Početak godine odličan je trenutak da se Bikovi izbore za položaj kakav su zavrijedili svojim sposobnostima i odnosom prema poslu. Pročitajte cijeli GODIŠNJI HOROSKOP ZA BIKA.
Home Natalna karta Horoskop Centar - vaša pitanja
Baner

E-mail

Horoskop Centar - vaša pitanja

Svakog dana stižu nam brojni mailovi naših dragih čitatelja. Većina njih su prijave za nagradnu igru, a tu i tamo stigne nam i poneko pitanje. Izdvojili smo nekoliko najzanimljivijih!


Pitanje: Dobro, ljudi, pa zašto vi dajete horoskope besplatno?
Odgovor: Dva su glavna razloga. Kao prvo, mi zaista vjerujemo da se isplati davati, pomoći drugima, ili jednostavno - biti dobar. Samo tako možemo se nadati da će jednom, ako zatreba, i netko drugi pomoći nama! Drugi je razlog, naravno, promocija. Mi nismo bogati i ne možemo si priuštiti skupo plaćene reklame, pa zato koristimo druge načine da se malo proširi glas o nama. A ako još k usput i pomognemo nekome – tim bolje! Javite nam i zaista ćete nas razveseliti!


Pitanje: A da vi možda ne mislite prodati podatke o našim e-mail adresama?
Odgovor: Bez ikakvog okolišanja, evo vam odmah odgovora: NE! I nas ljuti kad netko šalje uokolo naše adrese, pa nas zatrpaju neželjene poruke. Pored toga, mi čvrsto vjerujemo da to zaista ne bi bilo moralno! A ako ne bi bilo moralno, onda bi se kosilo s našim pravilom broj 1: NE ČINITI LOŠE STVARI. Vaša adresa zapisana je samo u našoj bazi podataka, i tu će i ostati!


Pitanje: Ako kupim horoskop od vas, hoćete li mi zaista napraviti horoskop ili ćete mi poslati hrpu bezveznog teksta kojeg automatski generira računalo?
Odgovor: Evo vam i drugog obećanja: nikakve prevare, nikakav automatski napisani tekst! Rekli smo vam da horoskope rade naši astrolozi, živi ljudi od krvi i mesa, koji se udube u vaše podatke i ne odustaju dok ne naprave pravi horoskop.


Pitanje: Hoćete li mi u besplatnom horoskopu napisati da me očekuju grozne stvari ako vam ne platim tko zna koliko novca, pa ću se onda uplašiti i tako ćete zaraditi na meni?
Odgovor: Bez brige, mi jednostavno nismo takvi. Ako ne vjerujete nama, pitajte dobitnike naših besplatnih horoskopa! Ali da ne dužimo, evo vam čvrstog obećanja: nikad vas nećemo ucjenjivati i plašiti tko zna kakvim nesrećama i urocima, ili s druge strane mamiti nekakvim zgoditkom na Lotu i takvim glupostima. Ne, ne i ne! Poslušajte još jedan savjet: naiđete li nekad u životu na takve "astrologe", bježite što dalje od njih!


Pitanje: A što ako mi se horoskop ne svidi?
Odgovor: Onda nam se javite! Ako želite nešto drugo, ili mislite da smo pogrešno protumačili vaše podatke, recite nam i vidjet ćemo možemo li popraviti pogrešku. Ako odlučite da želite novce natrag (ovo se naravno odnosi na kupljene horoskope), jednostavno nam se javite i vratit ćemo vam novac!
Jeste li ikada na ovim prostorima dobili takvu garanciju? Ne znamo za vas, ali mi baš i nismo – a puno bismo puta voljeli da jesmo :)


Zahvaljujemo svim čitateljima na postavljenim pitanjima, i pozivamo i sve druge da nam se obrate ako ih zanima bilo što o našem radu!


Ovdje se možete prijaviti za nagradnu igru!