakvo nešto će ljubomorni Lav (koji naravno mora biti u centru pažnje) reagirati scenom ili uvrijeđenim durenjem.

Kako se slažu Lav i Blizanac: odlično, sve dok ne dirnu jedan drugome u živac. Lava barem nije teško naljutiti, toga kralja (ili kraljicu) oko kojega se mora okretati svijet. A kad ga naljutite, onda se spremite za dramu jer su Lavovi zaista majstori u tome. Koliko god vi bili zamišljeni ili zaokupljeni drugim stvarima, Lavovi će pronaći način da privuku vašu pažnju!

Ljubav Blizanca i Lava je ljubav između zračnoga i vatrenog znaka, što je odlična kombinacija. Blizanac će svojim zrakom pomoći Lavu da u potpunosti razgori svoju vatru, odnosno da pokaže svoje potencijale, dok će Lav s druge strane svojom vatrom ugrijati Blizančev zrak i pokazati mu nove razine ljubavnog odnosa. Ne odnosi se to samo na seks, nego i na romantiku, pa će Lav koji je majstor romantike ugrijati srce svojega partnera.

Veza Lava i Blizanca ima odlične preduvjete da uspije, pa ju nemojte pokvariti kakvim nepromišljenim potezom ili neuviđavnošću prema partnerovim potrebama. Malo pažnje, i sve će biti u najboljem redu!Podijeli s prijateljima