NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. Što god da se događalo s vama, u velikoj će mjeri ovisiti upravo o onome što je zapisano u natalnoj karti.
Home Moje dijete Dječji natalni horoskop

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Dječji natalni horoskop E-mail
Dječja natalna karta

Dječja natalna karta donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete.

Iz nje ćete naučiti što možete očekivati od djeteta, odnosno predvidjeti:
- koje će mu vjerojatno biti jače strane (talenti)
- za što neće imati volje i što mu neće polaziti za rukom
- koje će mu stvari izgledati važne
- od čega će bježati
- i još tisuću malih i velikih stvari.

Evo još jedne važne stvari: preko dječje natalne karte naučit ćete kako najbolje komunicirati sa svojim djetetom, kako mu pristupati, i kako ga najbolje motivirati za zadatke koji mu baš neće biti dragi.

Dječji horoskop kao pomoć

Koliko ste samo puta pokušali razgovarati sa svojim djetetom i objasniti mu svoje argumente, da bi taj razgovor na kraju završio vikom i još dubljim nerazumijevanjem? Kad ste naknadno razmišljali o tome zašto se smireni razgovor u naposljetku pretvorio u pravu katastrofu, vjerojatno ni sami niste mogli pronaći prave razloge.

Dječja natalna karta objašnjava da svatko od nas razmišlja, osjeća i izražava osjećaje na različit način. Argumenti koji su vama savršeno jasni i savršeno razumni, nekom drugom – a u ovom slučaju vašem djetetu – oni ne moraju predstavljati ništa više od zbrkanog nabacivanja potpuno nevažnih činjenica.

Jedna od funkcija natalne karte stoga je i da premosti ponor između dva nekompatibilna načina razmišljanja. Naravno da svoje stavove možete (pokušati) nametnuti i silom – ali ne bi li bilo bolje da ih ispričate tako da ih dijete zaista shvati i onda prihvati?

Dječja natalna karta nije svemoguća i nije nepogrešiva, ali može biti dragocjena pomoć u najtežem poslu na svijetu – odgajanju djeteta.Podijeli s prijateljima