NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list. Donosimo vam besplatni program pa provjerite kako izgleda vaša online natalna karta.
Home Natalna karta Besplatna natalna karta
Baner
Besplatna natalna karta E-mail

ONLINE NATALNA KARTANatalna karta je, kako smo već ranije rekli, osnovni podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list koji biva ispisan u trenutku vašeg rođenja, i koji će vas pratiti kroz cijeli život.
Što god da se događalo s vama, kakve god odluke donosili, u velikoj će mjeri ovisiti o onome što je zapisano u natalnoj karti. Zato ćete ponekad donositi i nelogične odluke, možda potpuno nejasne. Sigurno ste i vi tisuću puta već rekli "pa što mi je bilo da tako postupim, gdje mi je bila pamet"? E, pa odgovor je da vas je natalna karta navela!

Doduše, za razliku od većine astrologa (i pravih, i šarlatana) mi iz Horoskop Centra smo vam uvijek ponavljali kako nikakav horoskop ne može odrediti vašu sudbinu u potpunosti. Stvoreni smo sa slobodnom voljom i u kakvoj god se situaciji našli, uvijek imamo izbora! Natalna karta će vam doduše usmjeravati misli u jednome smjeru, onome koji je u skladu s vašim urođenim karakterom i koji će vam se zato činiti lakši; no to ne znači da nemate izbora, i da ne možete odlučiti drugačije. Izbor je uvijek na vama!

Ono što vam natalna karta može pokazati je opći ton vašega karaktera, a s druge strane i situacije u kojima ćete se naći u bližoj ili daljoj budućnosti. Kako ćete te situacije iskoristiti i na koju ćete stranu usmjeriti svoj život, to je ipak samo na vama! Svjesni smo da ovakvim razmišljanjem odudaramo od smjera popularnih "tv-astrologa", ali mi vam nećemo lagati samo da bi se uklopili u opći trend!

Natalna karta pokazuje vam kako će izgledati pozornica vašega života, ali glavni glumac ostajete vi.

Eto tako, sad sve znate: pa ako vas zanima kakve će vam situacije još prirediti život (a koga to uopće ne zanima?), onda upišite u donji obrazac mjesto rođenja, datum i što točnije vrijeme rođenja. Sve je na žalost na engleskom, ali ne sumnjamo da ćete se nekako snaći, pa makar uz pomoć Google prevoditelja!

Napomena: mi naše horoskope ne radimo uz pomoć ovakvih programa, nego "starinski", ručno. I baš zato budite sigurni da će naši horoskopi uvijek biti bolji i točniji od onoga što vam na brzinu izračuna stroj!

Ali da ne dužimo više, predstavljamo vam online natalnu kartu. Program će vam dati izgled natalne karte, a klikom na bilo koji simbol dobit ćete tumačenje što takav položaj znači:Podijeli s prijateljima