DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Moje dijete Dječji natalni horoskop

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Dječji natalni horoskop E-mail
Dječja natalna karta

Dječja natalna karta donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete.

Iz nje ćete naučiti što možete očekivati od djeteta, odnosno predvidjeti:
- koje će mu vjerojatno biti jače strane (talenti)
- za što neće imati volje i što mu neće polaziti za rukom
- koje će mu stvari izgledati važne
- od čega će bježati
- i još tisuću malih i velikih stvari.

Evo još jedne važne stvari: preko dječje natalne karte naučit ćete kako najbolje komunicirati sa svojim djetetom, kako mu pristupati, i kako ga najbolje motivirati za zadatke koji mu baš neće biti dragi.

Dječji horoskop kao pomoć

Koliko ste samo puta pokušali razgovarati sa svojim djetetom i objasniti mu svoje argumente, da bi taj razgovor na kraju završio vikom i još dubljim nerazumijevanjem? Kad ste naknadno razmišljali o tome zašto se smireni razgovor u naposljetku pretvorio u pravu katastrofu, vjerojatno ni sami niste mogli pronaći prave razloge.

Dječja natalna karta objašnjava da svatko od nas razmišlja, osjeća i izražava osjećaje na različit način. Argumenti koji su vama savršeno jasni i savršeno razumni, nekom drugom – a u ovom slučaju vašem djetetu – oni ne moraju predstavljati ništa više od zbrkanog nabacivanja potpuno nevažnih činjenica.

Jedna od funkcija natalne karte stoga je i da premosti ponor između dva nekompatibilna načina razmišljanja. Naravno da svoje stavove možete (pokušati) nametnuti i silom – ali ne bi li bilo bolje da ih ispričate tako da ih dijete zaista shvati i onda prihvati?

Dječja natalna karta nije svemoguća i nije nepogrešiva, ali može biti dragocjena pomoć u najtežem poslu na svijetu – odgajanju djeteta.Podijeli s prijateljima