NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. Što god da se događalo s vama, u velikoj će mjeri ovisiti upravo o onome što je zapisano u natalnoj karti.
Home Sanjarica Sanjati zmiju
Baner

E-mail

Sanjati zmiju

Što znači sanjati zmiju?Sanjati zmiju znači da ćete imati posla s neprijateljima ili lažnim prijateljima. Postoji više podvarijanti ovog sna:

Sanjati više zmija znači još jače potvrđuje da ste okruženi lažnim prijateljima, osobama kojima ne možete vjerovati.

Sanjati da vas je ugrizla zmija znači da će vam oni kojima najviše vjerujete, suradnici, prijatelji ili čak obitelj, povrijediti. Najvjerojatnije ružnim riječima i ogovaranjem iza leđa.

Sanjati da ubijate zmiju znači da ćete pobijediti neprijatelje oko sebe. Probleme koje ranije niste mogli riješiti sad ćete napokon riješiti s uspjehom.

Sanjati da bježite od zmije znači da vam prijeti opasnost. San da ste pobjegli od zmije je dobar znak, i znači da ćete izbjeći opasnostima i problemima koji su posvuda oko vas.

Sanjati da se ne bojite zmije ili san da ste prijatelji sa zmijom znače da vam predstoji ljubavna avantura.

Sanjati zmiju sa više glava znači da morate dobro razmisliti jesu li oko vas prijatelji ili neprijatelji. Možda je netko od vaših najbližih neiskren prema vama, ili se sprema povrijediti vas usprkos vašoj velikoj ljubavi.

Sanjati ujed zmije znači da se morate čuvati sakrivenih neprijatelja.

Sanjarica zmije svrstava među neugodne znakove, ali i pored toga san o zmijama nikada nije ugodan, pa takvi snovi dugo lebde nad nama nakon što se probudimo i ne daju nam mira. Međutim, kao i sa svim drugim uznemirujućim snovima, snovi o zmijama ne moraju biti loši niti predviđati negativne događaje. Nekad čak dolaze ne kao upozorenje nego kao posljedica, nakon što su vas razočarali oni koji su vam najbliži.Podijeli s prijateljima