NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list. Donosimo vam besplatni program pa provjerite kako izgleda vaša online natalna karta.
Home Natalna karta Nagradna igra - besplatni horoskop: dobitnici
Baner
Nagradna igra - besplatni horoskop: dobitnici E-mail
Besplatni horoskop nagradna igra Pogledajte ovdje popis dobitnika naše nagradne igre! Pogledajte tko je sve dobio i kakve smo im krasne nagrade podijelili. I na kraju, ono što je najvažnije - NE ODUSTAJTE! Prije ili kasnije i vi ćete doći na red!ČESTITAMO SRETNIM DOBITNICIMA, A SVIMA OSTALIMA ŽELIMO VIŠE SREĆE SLJEDEĆI TJEDAN!

22.07.2010. Aleksandra iz Kragujevca poželjela je saznati ima li nade za njezinu vezu s jednim Jarcem. Odgovor smo poslali, a sad čekamo od Aleksandre povratnu informaciju!

15.07.2010. Katarina iz Rijeke zanimalo je što horoskop govori o njenim izgledima za novu ljubav ove godine. A kad smo joj poslali dobre vijesti, njezinoj sreći nije bilo kraja!

08.07.2010. Ivu iz Varaždina zanimalo je kad će se već jednom izvući iz minusa na tekućem računu. Draga Iva, s obzirom na to kako su vam se posložile planete, morat ćete se još malo strpjeti!

01.07.2010. Dijana iz Zagreba pitala nas je jedno super kratko pitanje u vezi ljubavnog horoskopa. Dijana, sretno!

24.06.2010. Branko iz Rijeke pitao nas je da mu protumačimo natalnu kartu jer se ne osjeća kao pravi Vodenjak baš u svim karakteristikama tog horoskopskog znaka. Branku smo pojasnili da se tu i njegov podznak Jarac pita, a da ne govorimo o ostalim horoskopskim znakovima, planetama i kućama!

17.06.2010. Martina iz Varaždina pitala nas je nekoliko pitanja vezana uz ljubavni horoskop . Martina, između Škorpiona i Djevice za vas je bolji Škorpion!

10.06.2010. Snježana iz Podgorice osvojila je ljubavni horoskop . Snježana, bojim se da s ovom vezom niste na pravom putu - ali dajte mu ipak još malo vremena... Ako budete slijedili naše savjete, vjerujem da će sve ipak izaći na dobro!

03.06.2010. Marija iz Novske imala je nekoliko pitanja i molbu za izradu natalne karte. Marija, hvala na pohvalama!

27.05.2010. poklonili smo horoskop Danijeli iz Mostara, koju je zanimalo hoće li uspješno završiti fakultet. Uz odgovor evo i jedan savjet: bez grijanja stolice, slabo bi vam pomogao raspored planeta! Ali ne sumnjamo da će na kraju sve dobro završiti, jer Danijela ima jako dobro aspektiranu 9. kuću natalnog horoskopa, a tu su i drugi dobri znakovi.

20.05.2010. dobitnica naše nagradne igre je Iva iz Zadra, koja nas je pitala kada može očekivati brak... Iva, budite još malo strpljivi!

13.05.2010. razveselili smo Jovanu iz Beograda, koja nas je zamolila da joj izradimo ljubavni horoskop! Sretno s tim vašim Strijelcem, Jovana!

06.05.2010. odgovorili smo na dva pitanja Gordani iz Zagreba. Inače, Gordana nam se obratila u odličnom trenutku, pa smo ju mogli razveseliti sretnim vijestima čitajući njenu natalnu kartu!

29.04.2010. besplatni horoskop, odnosno odgovor na svoje pitanje, dobio je Stojan iz Skopja. Dva muška čitatelja za redom! Sljedeći tjedan opet očekujemo jednu damu :)

22.04.2010. nagradili smo vjernog posjetitelja Horoskop centra, Gorana iz Zagreba. Goran je imao samo jedno pitanje (hoće li uspjeti pronaći bolji posao ove godine), i drago nam je ako smo mu pomogli odgovorom!

15.04.2010. naš horoskop osvojila je Ivana iz Cavtata. Čestitamo dobitnici!

Nagradna igra ide dalje! 8. travnja 2010. tumačenjem godišnjeg horoskopa nagradili smo Jadranu iz Rijeke, koja nas je usput i dobro nasmijala svojom porukom. Jadrana, sretno i neka vam se ostvare dobre stvari koje vam najavljuje godišnji horoskop!

17.02.2010. poslali smo besplatan ljubavni horoskop Mirjani iz Bjelovara. Mirjana, evo u najkraćim crtama: da, kompatibilni ste po horoskopu, i da - on je onaj pravi!

10.02.2010. natalni horoskop protumačili smo Neveni iz Nikšića, rođenoj u znaku Strijelca. Nevena, čestitamo!

03.02.2010. s tumačenjem vrlo zanimljive natalne karte počastili smo opet jednu Ribu! Sanja iz malog mjesta pored Ogulina je Vaga u podznaku i najviše ju zanima ljubav i posao (kao i 99% naših čitateljica). Sanji smo odgovorili slično kao i Dijani prošli tjedan: posao će ove godine ići slabo, ali će zato barem ljubavi biti dovoljno!

27.01.2010. sretna dobitnica u našoj nagradnoj igri je Dijana iz Sarajeva, Riba s podznakom u Škorpionu. Vodeni znakovi gdje god pogledaš! Dijana je pitala kako naći bolji posao, i hoće li se udati ove ili sljedeće godine. Dobre smo joj vijesti javili u vezi udaje, a što se tiče posla... Bojim se da se ove godine neće ništa mijenjati na bolje. Nema veze, neka je barem ljubavi i zdravlja!

20.01.2010. partnerski horoskop osvojila je Jasna iz Osijeka, Lavica s Mjesecom u Biku i podznakom u znaku Vage. Jasna nas je zamolila da joj kažemo kako će se razvijati njezina veza (njezin je dragi rođen u znaku Bika). Prenijeli smo Jasni što joj poručuje horoskop, i naravno upozorili ju da pripazi na temperament i tvrdoglavost koja bi se mogla ispriječiti između njih dvoje. S obzirom da je vjenčanje zakazano vrlo skoro, mladom paru želimo puno sreće!

13.01.2010. Nakon male novogodišnje pauze nastavljamo s našom nagradnom igrom. Prva dobitnica besplatnog horoskopa u novoj 2010. godini je Goga iz Zagreba, rođena u znaku Vodenjaka, s Mjesecom u Ribama i podznakom u Ovnu. I inače su planete u njenom natalnom horoskopu gotovo idealno raspoređene između vatrenih, zemljanih, zračnih i vodenih znakova. Posebno nam je bilo drago što smo sretnoj Gogi mogli odgovoriti: da, vaš brak ima odlične šanse da se oporavi, i ove ćete godine napokon riješiti stare probleme!

16.12. 2009. natalni horoskop (za divno čudo, nije godišnji horoskop!) osvojio je Milan iz Novog Sada, Vodenjak s podznakom u znaku Ovna i s Mjesecom u Biku. S obzirom na izgled natalne karte (posebno tu mislimo na snažno položeni Mars) vidi se da Milan ponekad ima "kratak fitilj" - što nam je i sam priznao kad smo ga kontaktirali mailom - ali ga naša analiza nije razljutila nego ugodno iznenadila! Čestitamo Milanu, a mi idemo dalje s našom nagradnom igrom.

9.12.2009. godišnji horoskop osvojila je Petra iz Splita. Petra je rođena u horoskopskom znaku Raka, s podznakom u Jarcu i Mjesecom u Blizancima. Petrin horoskop vrlo je zanimljiv, jer se ogromna većina planeta skoncentrirala u gornjem dijelu njezine natalne karte što upućuje na veliku otvorenost i druželjubivost. Uz jedan izazovan T-kvadrat (sa Saturnom na vrhu) i s druge strane svom silom sekstila i trigona, izrada Petrinog godišnjeg horoskopa bila je prava astrološka poslastica!

2.12.2009. besplatni natalni horoskop dobila je Darija iz Siska, rođena 1975. Darija je Vaga, s podznakom u Strijelcu i Mjesecom ponovno u Vagi. U njezinom horoskopu vrlo je snažan zračni element koji se odlično nadopunjuje s vatrenim podznakom i zračnim Mjesečevim znakom. Sugerirali smo Dariji na kojem segmentu svoje osobnosti da poradi i kako da iskoristi svoje prednosi!

25.11.2009. vrlo zanimljiv godišnji horoskop dobila je Edvina iz Sarajeva, rođena 1966. Edvina je po horoskopskom znaku Rak, podznak joj je također u vodenom znaku (Riba), i šećer za kraj - čak joj je i Mjesec u vodenom znaku (Škorpion)! Edvini smo javili što po prilici može očekivati od sljedeće godine, a usput smo joj najavili jedno ugodno iznenađenje koje će joj se dogoditi početkom ljeta (i vezano je uz posebno pitanje koje nam je poslala). Edvina, očekujemo da nam se na ljeto javite i kažete kako je prošlo!

18.11.2009. besplatni natalni horoskop dobila je Jelena iz Beograda, rođena 1979. Mlada Beograđanka rođena je u znaku Djevice, s podznakom u Ribama i Mjesecom u Vodenjaku. Uh, kakva mješavina elemenata! Jelena nam se javila i napisala ovo: "Hvala Vam, jer ste predivni i jer ste uspeli da mi pogodite SVE!!!". Hvala tebi, Jelena, na pismu. I naravno, nismo pogađali nego smo pročitali iz tvoje natalne karte :)

15.11.2009. besplatni ljubavni horoskop (usporedni partnerski horoskop) dobila je Marina iz Zagreba, rođena 1981. Marinin je sunčev horoskopski znak Bik, podznak joj je također u Biku i Mjesec u Jarcu. Njezin dragi rođen je 1976., u znaku Blizanca, podznak Lav i Mjesec u Blizancima. Marini smo rekli što može očekivati od svoje veze, i savjetovali joj da bude strpljiva jer će problemima koji ju muče uskoro doći kraj!

OSTANITE I DALJE S NAMA - JER NAGRADNA IGRA SE NASTAVLJA...