Mučite se, gladujete, a prekobrojni kilogrami nikako da odu? Pokušajte onda Horoskop dijetom! Odaberite najbolji način prehrane prema svojem horoskopskom znaku i smršavite bez previše odricanja. Više o HOROSKOP DIJETI...
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Blizanca i Vodenjaka

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Blizanca i Vodenjaka E-mail


Ljubavni horoskop Blizanca i VodenjakaKako se slažu Blizanac i Vodenjak? Sasvim dobro, sudeći prema komentarima naših čitatelja. Naravno da će uvijek postojati iznimke, ali Blizanci i Vodolije se slažu tako dobro zahvaljujući sličnom razmišljanju i energijama koje njima upravljaju.

Ljubavni horoskop Vodenjaka i Blizanca izgleda obećavajuće: oba su zračni znakovi, pri čemu je Blizanac nešto mekši jer je mutabilan (prilagodljiv), dok je Vodenjak kao fiksni znak (čvrstih uvjerenja) tvrđi i teži za promjene. No ako se ove razlike ostave po strani, svejedno će ih spajati energija zraka kojoj oba pripadaju.

Veza Blizanca i Vodenjaka je veza između dva vedra znaka, neopterećena konvencijama i sasvim sigurno nesklona tome da svoj život kroje u skladu s onim što će reći drugi. Ako treba, riskirat će da ih okolina ne shvati i da ih proglasi za buntovnike / čudake, ali oni se u životu žele dobro zabaviti i neće dozvoliti da ih sputavaju glupi običaji koje su pred sto godina izmislili naši djedovi i bake.

Ljubav Vodenjaka i Blizanca bit će zato pravi vatromet ideja, spremnosti da se nauči i vidi nešto novo, sve to uz bogat socijalni život i mnoštvo prijatelja koji će ih obožavati zbog iskrenosti i neusiljenosti.

Ne može se svatko nositi s takvim razmišljanjem, pa je zato par Vodolija – Blizanac pravi pogodak.

Kako se slažu Vodenjak i BlizanacOdnos Blizanac – Vodenjak imat će naravno i nekih loših crta.

Prije svega tu je obostrana želja za slobodom i nesklonost vezivanju, a što će dovesti do toga da će teško ulaziti u dublji odnos i stalno će čekati onoga drugog da napravi prvi korak. Ljubavni horoskop Blizanca i Vodenjaka bit će zato pravi vrtuljak, na kojemu će se izmjenjivati topli i hladni dani.

Kako se slažu Vodenjak i Blizanac: jako dobro. Vjerujemo da mnogim promatračima sa strane neće biti jasan njihov odnos (naizgled hladan, a svejedno topao), ali važno je da njima odgovara i da su sretni. Ako i dođe do kakvih problema, raspravit će to bez velikih drama i jednostavno nastaviti gdje su stali prije svađe.

Ljubav Blizanca i Vodenjaka je ljubav između dva zračna znaka, i ta kombinacija će biti jako dobra i poticajna. I Vodolije i Blizanci spremni su svojem partneru dati dovoljno zraka, prije svega zato što i njima samima treba isti takav prostor. Oni neće jedna drugome braniti izlaske s društvom, manijakalno pregledavati mobitele i raditi slične gluposti!

Veza Vodenjaka i Blizanca je odlična kombinacija, i uz malo razumijevanja i popuštanja s obje strane začas će se složiti. U svakome slučaju, ovo će se dvoje puno bolje razumjeti nego ako uđu u vezu s nekim od težih i posesivnijih znakova.Podijeli s prijateljima