PODZNAK govori kako nas ljudi vide, i kako s druge strane želimo izgledati okolini. To je horoskopski znak koji se nađe na istočnom horizontu u trenutku našega rođenja. Bacite pogled na naš kalkulator za računanje podznaka!
Home Natalna karta Izračunavanje podznaka

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Izračunavanje podznaka E-mail

IZRAČUNAVANJE PODZNAKAPodznak je, uz horoskopski znak, drugi važan podatak koji nas određuje u astrološkom smislu.
Ovdje smo već ukratko pojasnili što je to podznak – za zaboravljive, to je horoskopski znak koji se nađe na istočnom horizontu u trenutku kad smo rođeni. Rečeno na drugačiji način, podznak je horoskopski znak kroz kojeg prolazi horizontalna os natalne karte; pogledajte sliku uz tekst o podznaku i sve će vam biti jasno.

Nekad davno, davno, prije nego li su se pojavila računala i Internet, izračunavanje podznaka bilo je itekako zahtjevan proces. Ali zahvaljujući tehnici i 21. stoljeću, danas su nam dostupna takva čuda kao što su programi za određivanje podznaka i tumačenja za horoskopski podznak.

Pa smo vam eto i pripremili jedan jednostavan podznak kalkulator. Unesite datum, vrijeme i mjesto rođenja, i pogledajte koji je vaš horoskop podznak!

Određivanje podznaka

Program za izračunavanje podznaka je na engleskom, jednako kao i tumačenje karakteristika podznaka. Ako vam engleski nije jača strana, ne bojte se – preveli smo za vas tekst koji opisuje svaki podznak! Najprije pokrenite naš podznak kalkulator, a onda na dnu stranice potražite objašnjenje - što podznak govori o vama?

I tako, da više ne dužimo - predstavljamo vam izračun podznaka uz naš podznak kalkulator:

Podijeli s prijateljima