NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list. Donosimo vam besplatni program pa provjerite kako izgleda vaša online natalna karta.
Home Natalna karta Izračunavanje podznaka

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Izračunavanje podznaka

IZRAČUNAVANJE PODZNAKAPodznak je, uz horoskopski znak, drugi važan podatak koji nas određuje u astrološkom smislu.
Ovdje smo već ukratko pojasnili što je to podznak – za zaboravljive, to je horoskopski znak koji se nađe na istočnom horizontu u trenutku kad smo rođeni. Rečeno na drugačiji način, podznak je horoskopski znak kroz kojeg prolazi horizontalna os natalne karte; pogledajte sliku uz tekst o podznaku i sve će vam biti jasno.

Nekad davno, davno, prije nego li su se pojavila računala i Internet, izračunavanje podznaka bilo je itekako zahtjevan proces. Ali zahvaljujući tehnici i 21. stoljeću, danas su nam dostupna takva čuda kao što su programi za određivanje podznaka i tumačenja za horoskopski podznak.

Pa smo vam eto i pripremili jedan jednostavan podznak kalkulator. Unesite datum, vrijeme i mjesto rođenja, i pogledajte koji je vaš horoskop podznak!

Određivanje podznaka

Program za izračunavanje podznaka je na engleskom, jednako kao i tumačenje karakteristika podznaka. Ako vam engleski nije jača strana, ne bojte se – preveli smo za vas tekst koji opisuje svaki podznak! Najprije pokrenite naš podznak kalkulator, a onda na dnu stranice potražite objašnjenje - što podznak govori o vama?

I tako, da više ne dužimo - predstavljamo vam izračun podznaka uz naš podznak kalkulator:

Podijeli s prijateljima