Mučite se, gladujete, a prekobrojni kilogrami nikako da odu? Pokušajte onda Horoskop dijetom! Odaberite najbolji način prehrane prema svojem horoskopskom znaku i smršavite bez previše odricanja. Više o HOROSKOP DIJETI...
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop i trajnost veze

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop i trajnost veze E-mail
Ljubavni horoskop
Kad god skrenemo na temu ljubavnog horoskopa, moji me dragi sugovornici često pitaju – ma ne često, nego uvijek! – hoće li njihova veza ili brak potrajati, i hoće li oni u toj vezi biti sretni.

S jedne strane, ja moram pojasniti da ja zaista vjerujem u astrološke postavke i u moć horoskopa; nebrojena ispunjena predviđanja dokazala su mi da je horoskop daleko više od zabave ili nasumičnog nagađanja o mogućem razvoju događaja.

S druge pak strane pošteno bi bilo priznati: iako moćan alat, osobito u rukama dobrog i iskusnog astrologa, horoskop ne može odgonetnuti sve zagonetke i nedvosmisleno nam pokazati našu budućnost.


Razlog je tome samo jedan: slobodna volja svakoga od nas. Mi nismo robovi nikakvog položaja planeta ili astroloških sazviježđa, i ma kako se oni postavili uvijek ćemo birati između nekoliko mogućih smjerova kojima možemo poći. Horoskop nam samo može pokazati kontekst, odnosno pozornicu na kojoj ćemo igrati svoje uloge.

Na jednaki način treba promatrati i ljubavni horoskop, odnosno sinastriju. Ona nam sa svim svojim elementima može pokazati osnovne parametre privlačnosti ili odbojnosti, situacije i približne vremenske periode u kojima je najizglednije da ćemo sresti srodnu dušu, i ona polja na kojima ćemo se više ili manje slagati s partnerom.

Kako ćemo se mi nositi s problemima koje nam horoskop predvidi? Hoćemo li odabrati lakši ili teži put? Hoćemo li trpjeti i boriti se za svoju ljubav, ili ćemo zaključiti da nas sreća čeka na nekom drugom mjestu? To su pitanja na koja možemo odgovoriti samo MI, i odgovaramo na njih svakog dana života.

Horoskop nam može pomoći da predvidimo poteškoće, da se na njih pripremimo i bolje reagiramo onda kada se pojave. On nam može reći da dobro otvorimo oči jer je osoba koju tražimo možda već iza ugla, ili nam pak može reći da bježimo jer to nije onaj koga čekamo.Podijeli s prijateljima