GODIŠNJI HOROSKOP pokazat će vam što možete očekivati od sljedeće godine. Ako želite horoskop napravljen upravo prema vama i za vas, zatražite svoj OSOBNI HOROSKOP.
Home Tjedni horoskop
Baner

E-mail

Tjedni horoskop

Tjedni horoskop
Što vas očekuje u sljedeća dva tjedna? Donosimo vam kompletan 2-tjedni horoskop (ili da ga nazovemo polumjesečni horoskop?) za sve astrološke znakove! Sve što vam planete predviđaju za posao i financije, za ljubav i brak, i na kraju za zdravlje.

Pročitajte svoj horoskop i zavirite u budućnost!

2-TJEDNI HOROSKOP
OVAN:

Tjedni horoskop Ovan Posao: Spremaju vam se promjene u poslovnom okruženju. Vjerojatno vam sve novosti neće baš dobro sjesti, a možda se isprva i ne snađete – ali uz malo strpljenja sve će na kraju doći na svoje.

Ljubav: Slobodne Ovnove očekuje buran period! Neće sve teći glatko, ali ne dajte se i budite uporni u borbi za ono što želite. Ovnovi u stalnim vezama dobro će učiniti ako u ovom periodu izbjegnu otvaranje posebno teških tema, jer će u suprotnom otvoriti Pandorinu kutiju koju će poslije teško zatvoriti.

Zdravlje: Iskoristite energiju i elan da se pobrinete za svoje zdravlje. Počnite redovito vježbati, a neće biti zgorega ni da odete do liječnika!


BIK:

Bik tjedni horoskop Posao: Ovo bi mogao biti naporan period – osobito ako je netko od vaših kolega privremeno ili trajno odsutan s posla. Tada će njegov dio posla jednostavno prebaciti na nekoga, a taj netko mogli biste lako postati – baš vi.

Ljubav: Slobodni Bikovi imat će jako dobre izglede da upoznaju zanimljivu osobu, a mi vam sa svoje strane preporučamo da što više tražite i da dopustite drugima da traže (i pronađu) vas. Bikove u stalnim vezama čeka period boljih odnosa s partnerom, što će zasigurno dočekati s oduševljenjem nakon prijašnjih sukoba.

Zdravlje: Stres s kojim se ponekad teško nosite umirite pozitivnim mislima. Pronađite malo vremena za sebe, i odmorite se od tempa svakodnevice.BLIZANCI:

Tjedni horoskop Blizanci Posao: Iskoristite kreativnost i elan koji osjećate da pokažete što sve možete i da se tako nametnete šefovima. Izgledi su vam jako dobri, ali ništa neće pasti s neba samo od sebe! Predstoji vam dakle borba, ali na nju ste ionako već navikli.

Ljubav: Slobodni Blizanci imaju jako dobre izglede da napokon upoznaju osobu kakvu već dugo traže, ali bi im stres na poslu mogao ukrasti dio energije. Blizance u stalnim vezama očekuje mirniji period uz partnera.

Zdravlje: Provjerite tlak i pripazite na bolesti srca. Kad bolje razmislimo, dajte da vas liječnik pošteno pregleda – tek tako, preventivno!


RAK:

Tjedni horoskop Rak Posao: Ako vam u ovom periodu ponude potpisivanje nekakvog ugovora, možda će biti bolje da to odložite za koji dan. Ne kažemo da je pogodba nužno loša, savjetujemo vam tek da prespavate i onda odlučite što je najbolje za vas!

Ljubav: Slobodne Rakove očekuju uzbuđenja – ovo bi napokon mogao biti trenutak koji ste tako dugo čekali! Rakovi u stalnim vezama odahnut će jer će se napokon riješiti obaveza kojima su u posljednje vrijeme bili pretrpani.

Zdravlje: Dozvolite si malo ljenčarenja i laganijeg tempa. Bit će to dobro za vaše zdravlje, a na kraju krajeva – zaslužili ste!


LAV:

Tjedni horoskop Lav Posao: Očekujte već najavljene promjene na financijskom planu. Obično vatrene znakove pozivamo na oprez i smirenost, ali ovog puta smo vam skloni dati zeleno svjetlo i ohrabriti vas – iskoristite priliku kad vam se pruži! Krajem mjeseca prilike će se ipak promijeniti.

Ljubav: Slobodnim Lavovima najavljujemo više uzbuđenja na poslovnom nego na ljubavnom planu – što ćete, ne možete imati i ovce i novce. Lavovi u stalnim vezama bit će više nego inače vezani uz dom, zbog obaveza i zato što će ih srce vući k obitelji.

Zdravlje: Uglavnom dobro, ali su moguće određene smetnje. Ako pušite, pokušajte prekinuti jer cigarete loše utječu na vaše zdravlje.DJEVICA:

Tjedni horoskop Djevica Posao: Vrijeme je da se pozabavite važnim planovima i obavezama koje ste već dugo ostavljali po strani. U ovom periodu bit će pojačana vaša kreativnost, pa je iskoristite ako vam se ukaže prilika!

Ljubav: Slobodne Djevice, očekujte opet jedno življe razdoblje uz nekoliko susreta koji će vam uzburkati maštu. Djevice u stalnim vezama mogu računati na dobre odnose s partnerom, osobito ako ne dopuste da ih poslovne brige izbace iz takta.

Zdravlje: Stres bi mogao doći na naplatu upravo u ovom razdoblju! Vi ste osjetljivi na nepravdu, savjesni i odgovorni, ali sve se to kad-tad mora osjetiti i na vašem zdravlju.


VAGA:

Tjedni horoskop Vaga Posao: Najavili smo vam bolje vijesti, i svakim su danom sve bliže! Zapravo bi drugi dio mjeseca trebao biti period u kojem su najizglednije pozitivne promjene.

Ljubav: Slobodne Vage morat će donijeti tešku odluku – da li i dalje nastaviti istim putem ili ćete ipak shvatiti da ste zaglavili u slijepoj ulici. Vage u stalnim vezama također očekuju premišljanja i razmišljanja, i ozbiljni razgovori s partnerom.

Zdravlje: Zdravstvena situacija je dobra, ali sada je vrijeme da poduzmete sve da tako i ostane. Znate i sami da je bolje spriječiti nego liječiti!


ŠKORPION:

Tjedni horoskop Škorpion Posao: Naporno ste radili i sada napokon možete uživati u odmoru i lakšem ritmu. Ne zaboravite prijatelje koji su bili uz vas i koji su vam pomogli u trenucima neizvjesnosti.

Ljubav: Slobodni Škorpioni ulaze u jako obećavajuće razdoblje, i samo o njima (i njihovoj spremnosti na ozbiljne veze) ovisi što će se u skoroj budućnosti događati. Škorpioni u stalnim vezama popravit će odnos s partnerom, osobito kad riješe izvore stresa i napetosti.

Zdravlje: Dobra je vijest da poteškoće s kojima se povremeno susrećete nisu ozbiljne, ili bolje rečeno – lako ih je liječiti i otkloniti.


STRIJELAC:

Tjedni horoskop Strijelac Posao: Vjerojatno je poteškoća bilo i ranije, ali problemi s novcem u ovom su razdoblju posebno izgledni! S druge strane sve bi ubrzo trebalo doći na svoje, jer vam se na polju karijere otvaraju vrata na koja ste do sada više puta bezuspješno kucali.

Ljubav: Slobodni Strijelci zaigrat će opasnu igru, uz primamljivu nagradu ali i mnogo rizika. Strijelci u stalnim vezama također bi se mogli igrati s vatrom, a baš u nadolazećem periodu veliki su izgledi da se opeku. Budite oprezni!

Zdravlje: Vaše je zdravstveno stanje dobro, ali vas tijelo podsjeća da se morate pobrinuti za njega – pa ga svakako poslušajte!JARAC:

Tjedni horoskop Jarac Posao: Poslovni problemi okupirat će većinu vaše pažnje u ovom razdoblju. Ukazat će vam se i nove prilike, ali ćete morati biti dovoljno hrabri da ih iskoristite – i dovoljno mudri da to napravite onda kad vas može vidjeti šef o kojem ovisi vaša karijera.

Ljubav: Slobodne Jarce očekuje nešto burnije razdoblje, uz pokoji uzlet i jednako vjerojatan pad. Jarci u stalnim vezama muku će mučiti pokušavajući (uglavnom uzaludno) uvjeriti partnera u svoje argumente.

Zdravlje: Više nego inače vjerojatni su problemi s probavnim sustavom, ali i poteškoće sa srcem.


VODENJAK:

Tjedni horoskop Vodenjak Posao: I dalje se nastavlja burno razdoblje vezano uz vaše financijsko stanje. Taman kad isplivate na površinu i udahnete malo zraka, već vas poklopi novi val – i tako stalno iznova!

Ljubav: Slobodni Vodenjaci trebali bi još jednom popričati s osobom s kojom su imali jednu neugodnu epizodu. Zašto da vas i dalje muče repovi koji se vuku za vama? Vodenjake u stalnim vezama očekuju problemi s partnerom s kojim će teško nalaziti zajednički jezik.

Zdravlje: Burno razdoblje učinit će svoje, pa ćete se osjećati iscrpljeni i bez energije. Nema druge nego da stisnete zube i pričekate sretniji period.


RIBE:

Tjedni horoskop Ribe Posao: Dobre vijesti su na pomolu – a vjerojatno je i da će biti uključeni poslovi sa strancima, ili putovanje. Ako se stvari zaista dobro poslože i sve izađe na dobro, bit će to zbog prijatelja (jednog ili više njih) koji su vam pomogli u presudnom trenutku.

Ljubav: Slobodne Ribe dobit će novu priliku približiti se osobi na koju su već ranije bacile oko. Ribe u stalnim vezama mogle bi nehotice reći nešto što će se onda pretvoriti u svađu – i malo će poslije vrijediti njihova uvjeravanja kako "nisu tako mislili".

Zdravlje: Moguće je da ćete zatrebati pomoć liječnika. Ako se radi o nečem hitnom, ne odgađajte i ne svađajte se s liječnicima!Podijeli s prijateljima